Results 226 to 240 of 245
-
22-10-2010, 19:02 #226
εμένα πάλι η ορεξή μου δεν λέει να κλέισει ρε γμτ απο τότε που άρχισα να τρώω κανονικά..τρώω κυριολεκτικά τα διπλά απότι έτρωγα.
Αλεξανδρίτα εγώ παρατηρώ το εξής.Παίζει μεγάλο ρόλο η συνήθεια.Κάποτε ήμουν όπως τώρα, ίσως και 1-2 κιλά πάνω και με θεωρούσα-σαν αδύνατη.Μετά έγινα κόκκαλο και άλλαξαν τα πρότυπά μου για το αδύνατο.Είναι και ψυχολογικό επίσης.Συνήθησα τόσους μήνες να μου πλεουν όλα.Τώρα που είναι στενά, ότι κ να μου λένε εγώ δν νιώθω καλά.Είναι κ μερικά που πλεον δν μου μπαίνουν καν.Για μενα 2 λύσεις υπαρχουν.Ή ξαναδυνατίζω ή πάω και παίρνω μεγαλύτερα παντελόνια που δεν θα είναι τσίτα και θα μου δίνουν την ψευδαισθηση οτι δεν έχω πάρει γραμμαριο.Ψυχοπάθεια αλλά τι να κάνω..Και μου αρέσει που κάποτε απο τα μεγαλύτερά μου ατού θεωρούσα και εγώ αλλα και οι τρίτοι(κυρίως άντρες) τον κ..λο μου!Μετα έφτασα να είμαι σαν 12χρονο, και τώρα που ξαναγέμισα στο συγκεκριμένο σημείο απλά κρύβομαι με μακριές ζακέτες , παντελόνες και φόρμες..ΠΩΣ αλλαζει έτσι το μυαλό μας...Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό.Η σεξουαλική ζωή και ένας σωστός σύντροφος, βοηθάνε παρα πολύ στην ενίσχυση της θυληκότητάς μας, στο να καταλάβουμε απο την αρχή ποια είναι τα σωστά και όμορφα πρότυπα σε ένα γυναικείο σώμα.(εγώ τα λέω στον σκύλο μου κ εκείνος στην ουρά του βέβαια, αλλά...)
- 23-10-2010, 13:50 #227
ξαναζυγιστηκα!!το αποτελεσμα;;; 50 ΚΙΛΑ!!
πηρα τηλ τη μαμα μου να της εξομολογηθω το φοβο μου για τα κιλα που εχω παρει..κι ενω περιμενα να μου φωναξει ο,τι επιτεελουσ εγινες φυσιολογικη..μου λεει"ωχ μην αρχιζεις να ξεφευγεις τωρα κ μη παρεις αλλα κιλα!!" βεβαια δεν ξερει τπτ περι βουλιμιας..
τωρα γιατι τα γραφω αυτα;; γιατι καπου πρεπει να τα πω κ οι μονοι που μπορω ειστε εσεις!!
αλλα το πηρα αποφαση οτι θα δρασω φυσιολογικα θα γυμναζομαι θα κοψω τα γλυκα αφου μονο κακο κανουν, και θα ξαναγινω 48κιλα:smug b:!!
23-10-2010, 13:56 #228
2 κιλά δεν είναι τίποτα nat. 2 εβδομάδες και τα έχεις χάσει. Το θέμα είναι να μην έχουμε αποκλίσεις μεγαλύτερες των 2 κιλών γιατί μετά άντε να μαζευτούμε...Τι ύψος έχεις? Δεν είναι λίγα τα 48 κιλά?
24-10-2010, 00:54 #229
Originally posted by nat
πηρα τηλ τη μαμα μου να της εξομολογηθω το φοβο μου για τα κιλα που εχω παρει..κι ενω περιμενα να μου φωναξει ο,τι επιτεελουσ εγινες φυσιολογικη..μου λεει"ωχ μην αρχιζεις να ξεφευγεις τωρα κ μη παρεις αλλα κιλα!!" βεβαια δεν ξερει τπτ περι βουλιμιας..
τωρα γιατι τα γραφω αυτα;; γιατι καπου πρεπει να τα πω κ οι μονοι που μπορω ειστε εσεις!!
αλλα το πηρα αποφαση οτι θα δρασω φυσιολογικα θα γυμναζομαι θα κοψω τα γλυκα αφου μονο κακο κανουν, και θα ξαναγινω 48κιλα:smug b:!!
24-10-2010, 10:19 #230
Originally posted by nat
24-10-2010, 10:24 #231
καλημερα!!για να πω την αληθεια με ανακουφισε!!την αισθανομαι συμαχο στην προσπαθεια μου να τα ξαναχασω..γιατι η αληθεια ειναι οτι αν μου λενε ολοι μπραβο κ τετοια μπορει να παρω την ανοδο κ μετα να ξαναγυρισω στην βουλιμια με μανια,δλδ να τρωω κ να κανω εμετο. το γυμναστηριο που μολις ξεκινησα μου φτιαχνει την ψυχολογια κ δεν σκεφτομαι συνεχεια το φαγητο.
ο αντρας μου μου λεει συνεχεια ποσο ωραια εγινα κ οτι πρεπει να παρω κ αλλα κιλα!!ε, αυτος με νευριαζει...
Υ.Γ. η μαμα μου ειναι σε αλλη πολη κ δεν με ειδε,μονο ακουσε τον πανικο μου κ με συμβουλεψε να προσεχω...
24-10-2010, 10:28 #232
αλλη μια μερα που πρεπει να παλεψω!!φοβαμαι σημερα γτ θα φαμε εξω κ φοβαμαι μη ξεφυγω..αλλα θα σκεφτομαι εσας κ την υποσχεση που σας εδωσα κ δεν θα ξεφυγω!!!
χρειαζεται πιστη στον εαυτο μας κ συγκεντρωση στο καθε τι που τρωμε.:puzzled:
24-10-2010, 10:56 #233
Και εγώ θα φάω έξω πάλι σήμερα το βράδυ!Τι κακό κ αυτό μαυτή την παρέα..ΔΕΝ θα ξεφύγουμε το υποσχόμαστε τώρα εδώ!Όλα θα πάνε καλά!Και βασικά έχω δει οτι αν φάω κανονικά(μέχρι να χορτάσω) είτε έξω είτε μέσα μια χαρά είμαι ..εμένα με παχαίνει το οτι απτο άγχος που θα φάω έξω, ξεκινάω να τρώω νευρικά απτο σπίτι, δεν θέλει άγχος, ας προσπαθήσουμε να το δούμε ωε ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής μας!Όλα θα πάνε κακά σήμερα θ το δεις!
24-10-2010, 10:57 #234
ΚΑΛΑ εννοούσα............!!!
24-10-2010, 16:49 #235
Originally posted by nat
καλημερα!!για να πω την αληθεια με ανακουφισε!!την αισθανομαι συμαχο στην προσπαθεια μου να τα ξαναχασω..γιατι η αληθεια ειναι οτι αν μου λενε ολοι μπραβο κ τετοια μπορει να παρω την ανοδο κ μετα να ξαναγυρισω στην βουλιμια με μανια,δλδ να τρωω κ να κανω εμετο. το γυμναστηριο που μολις ξεκινησα μου φτιαχνει την ψυχολογια κ δεν σκεφτομαι συνεχεια το φαγητο.
ο αντρας μου μου λεει συνεχεια ποσο ωραια εγινα κ οτι πρεπει να παρω κ αλλα κιλα!!ε, αυτος με νευριαζει...
Υ.Γ. η μαμα μου ειναι σε αλλη πολη κ δεν με ειδε,μονο ακουσε τον πανικο μου κ με συμβουλεψε να προσεχω...
επισης, θυμαμαι ειχες γραψει οτι πανικοβληθηκες οταν ειχε πει ο αντρας σου οτι δε θα σε θελει αν παχυνεις. τωρα που λεει οτι ομορφαινεις οσο παιρνεις κιλα και πρεπει να παρεις κι αλλα, πως σου φαινεται?
24-10-2010, 21:00 #236
μμμμ...με βαζεις σε σκεψεις...η μαμα μου παντα μου ελεγε να προσεχω ...ισως γι'αυτο εφτασα ως εδω...ισως λεω γιατι εμεις φταιμε πανω απ'ολα κ κανεις αλλος!!! ε τωρα που ακουσε οτι μεσα σε 2μηνες πηρα 3κιλα προφανως τρομαξε κ η ιδια!!δεν ξερω...
οσο για τον αντρα μου μου αρεσει που του αρεσω, αλλα το θεμα ξερεις ποιο ειναι τελικα;;
να καταφερω να αρεσω κ σε μενα!! σευχαριστω για το ενδιαφερον σου!!
24-10-2010, 23:34 #237
Originally posted by nat
μμμμ...με βαζεις σε σκεψεις...
Originally posted by nat
η μαμα μου παντα μου ελεγε να προσεχω ...ισως γι'αυτο εφτασα ως εδω...
btw οχι δε φταιμε για ολα.
επηρεαζομαστε ανεπανορθωτα απο το οικογενειακο περιβαλλον μας. και γενικα απο ο,τι μας περιβαλλει
Originally posted by nat
οσο για τον αντρα μου μου αρεσει που του αρεσω, αλλα το θεμα ξερεις ποιο ειναι τελικα;;
να καταφερω να αρεσω κ σε μενα!!
πως θα σου αρεσεις? σαν εικονα εννοω να μου το περιγραψεις, οχι σαν αριθμο :starhit:
25-10-2010, 10:34 #238
τελικά ποιοί φταίνε;;;
[quote]Originally posted by click
Originally posted by nat
μμμμ...με βαζεις σε σκεψεις...
Originally posted by nat
η μαμα μου παντα μου ελεγε να προσεχω ...ισως γι'αυτο εφτασα ως εδω...[/τελικά είναι σχεδόν βέβαιο πως καποιος άλλος φταίει πάντα ή σχεδόν πάντα αλλά οι καλές μας οι μανούλες ακόμη και άθελά τους φαίνεται ως συντελούν πάρα πολύ στην εικόνα που σχηματίζουμε για τον εαυτό μας. Εμένα μία ζωή η μητέρα μου έκανε δίαιτα γιατί ήταν λίγο ζουμπουρλή, και πάντα μου έλεγε 'για να δουμε, έχεις πάρει το σώμα μου ή τη γλίτωσες;;'. Πάντα με αυτό το άγχος και με τη σκέψη ότι η ζωή βασικά είναι δίαιτα και πάντα πρέπει να προσέχεις τί άκριβώς βάζεις στο στόμα σου....τυχαίο; δεν νομίζω!!quote]
ουαου! και παρολαυτα την αποκαλεσες συμμαχο σου σε προηγουμενη δημοσιευση σου.
btw οχι δε φταιμε για ολα.
επηρεαζομαστε ανεπανορθωτα απο το οικογενειακο περιβαλλον μας. και γενικα απο ο,τι μας περιβαλλει
Originally posted by nat
να καταφερω να αρεσω κ σε μενα!!
πως θα σου αρεσεις? σαν εικονα εννοω να μου το περιγραψεις, οχι σαν αριθμο :starhit:
25-10-2010, 10:38 #239
το ξαναγράφω γιατί για κάποιο λόγο δεν γράφτηκε.....
εμένα η μητέρα μου μία ολόκληρη ζωή έκανε δίαιτα γιατί ήταν ζουμπουρλή και θυμάμαι να μου λέει 'νομίζω ότι το έχεις πάρει και εσύ το σώμα μου...για να δούμε..' Όπότε εγώ μεγάλωσα με το άγχος του τί σώμα έχω και τί τελικά δεν πρέπει να τρώω. Πάντα με την εμμονή ότι πάντα προσέχουμε τί τρώμε και πάντα ζυγιζόμαστε...(τυχαίο;;δεν νομίζω)
Τί να το κάνω τώρα που μου λέει ότι τελικά έμοιασα στον μπαμπά μου.......τώρα πια είναι αργά...
25-10-2010, 11:38 #240
εγώ πάντως απο τα πρώτα πράγματα που διάβασα κ κατάλαβα όταν έψαξα πιο αναλυτικά τα αίτια της νευρικής ανορεξίας είναι το πόσο σημαντικό παράγοντα παίζει η σχέση με την μάνα , η συμπεριφορά της μάνας και τα πρότυπα που περνάει στην κόρη της.Κ εμένα η μάνα μου πάντα μου έλεγε πόσο τυχερή είμαι που έχω δεμμένο σώμα και όχι ξερακιανό όπως αυτή(!) και επίσης μέσα απο συζητήσεις τους τελευτ.μήνες μου εξομολογήθηκε οτι είχε βουλιμικά επεισόδια κ εκείνη σε μικρότερη ηλικία, τώρα για εμετούς δν ξέρω αλλά οτι της πήρε χρόνια να απενοχοποιήσει το φαγητό είναι σίγουρο κ παρότι τρώει κανονικά κ απόλα ποτέ δν την θυμάμαι να φάει ένα κομμάτι παραπάνω ή να λιγουρέψει κάτι, πάντα με μέτρο.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση