ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥ "ΘΕΛΩ" ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 28 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 410
    Senior Member
    Θέλω να γίνει το θέλω της Λίλης, καθώς προηγείται αξιολογικά....τουλάχιστον στη δική μου κλίμακα αξιών!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Θέλω να γίνει το θέλω της Λίλης, καθώς προηγείται αξιολογικά....τουλάχιστον στη δική μου κλίμακα αξιών!
    Καλό μου γλυκό μου Μαράκι μου, πόσο με συγκινείς και πόσο πολύ σ έυχαριστώ . Μακάρι να ακουστούν οι ευχές μας Μαρία μου, και των δυό μας.

Senior Member
    Είμαστε δυό,είμαστε τρεις,είμαστε χίλιοι δεκατρείς...
    Νομίζω στην κλίμακα αξιών όλων μας προέχει η ευχή της Λιλένιας μας
    κι όλοι μαζί ενώνουμε τις προσευχές μας στην κοινή κατεύθυνση ίασης.
    Η χάρις των θεράποντων αγγέλων να σας φωτίζει!Δε χάνουμε την πίστη μας!
    Καλή δύναμη,κοριτσάκι,σε όσα δυσβάσταχτα καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις!
    Ελπίζω τουλάχιστον η μανούλα σου να είναι καλύτερα!Ένα ένα τα μέτωπα
    να ξεκαθαρίζουν!Μη σε παραμελείς,σε παρακαλώ,εντωμεταξύ!Φιλούδ ια!

Samantha Winstanley : Archangel Raphael - Angel of Healing

Senior Member
    Θέλω να μη θέλω....
    Έτσι απλά

Senior Member
    Αχ, θέλω να σταματήσει το κρύο και να μυρίσει άνοιξη! Να γλυκάνει λίγο ο καιρός! Το θέλω όμως τώρα!

Senior Member
    ΘΕΛΩ την επομενη φορα που θα τον δω (σε 2 βδομαδες η το πασχα πια ) να μαι αρκετα αλλαγμενη μετα απο τοσο καιρο που θα χει να με δει ... (ειναι στρατιωτης) ... ειναι γενικως τυπος που δεν εκφραζεται πολυ στα λογια οποτε ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΥΑΟΥ" ... γινεται ?!?!?!?!?!?! ουφφφφφφφφ.............................. ......

Senior Member
    Θέλω να αποδοθεί στις φίλες μου , όλη αυτή η θετική ενέργεια που μου έστελναν τόσο καιρό, που με κράτησε στα πόδια μου δυνατή.

Senior Member
    Στελλουλού μου,να υποθέσω πως σε πέντε μήνες απολύεται ο καλός σου και τρελαίνεσαι εσύ;
    Είμαι σίγουρη πως θα γυαλίσουν τα ματάκια του μόλις σε αντικρύσουν και απ'τη νοσταλγία της αγάπης σας
    και από τη μεγάλη αλλαγή που θα δει στην εικόνα και τη διάθεση σου!Ελπίζω να τα περάσετε τέλεια,
    να γεμίσετε μπαταρίες μέχρι την επόμενη φορά,να πάρεις κι εσύ όση δύναμη χρειάζεσαι κι από κείνον
    για τον δύσκολο αγώνα,που επιχειρείς!ʼντε,λίγες μερούλες ακόμα έμειναν μέχρι την πρωταπριλιά!
    Δε φαντάζομαι να είναι φάρσα της ημέρας η ανακοίνωση πως θα έρθει,ε;Σε πειράζω...

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    ΘΕΛΩ την επομενη φορα που θα τον δω (σε 2 βδομαδες η το πασχα πια ) να μαι αρκετα αλλαγμενη μετα απο τοσο καιρο που θα χει να με δει ... (ειναι στρατιωτης) ... ειναι γενικως τυπος που δεν εκφραζεται πολυ στα λογια οποτε ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΥΑΟΥ" ... γινεται ?!?!?!?!?!?! ουφφφφφφφφ.............................. ......
    Κοριτσάκι μου καλό , μόνο ΟΥΑΟΥ ? εγώ νομίζω οτι πάμε ολοταχώς για ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ !!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Στελλουλού μου,να υποθέσω πως σε πέντε μήνες απολύεται ο καλός σου και τρελαίνεσαι εσύ;
    Είμαι σίγουρη πως θα γυαλίσουν τα ματάκια του μόλις σε αντικρύσουν και απ'τη νοσταλγία της αγάπης σας
    και από τη μεγάλη αλλαγή που θα δει στην εικόνα και τη διάθεση σου!Ελπίζω να τα περάσετε τέλεια,
    να γεμίσετε μπαταρίες μέχρι την επόμενη φορά,να πάρεις κι εσύ όση δύναμη χρειάζεσαι κι από κείνον
    για τον δύσκολο αγώνα,που επιχειρείς!ʼντε,λίγες μερούλες ακόμα έμειναν μέχρι την πρωταπριλιά!
    Δε φαντάζομαι να είναι φάρσα της ημέρας η ανακοίνωση πως θα έρθει,ε;Σε πειράζω...
    δεν θα ρθει την πρωταπριλια απλα μεχρι τοτε εχω βαλει στοχο να ειμαι στα 106 ... υπαρχει περιπτωση να παω εγω ενα διημερο το αλλο σαββατοκυριακο (μυτιληνη ειναι) αλλα ειναι λιγο δυσκολο ... ουτε πολλα λεφτα παιζουν τελευταια , ουτε πολυς χρονος ... ειλικρινα θελω πολυ να τον δω !!! εχω αρχισει να κουραζομαι ψυχολογικα , θελω εστω αυτες τις 2 μερες γιατι νιωθω χαλια τελευταια ... δεν κοιμαμαι καλα , δεν εχω χρονο για τιποτα , δεν μπορουμε να μιλαμε καθε μερα και παραλληλα δεν θελω να του κανω παραπονα για τιποτα και να τον πιεζω ... νιωθω σαν μπαλονι που θα σκασει ... αν δεν τον δω το αλλο σαββατοκυριακο τοτε θα τον δω απο 25 και μετα ... οποτε παρει αδεια για πασχα τελος παντων ....

Senior Member
    Θέλω να μπορώ να συνεχίσω

Θέλω να μπορέσω να μην κάνω λάθη

Senior Member
    θελω να γίνω ευτυχισμενη...(δεν αναφέρομαι στα κιλά μονο)

θελω αυτη η φορα να ειναι κ η τελευταια π κανω διαιτα !!!

Senior Member
    Originally posted by sofakithess20189
    θελω αυτη η φορα να ειναι κ η τελευταια π κανω διαιτα !!!
    το κοριτσακι στο τικερακι σου που κανει κοιλιακους ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!

Senior Member
    Μεγάλη Πέμπτη σήμερα...
    Όσες αμαρτίες δικές μου και του κόσμου αρθούν στον Τίμιο Σταυρό επάνω,
    να βρούμε τη δύναμη να μην τις επαναλάβουμε!Όσα λάθη καλύτερα(δε μου αρέσει η λέξη αμαρτία).
    Όσες λάθος εκτιμήσεις,όσες επιλογές δειλίας και βολέματος,όσα αντιφάσκουν στο καλύτερο μας...
    Ζητώ επίσης δύναμη να συγχωρέσω αυτό που προς το παρόν αισθάνομαι ασύληπτο,αδιανόητο...
    Να βρει τον τρόπο της η αγάπη μου στο χρόνο να λυτρωθώ από κάθε αρνητικό συναίσθημα!

Paul Gauguin, The Yellow Christ

Page 9 of 28 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast