Results 46 to 60 of 91
Thread: Κάποιος που τα έχει καταφέρει?
-
29-07-2010, 01:51 #46
a! εκανα μπανιο παντα καθε μεσημερι που ξαπλωνανε λιγο, και εαν μπορει και τοβραδυ, καπωσ προγραμματιζα τα βουλιμικα ,ηξερα οτι μολισ κοιμηθουνε θα φαω τον κοσμο ολο και μεα θα παω για το καθημερινο μου ξερασματακι. και μετα ισωσ να μην ετρωγα τιποτα η εαν ετρωγα θα τα ξαναεβγαζα και εαν δε μπορουσα λογω γονιων η αδυναμιασ θα ειχα τρελεσ τυψεισ και θα συνεχιζα να υρωω
- 29-07-2010, 01:56 #47
eisai teleiomanhs??
Rwtaw giati exw akousei oti suxna autoi pou einai teliomaneis odhgountai se voulimia. Egw eimai pantws..
29-07-2010, 02:00 #48
ναι , πχ σε κατι που μαρεσει να κανω θελω να το κα νω τελεια αλλιωσ καθολου, και στη διαιτα αμα καταφερω να φαω 1 ντομαυτα τη μερα συγχαιρω τον εαυτο μου αλλα αν φαω και μια φρυγανια παραπανω αρχιζει το χαοσ. το εχεισ πει σε κανεναν?
29-07-2010, 02:12 #49
den to exw pei, alla kai oute prokeitai. Den einai kati pou uperhfaneuomai kai pisteuw oti tha einai arketa duskolo apo ena kseno anthrwpo na to apodextei. An eixa aderfh, pisteuw oti tha to elega omws.
An ta kataferw monh mou kalws, alliws isws apeuthunthw se kapoion eidiko. Alla tha to psaksw polu prin zhthsw voitheia apo allou, giati thelw na ton empisteutw kai na kserw oti mporei na voithisei pragmatika.
To 1o tha einai na prospathisw monh mou..
29-07-2010, 02:23 #50
makari na ta katafereis , sto eyxomai !
29-07-2010, 09:51 #51
Originally posted by masta
Mou edwse thn idea , xwris na to kserei, gia na mporesw na xasw kila. Apo tote ksekinhsa siga siga kai telika ta katafera. Exasa arketa kila kai ola auta ta xronia eimai se kanoniko h' kai ligotera kila apo to kanoniko. Genika, eixa provlima me thn emfanish mou, logw perittwn kilwn, alla apo tote anevike h autopepoithish mou. Argotera ekana kai tnn 1h mou sxesh... ktl. Genikotera hmoun pio eutuxismenh logw kaluterhs emfanishs. H diafora einai peripou 10 kila. apo 65-67 eimai sta 55-57. Einai polu duskolo na to apofugw giati an kai kserw oti kanw kako ston eauto mou, kserw oti me voithise na mporesw na apokthsw perissoterh autopepoithish.
αφού ακόμη δεν είσαι έτοιμη να δεις κάποιον ειδικό ,αν και αφού ζεις μόνη σου είναι πιο εύκολο, ξεκίνα με διάβασμα και μελέτη γύρω από αυτό που έχεις. μπες στο ιντερνετ,ψάξε, ψάξε,κ αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι σαν γκρουπ θέραπι, επίσης υπάρχουν βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά. η γνώση είναι μεγάλη υπόθεση. κεγώ μικρή όταν ήμουν είχα άγνοια κινδύνου.δεν ήξερα τι έκανα.τώρα ξέρωπερισσότερα οπότε μπορώ και με μεγαλύτερη δύναμη να το καταπολεμίσω.
29-07-2010, 11:31 #52
θα το πάρω κεγώ αυτό το βιβλίο τώρα που θα πάω διακοπές και δεν θα χω την παρέα σας πρέπει κάτι να συμπληρώσει το κενό!!!!.
29-07-2010, 11:40 #53
Marta, μπορεί ο εμετός να σε βοηθάει να διατηρείσαι στα κιλά σου χωρίς να στερείσαι την απόλαυση της "μάσας" αλλά δεν κάνουν μόνο τα κιλά την εμφάνιση. Η ομορφιά εκπέμπεται από μέσα μας. Εγώ όταν έκοψα τους εμετούς και πήρα αστραπιαία 5 κιλά, λόγω των προβλημάτων του μεταβολισμού που λέγαμε, όλοι μου έλεγαν πως ομόρφυνα. Καθάρισε το πρόσωπό μου, έλαμψαν πάλι τα μαλλιά μου που ήταν θαμπά, αλλά το κυριότερο, έλαμψαν τα μάτια μου που βγήκα από αυτό τον σκοτεινό κόσμο. Ο φίλος μου μου είπε ότι ήμουν συννεφιασμένη όλο τον προηγούμενο καιρό και το βλέμμα μου ήταν μελαγχολικό. Εκεί είναι η πραγματική ομορφιά, πίστεψέ με! Και όχι στην ζυγαριά! Κάνε κάτι για τον εαυτό σου τώρα! Και εννοείται ότι το διάβασμα σχετικά με το πρόβλημα είναι μεγάλος σύμμαχος. Και αυτό εδώ το φόρουμ το όπλο μας απέναντι στον εχθρό!
Καλή προσπάθεια! :-)
29-07-2010, 11:58 #54
Sas euxaristw polu gia tis apanthseis sas. To provlima einai oti pragmata pou me ekneurizoun me odhgoun ekei. Etsi pisteuw. Kai ola auta ta xronia eimai se katastash sunexous agxous logw diavasmatos gia tis spoudes, kai einai kati pou den to kanw apo euxaristhsh. Se periodoys pou den exw agxos gia diavasma, exw parathrhsei oti kathomai ligotero sto spiti kai epomenws exw kai ligotera boulimika epeisodia. Se 1-2 mhnes tha apallagw entelws apo ta diavasmata. Tote, tha to katapolemhsw pragmatika. Tha kanw kai twra prospatheies, alla katalavinw oti einai arketa duskolo giati opws einai gnwsto, to diavasma thelei faghto. Perissotero apo to kanoniko logw tou oti kathesai spiti kai diavazeis kai otan shkwnesai gia dialeimma pas sto psugeio.
Pantws, Loustam, auto me thn omorfia to exw parathrhsei. Ta teleutaia xronia to proswpo pou fainetai polu talaipwrhmeno kai polu mounto, polu skoteino. Gi auto kai kruvomai pisw apo make-up kai genika vapsimata. Kathe fora poy ksevafomai kai koitaw ton kathrefth, mou erxontai autes oi skepseis. Oti isws na proerxetai apo to provlima auto.
Den thelw na parw kila. Tosa xronia diathroumai sta idia panw katw kai den tha ithela na parw, giati isws auto me apotharrunei. Tha prospathisw apla na exw mia swsth kai ugieinh diatrofh.
Gia na doume..
29-07-2010, 12:23 #55
δεν χρειάζεται να πάρεις κιλά.απλά ούτε κ να χάσεις.όπως λεν οι στατιστικές οι βουλιμικοί με δείκτη μάζα σώματος 20-25 όταν κόβουν τα βουλιμικά τήνουν να χάσουν κ ένα με δύο κιλά η μένουν στα ίδια.το πολύ τον πρώτο καιρό να πάρουν κάποια αλλά τα ξαναχάνουν.εγώ από τότε που έκοψα τους εμετούς έχασα και 2 κιλά που είχα ξεφύγει ένα διάστημα. αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι οτι αν συνεχίσεις να τρως μετά να λες ώχ θα βάλω κιλά να τα βγάλω κτλ κτλ κτλ μετά ΔΕΝ θα χάνεις κιλά κ ας τα βγάζεις όλα. κ αν το παρακάνεις μετά δεν θα αντέχει ο οργανισμός σου κ θα βγάζεις οτι κ να τρως χωρίς καν να το προκαλείς, μετά θα χάσεις πολλά κιλά κ θα ξεσπάς σε τρελές ποσότητες πολλοί χειρότερες από αυτές που τρως ΄τωρα σενα βουλιμικό, γιατί ο οργανισμός σου θα ζητάει φαγητό/υπάρχουν πο΄λλά στάδια που μπορεί να περάσει κάποιος η και να μη περάσει παρά μόνο ένα κ ναναι το πιο χρόνιο. επίσης υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις ο κάθε ένας εδώ μέσα είμαστε όμοιοι κ όμως τόσο διαφέρουμε.
η σωστή και υγιεινή διατροφή θα σαι βοηθήσει απόλυτα.
29-07-2010, 12:27 #56
6 xronia eimai se authn thn katastash. Den exw ftasei se shmeio pou oti trww na to vgazw. Otan trww polu, tote niwthw enoxes kai tupseis kai thelw na to vgalw. Otan trww ligo, ki auto otan eimai kapou me kosmo, tote to krataw kai idiaitera otan kserw oti einai ugieino.
Makari na ta kataferw kai na krathsw thn diatrofh..
Esu kataferes kai to katapolemhses???
Posa xronia hsoun/eisai boulimikh??
29-07-2010, 13:19 #57
είμαι 9 χρόνια βουλιμική.στη προσπάθεια είμαι ακόμα.ούτε εγώ έφτασα σε σημείο να βγάζω οτι οτι τρώω.
29-07-2010, 13:27 #58
auto poy parathrhsa autes tis duo meres pou parakolouthw to forum kai exw diavasei sto internet, oti an kapoios einai gia arketa xronia boulimikos, den mporei na to kseperasei monos tou kai xreiazetai th voitheia eidikou. Apla oi perissoteroi den theloun na matheutei kai gi auto to prospathoun monoi tous.
Yparxei arage kapoio atomo pou uphrkse gia panw apo 5 xronia boulimiko kai katafere na to kseperasei mono tou?? Kai an nai, poso diasthma xreiastike?
Antitheta,gia kapoio atomo pou uphrkse gia mikro diasthma, 1-2 xronia to polu, einai arketa pio eukolo giati den exei ethistei. Ara, akomh kai mia entonh kai apofasistikh prospatheia me epimonh kai upomonh arkei.
Skeftomai na to prospathisw ews telos tou xronou. An den ta kataferw estw na to meiwsw, na apeuthinthw se kapoion eidiko. Oloi sto forum, pou einai xronioi pathontes, exoun meinei sthn prospatheia. Alla dustuxws to provlima menei..
29-07-2010, 13:55 #59
δεν συμφωνώ. κάθε περίπτωση είναι άλλο πράμα.επίσης παίζουν πολλά πράματα ρόλο. δεν είναι μόνο ο χρόνος αλλά και πόσο έντονο είναι αυτό που έχεις. τι να λέει αν κάποιος μέσα σε 9 χρόνια τα έχει βγάλει 100 φορές και ένας σε 1 μήνα τόσες. γνωστή μου ανορεξική που είναι από την εφηβεία της έτσι και τόσα χρόνια πηγαίνει σε ειδικούς αλλά δεν την βοήθησαν ιδιαίτερα.άλλη περίπτωση ξέρω που την βοήθησαν πολύ οι ειδικοί. το να πας σε ειδικό θα σε βοηθήσει αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις ,κ αν είναι καλός ο ειδικός. για αρχή γιατί πριν περιμένεις να περάσει ένας χρόνος,δεν πας σε ένα παθολόγο να σου κάνει γενικές εξετάσεις,κ να του πεις κ το πρόβλημα.?
29-07-2010, 14:10 #60
[*] posted on 29/7/10 στις 09:51 Reply With Quote Report Post to Administrator
Quote:
Originally posted by masta
Mou edwse thn idea , xwris na to kserei, gia na mporesw na xasw kila. Apo tote ksekinhsa siga siga kai telika ta katafera. Exasa arketa kila kai ola auta ta xronia eimai se kanoniko h' kai ligotera kila apo to kanoniko. Genika, eixa provlima me thn emfanish mou, logw perittwn kilwn, alla apo tote anevike h autopepoithish mou. Argotera ekana kai tnn 1h mou sxesh... ktl. Genikotera hmoun pio eutuxismenh logw kaluterhs emfanishs. H diafora einai peripou 10 kila. apo 65-67 eimai sta 55-57. Einai polu duskolo na to apofugw giati an kai kserw oti kanw kako ston eauto mou, kserw oti me voithise na mporesw na apokthsw perissoterh autopepoithish.
marta στο λέω με σιγουριά αυτό ,για τίποτα άλλο δεν είμαι ακόμη σίγουρη για την βουλιμία. και στο λέω από δική μου εμπειρία μπορεί να στο επιβεβαιώση και η νινα. όσο καιρός περνάει που θα κάνεις αυτή τη δίαιτα του εμετού όπως την λένε ,τόσο θα καταστρέφεται ο μεταβολισμός σου.κατα συνέπεια στο τέλος θα γυρίσεις στα ίδια κ παραπανίσια κιλά ,σίγουρα πράματα ,και δεν θα μπορείς να χάσεις με τίποτα.υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο να χάσεις πάαααρα πολλά κιλά και να μην μπορείς με τίποτα να βάλεις. από αυτή τη διαδικασία η θα φτάσεις στα πιο πολλά κιλά σου από ποτέ ή θα ζεις με το χειρότερο τρόπο για την ηλικία κ την φρεσκάδα σου ,τον ανορεξικό τρόπο ζωής.
αφού ακόμη δεν είσαι έτοιμη να δεις κάποιον ειδικό ,αν και αφού ζεις μόνη σου είναι πιο εύκολο, ξεκίνα με διάβασμα και μελέτη γύρω από αυτό που έχεις. μπες στο ιντερνετ,ψάξε, ψάξε,κ αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι σαν γκρουπ θέραπι, επίσης υπάρχουν βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά. η γνώση είναι μεγάλη υπόθεση. κεγώ μικρή όταν ήμουν είχα άγνοια κινδύνου.δεν ήξερα τι έκανα.τώρα ξέρωπερισσότερα οπότε μπορώ και με μεγαλύτερη δύναμη να το καταπολεμίσω.
συμφωνω τοσο μα τοσο πολυ...
ειμαι ν100 % σιγουρη πωσ για τα παραπανισια κιλα ευθηνεται αυτο το πραγμα
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία