Κάποιος που τα έχει καταφέρει? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Κι εγώ έχω σκεφτεί να το μοιραστώ μαζί της αλλά αποφάσισα να μην το κάνω.
    δε θέλω να τη φορτώσω με κάτι τόσο βαρύ μόνο και μόνο για να ξαλαφρώσω εγώ.είμαι σίγουρη ότι ίσως να με βοηθήσει,αλλά είναι ένας σταυρός που οφείλω να κουβαλήσω μόνη μου... αρκετά δεκανίκια είχα μέχρι τώρα.
    άρα εσύ δεν θάθελες να σε φορτώσει η κόρη σου με τέτοιο βάρος σε περίπτωση που περνούσε τέτοια κατάσταση?

Member
    dikio exei h bouliana...

Senior Member
    χμ......... μου βάζεις δύσκολα. δεν ξέρω.
    αρχικά δε θα ήθελα να έχω προκαλέσει έστω και άθελά μου κακό στην κόρη μου και να την οδηγήσω σε τέτοιες συμπεριφορές...
    δε μπορώ να σου πώ με σιγουριά, εξαρτάται από πολλά,αλλά μάλλον εγώ θα ήθελα να το ξέρω γιατί θα μπορούσα να το αντέξω και να βοηθήσω την κόρη μου επειδή το έχω ζήσει...

Senior Member
    κοίτα αν νιώθεις οτι θα σε βοηθήσει πες της το.άμα νιώθεις οτι δεν θα σου προσφέρει καμία βοήθεια μην της το πεις. αν φοβάσαι μην την φορτώσεις με βάρος ,ξέχασέ το.αυτή είναι η δουλειά της μάνας δυστυχώς δεν είναι εύκολη.αλλά σκέψου και τη χαρά θα της προσφέρεις άμα το ξεπεράσετε μαζί. τώρα αν η μάνα σου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ίδια ή κάποιος πολύ στενός της(άλλο της παιδί σύγυγος και κανένας άλλος)σοβαρό πρόβλημα υγιείας σοβαρότερο απτο δικό σου τότε ναι δεν αξίζει να την φορτώσεις.αν απλά έχει οστεοπόρωση και φοβία μην πάθει αλτσχάιμερ σαν την δικιά μου μια χαρά θα το αντέξει.aαυτή είναι η γνώμη μου.
    κεγώ έλεγα δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει ,θα πάθει καμιά κάτάθλιψη,θα τρελαθεί,ουου μια χαρά είναι. κεγώ πιο καλά είμαι .
    ας πούμε στο μπαμπά μου δεν τοχω πει γιατί δεν θα καταλάβει τίποτα και είναι και πολύ πιεστικός κ κουραστικός σαν άνθρωπος θα αρχίσει την πίεση και θα μου κάνει κακό αντί για καλό.

επίσης μια που πήρα ύφος συμβουλάτορα σαν τον μάγο γκάνταλφ, masta μην την βγάζεις με μαρουλάκια κ ντοματίτσες και βερικοκάκια , τρώγε κανονικά γεύματα, με πρωτεινες και υδατάνθρακες , φάε κ το γλυκό σου άμα θες.γενικά μην καταπιέζεσαι ρε συ.οποιαδήποτε καταπίεση θα σε οδηγήσει σε βουλιμικό.ακόμα και πίτσα αν φας μια στο τόσο δεν θα παχίνεις.μη θέτεις περιορισμούς είναι ο πρώτος κανόνας για να ξεπεράσεις την βουλιμία.

Member
    bouliama mou den thetw periorismous.
    Trww kanonika to faghto, meshmeri kai vradu. Apla ta endiamesa geumata prospathw na ta pernaw elafrua. Shmera phga kai soupermarket kai gia na euxaristhsw ton eauto mou phra sokofreta, dhl. kati gluko, gia na to faw opote thelw. Na fantasteis twra to thumithika, pou to eixa ksexasei. :)

Exthes efaga mpifteki me salata to meshmeri, kai to vradu efaga fasolakia.

Shmera, den kserw akomh, alla tha ftiaksw kanoniko faghto.

Apla, auto pou ithela na perasw, htan ta endiamesa kai taktika geumata na einai elafrua.

Mexri stigmhs ta katafernw..

An kai einai molis h 2h mera...

Senior Member
    μια χαρά συνέχισε έτσι.κεγώ μαζί σου

Senior Member
    και τα νεότερά μου..απο 34 νουμερο παντελόνι(το μικρότερο) έχω φτάσει 38!όπως επίσης όοολο αυτό το καθισιό και τα ασταμάτητα γλυκά και λιπαρά που κάνω τον τελευτ. μήνα με έχουν γεμίσει κυταρρίτιδα!πήγα να δοκιμάσω μαγιώ και κόντεψα να βάλω τα κλάμματα.δεν είχα ποτέ κυταρρίτιδα κ αν έκανα ήταν απειροελάχιστη..τελικά όλες αυτές τις ασιτίες και τις μαλ..ες που έκανα τον χειμώνα τις πληρώνω τώρα..πίστευα οτι δεν θα έχω διαλύσει τον μεταβολισμό μου αλλά απότι φαίνεται την πάτησα.έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην πάω διακοπές.ξέρω οτι ακούγομαι υστερική αλλά δεν γίνεται απο 40κάτι κιλά και τελείως στεγνή όλον τον χειμώνα να βγω στην παραλία 5-6 κιλά παχύτερη με τέτοια χαλάρωση και κυταρρίτιδα και να είμαι άνετη..πώς πάχυνα τόσο γρήγορα..

Member
    ROZ nomizw oti eisai upervolikh. 40 kila einai upervolika ligo kai katholou fusiologiko thewrw.
    Akomh kai ta 45. Pisteuw oti apo 50 kila kai panw prepei na einai oloi oi anthrwpoi. Sigoura exei na kanei kai to upsos.

Gia skepsou to mhpws den ksereis kala ti sou sumvainei...

Koritsi mou, prepei na to ksanaskefteis. Pisteuw oti prepei na valeis 5 kila akomh toulaxiston gia na eisai entaksei. Gi auto an ta katafereis, arxise na trws kanonika, etsi wste akomh kai na paxuneis, na mhn exeis provlima.

Auto pisteuw oti tha htan to idanikotero. Dioti den exeis provlima kai na paxuneis..

Ksanaskepsou to...

Senior Member
    ρε συ ΡΟΖΟΥΛΑ συγνώμη κιόλας αλλά είσαι κατάθλιψη!!!!
    και εγώ απο 50 λεχω πάει 56 , τι να κανω να πάω να φουντάρω δηλαδή, να κλειστώ στο σπίτι και να καλίω και να τρώω!!
    το σκ ήμουν στην πόλη απο την οποία κατάγομαι κλαι έρχεται ένας φίλος και μου λέει καλά πως πάχυνες έτσι χάλια έγινες...
    ωραία συνέχισα να πίνω το ποτό μου και μετά απο λίγο το ξέχασα όσο και αν με πλήγωσε γιατί με πλήγωσε ..
    και θα ξαναπάω γιατί περνάω καλά..

ε αυτό είναι φυλακή!!
    και όχι μόνο φυλακή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ενώ εμείς λέμε για 10,20 και 40 κιλά ιδρώνουν στα νοσοκομεία για μια αιμοκάθαρση και για μια χημειοθεραπεία άλλοι που βουλιάζουν στηνκατάθλιψη και στην αρρώστια του μυαλού τους και δεν μπορούν να κάνουν βήμα ούτε μπρος ούτε πίσω!! και εδώ λέμε να μην πας διακοπές για 5 κιλά

μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!!
    είναι άδικο και κρίμα!!

Senior Member
    εντάξει..το να μην πάω διακοπές ήταν κοτσάνα της στιγμής..θα συνέλθω.δεν είμαι 45 κιλά , ήμουν 42-43-44 τον χειμώνα,ανορεξία κανονικά, τώρα είμαι 48 , ακούγονται λίγα αλλά πάντα τα κανονικά κιλά μου ήταν 49-50, στα γεμάτα μου άντε να έφτανα 52 ..το πολύ.Δεν φαίνομαι κοκκαλιάρα , είμαι δεμένη.ούτε θέλω να ξαναδυνατήσω και να τραβήξω πάλι τα ίδια , αλλά με τρελλάινει που είχα κορμάρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα κιλών και με τόσες στερήσεις και σκαμπανεβάσματα όταν ξαναπήρα κιλά τα πήρα πολύ άσχημα.ραγάδες, κυταρρίτιδα, χαλάρωση,που δεν είχα ποτέ.δεν έχω "γεμίσει" ομοιόμορφα και είναι λογικό αφού έχω διαλύσει τον μεταβολισμό μου.οι ραγάδες που έχω κάνει παντού ας πούμε πολύ αμφιβάλλω αν θα φύγουν ποτέ.αυτά για όσες κοπέλες κάνουν του ίδιου είδους στερητικές αλχημίες και είναι ακόμη στην αρχή..να αρχίσουν να τρέφονται κανονικά κ να μην παιδεύουν τον οργανισμό τους γιατί μετά θα είναι σίγουρα χειρότερα!κορίτσια σας ευχαριστώ , δεν θέλω να γίνομαι αχάριστη ρε γμτ..

Senior Member
    Ροζ,θα προτιμούσα να ήμουν όπως παλιά,55 κιλά αλλά ευτυχισμένη και χαρούμενη παρά να ζώ τον τωρινό εφιάλτη,να είμαι 50 και να στενοχωριέμαι γιατί δεν είμαι τόσο αδύνατη όπως το χειμώνα.... νοσταλγώ τόσο την κοπέλα που κάποτε υπήρξα,φοβάμαι μήπως έχει χαθεί οριστικά... παλεύω να επανέλθω,αλλά συνέχεια αναλώνομαι στο τί θα φάω και πόση ώρα θα τρέξω.κουράστηκα από την τόση μιζέρια και απομόνωση.
    Αύριο φεύγω για διακοπές,3 εβδομάδες.θα μου λείψετε και θα σας σκέφτομαι....

Πολλά φιλιά,
    Αλεξάνδρα

Senior Member
    Alexandrita,

αυτά που γράφεις με εκφράζουν απόλυτα...δυστυχώς...Κι εγώ νοσταλγώ την ανέμελη και χαλαρή (διατροφικά τουλάχιστον) κοπέλα που ήμουνα παλιά. Ήμουνα τόσο απροβλημάτιστη και χαμογελαστή που τώρα πια μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ξαναβρώ ποτέ τον παλιό μου εαυτό. Βαρέθηκα, κουράστηκα να σκέφτομαι συνέχεια τι και πόσο θα φάω. Ωστόσο το παλεύω. Πάλεψε το κι εσύ όσο μπορείς, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο των διακοπών όπου στην περίπτωσή μου τουλάχιστον τα βουλιμικά παραμονεύουν περισσότερο από κάθε άλλη φάση.
    Εύχομαι να περάσεις ξένοιαστες διακοπές και να αδειάσεις το μυαλό σου. Μην τρομάξεις αν πάρεις και κανένα κιλάκι, ίσως κιόλας το χρειάζεσαι...Εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου. Στις διακοπές χαλαρώνουμρ όλοι, τρώμε και πίνουμε και κάτι παραπάνω. Αρκεί να είναι λίγο παραπάνω. Θα κάνουμε τα μπάνια μας, θα περπατήσουμε, θα παίξουμε ρακέτες, κάπως τέλος πάντων θα εξισσοροπήσουμε τις μικρές μας ΄΄ατασθαλίες΄΄.

Καλές διακοπές!

Senior Member
    ροζ μου θα ξαναρωτησω αποψε την ανηψια μουποσα κιλα ειναι...
    εχω την εντυπωση 40,
    κ δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας ενηλικας να ειναι στην ιδια κλιμακα κιλων με ενα οκταχρονο... (αν θυμαμαι καλα)
    θα το ρωτησω κ αυτο...
    απλα εχω μεινει αναυδη,
    η ανηψια μου δε θα σκεφτοταν ποτε να η παει διακοπες αν κ σιγουρα στρουμπουλη για ητν ηλικια της

εκτος κι αν ειναι νορμαλ τα κιλα σου για την ηλικια σου κ το παιδι ειναι υπερμετρα παχυ κ αρρωστο
    που προφανως θα μας τοχε πει η παιδιατρος!

Senior Member
    ροζ είσαι λίγα κιλά πρέπει να παχίνεις αλλά αργά και αταθερά για να μη τρομάζεις.μη μας τσαμπουνάς χαζομαρούλες περί δεσίματος΄που αφού είσαι δεμένη άρα δεν έχεις χαλάρωση πολύ άρα μλκιες λες άντε.μπορεί να φένεσαι καλά αλλά δεν είσαι γιαυτό και δεν έχεις περίοδο. κ γιαυτό τρως πολύ οταν σε πιάνει βουλιμικό γιατί έχεις στερηθεί πολύ τόσο καιρό.
    όλοι μα όλοι και τα μοντέλα ακόμη όταν είναι να βγουν στη παραλία παθαίνουν σοκ μόλις δουν το μαγιό τους και το σώμα τους πρώτη φορά. ξεπέρασέ το.
    δεν είσαι η μόνη που σε πιάνει το παράλογο σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    πιστεύω είσαι μια χαρά,και λίγη χαλάρωση δεν πειράζει είναι για να μη μας ματιάζουν.άμα μαυρίσεις δεν θα φαίνεται.
    μη κάνεις σαν κάτι κοριτσάκια σπαστικά που είναι μισή μερίδα και συνέχεια πιέζουν τα μπούτια τους να πείσουν οτι έχουν κυτταρίτιδα, η κοιτάζονται συνέχεια στο καθρέφτη.είναι σπαστικό.
    άντε ξεκόλλα!
    πάνε στα ικεα ή σε κάτι τέτοιο τέλος πάντων(πρακτικερ) για να βρεις κουτιά!

α και κάτι άλλο,μπράβω ρε συ που κατάφερες και πήρες κανα κιλάκι,αυτό θέλει δύναμη,μην το προσπερνάμε.πρέπει να χαίρεσαι τώρα χαζοβιόλα!!! απλά την άλλη φορά πιο αργά και σταθερά βάλε κιλά για να συνηθίζεις το εαυτό σου. είναι μεγάλη υπόθεση οταν μια κοπέλα ξεφεύγει απτην ανορεξία,σιγά σιγά είμαι σίγουρη οτι σύντομα θα ξεπεράσεις κ την βουλιμία .
    εσύ είσαι πολύ λογική οταν δίνεις συμβουλές στους άλλους.μη σε πιάνει χαζομάρα με τον εαυτό σου, εγώ πιστεύω οτι είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Senior Member
    +100000000 σε όλους και στην ΡΟΖ γιατι τουλαχιστον το καταλαβένεις !!!

μείνε όπως είσια και συνέχισε σταθερά!!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast