ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥ "ΘΕΛΩ" ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 28 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 410
    Senior Member
    Σ'ευχαριστώ,Γιαννούκα μου!Το θέλει η φίλη σου όσο τίποτα! :love:

Senior Member
    Θελω να θελω να ξαναζησω.Θελω να θελω ν'αγγιξω τη ζωη που περνα διπλα μου κ δε με αφορα.Θελω να βρισκω αφορμες που να δικαιολογουν την υπαρξη μου.Θελω να βρω ξανα τις μικρες χαρες της ζωης.Θελω να μπορω να νιωσω ξανα τις χαρες που μου δινουν τα παιδια μου και θελω να ειναι τυχερα υγιη κ ευτυχισμενα.Θελω να μπορω ν'αγαπαω ξανα.Θελω ολοι οι αγαπημενοι μου να ειναι καλα.Θελω ξανα την κοινωνικοτητα που ειχα.Θελω να"χτισω"κι αλλα μπαρακια στην πολη.Θελω πισω τους φιλους μου.Θελω να εχω ξανα την αντοχη να δουλευω,να κολυμπω,να πηγαινω γυμναστηριο,να ξενυχτω κ παλι απο την αρχη.Θελω να μπορω να ξανακανω ταξιδια κ να μπορω να περπαταω οπως τοτε στο Σινικο τοιχος,ενα απο τα δυο ατομα της παρεας που φτασαμε στο πιο ψηλο σημειο του.Θελω να βρω το ιδιαιτερο ατομο για να παω μαζι του στο Παρισι που το αφηνα σαν κατι το εξαιρετικο.Θελω,θελω,ποσα θελω.......θελω να θελω τα θελω μου.....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Θέλω να πάω διακοπές ,να φύγω μακρυά
    Θέλω να νιώσω ξανά όπως ένιωθα τότε στα φοιτητικά μου χρόνια,ξένοιαστη,χωρίς προβλήματα,χωρίς ευθύνες,χωρίς έννοιες
    Θέλω να αποκτήσω φίλους αληθινούς που όταν τους χρειάζομαι να είναι εδώ δίπλα μου
    Θέλω τα μάτια μου να αρχίσουν να λάμπουν κ να χαμογελούν ξανά
    και πόσα άλλα θέλω....

Senior Member
    καλημερα!

Θελω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ MOJITO φτιαγμενο απο 10 λιτρα ρουμι 10 κιλα τριμμενο παγο , μιση δεξαμενη σοδα 10 κιλα μαυρη ζαχαρη και ολοκληρη την λεμονια μεσα και να το ρουφαω με ΣΩΛΗΝΑ

Senior Member
    Θελω ΟΛΑ τα ΘΕΛΩ μας να γινουν πραγματικοτητα!

Senior Member
    Θέλω να έρθει εκείνη η μέρα που θα αρχίσω να χαίρομαι με την απώλεια των κιλών μου και θα έχω ενθουσιασμό για την ημέρα που ξημερώνει.

Senior Member
    κοντη γιορτη αληλουια Γιωτακι!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    κοντη γιορτη αληλουια Γιωτακι!
    αμήν και πότε Σωτηρία! Απλά ώρες ώρες μου τη σπάει ο εαυτός μου..Νοσταλγώ την καθημερινότητάμου στη δική σου ηλικία πάνω κάτω που πολύ πιο απλά και εύκολα είχα κέφια και καλή διάθεση..Στα 37 μου , βρισκω ότι δυσκολεύομαι να απολαύσω τα μικρά και τα μεγάλα, όπως παλιότερα..
    Όμως επειδή είμαι και εκ φύσεως αισιόδοξη, πάντα ελπίζω!

Senior Member
    γλυκεια μου δεν ειναι θεμα ηλικιας. η κολλητη μου ειναι 42 εγω (σσσσ) 35 . λοιπον παντα μου λεει "α ρε και να ημουν 35" και γω γελαω γιατι σκεφτομαι "α ρε να ημουν 25". νομιζω οτι λιγο ως πολυ η ζωη των περισσοτερων εχει γινει ετσι ωστε πολλοι δεν μπορουμε να απολαυσουμε τα μικρα η τα μεγαλα οπως λες. ξερεις κατι καθομουν χθες και εβλεπα τη κορη μου (το στερνοπουλι μας) και εκανε τη "μεγαλη" τη κοιτουσα και σκεφτομουν ποσο απολυτα ευτυχισμενη ενιωθα εκεινη τη στιγμη, λες και θα εσκαγα απο περηφανια.

να σαι καλα ευχομαι απο καρδιας.

Senior Member
    Θέλω το μυαλό μου να συνηδητοποιήσει πως πια το σώμα μου δεν είναι το ίδιο με πριν. Πως πια χωράει να καθίσει σε όλες τις καφετέριες, πως πια μπορεί να μπει σε μικρότερο μέγεθος ρούχα, πως πια είναι γενικός πιο αδύνατο.

Οσο και να το προσπαθώ, όσο και να βλέπω πως χωράω σε ρούχα που πριν ούτε στην φαντασία μου δεν χωρούσα, όσο και να βλέπω την τεράστια αλλαγή στις φώτο και τον καθρέφτη και το χαίρομαι, μόλις σταματίσω να κοιτάω, αμέσω το μυαλό μου σκέφτετε όπως πριν. Σκέφτομαι ότι δεν χωράω να περάσω από κάπου, ότι ο διπλός ο καναπές δεν χωράει εμένα και τον άντρα μου μαζί να κάτσουμε και άλλα πολλά......

Θέλω αυτό να αλλάξει... Θέλω να νιώσει και το μυαλό αυτά που νιώθει το σώμα..........

το πιο μεγαλο θελω μου ειναι να αποκτησω την χαμενη μου αυτοπεποιθηση και δυναμη ωστε να μην διαλεγω συνεχως λαθος ανθρωπους για συντροφους,.

Senior Member
    Θελω να γυρίσω το χρόνο 5 χρόνια πίσω....πριν συμβούν διαφορα δυσάρεστα.. Κ για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα,θα ήθελα να μην υπήρχαν κουνούπια.....

Senior Member
    Να είχα βγάλει απο τη ζωή μου έναν άνθρωπο εδώ κ δύο χρόνια!!!!!!!

Οχι τίποτα άλλο ζητάει κ το λόγο που το κάνω τώρα

Senior Member
    Αφού το πήρες απόφαση,στείλτον από κει που ηρθε

Senior Member
    Θέλω να έχω δουλειά και χρήματα για να μπορέσω να κάνω την επόμενη χρονιά όλα αυτά που με ανέβασαν ψυχολογικά και με άλλαξαν τη φετινή χρονιά κι ακόμα παραπάνω!!!

Page 19 of 28 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast