Ποιοι δεν έκαναν επεισόδια τις τελευταίες μέρες?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 245
    Senior Member
    είδες?βλέπουμε φώς!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    δεν κάνω υπερφαγικά γιατί δεν αφήνω πολλές ώρες να περάσουν
    ναι!!! έχεις πάρα πολύ δίκαιο!!!! εγώ μερικές φορές τρώω και χωρίς να πεινάω, κάθε 3 ώρες απλά και μόνο για να μη φτάσω αργότερα να πεινάσω πολύ και να καταβροχθίσω ότι βρω μπροστά μου!! πολύ καλή τακτική!!!

Senior Member
    ε όχι ρε συ η καλύτερη είναι να αφήνεις ώρες άτελείωτες στις οποίες να πεινάς κ να μην τρως. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου επιτίθεσαι ?επειδή δεν συμφωνώ με την if στη οποία πίνεις νερό στο όνομά της? σόρρυ ρε συ αλλά δεν συμφωνώ.κ την έχω κάνει οπότε μπορώ να έχω γνώμη. άμα θες να την κάνεις κάντην αλλά μην εκνευρίζεσαι άμα εγώ λέω οτι δεν μαρέσει

Senior Member
    αχ σόρρυ νόμισα οτι ήσουν το κοράλι κ ήταν ειρωνία οτι ναναι μανία καταδίωξης έχω πάθει .σόρρυ κ στο κοραλάκι σόρρυ κ σε σένα

Senior Member
    αλεξανδρίτα ελπίζω να μη σε στεναχώρησα.

Senior Member
    αλεξανδρίτα ελπίζω να μη σε στεναχώρησα.
    δε με στενοχωρησες εσυ bouliana μου... παντα δεχομαι και επιζητω ενδεχομενως τις συμβουλες σου :wink2:

Senior Member
    κεγώ δικιές σου.γενικά πάντως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. είσαι στα καλύτερά σου πιστεύω κ οτι ψάχνεσαι(ιφ,μιφ κτλ)είναι καλό. θα βρεις μια πατέντα που θα σε βοηθάει να τρως σωστά κ θα ταιριάζει κ με σένα.

Senior Member
    Η δύναμη οφείλεται η μισή σε δική μου προσπάθεια και η άλλη μισή σε αυτό εδώ το forum, που είναι ο μεγαλύτερος εξομολογητής μου και σύντροφός μου σε αυτήν την διαδικασία. Κάθε ποστ που είτε γράφω είτε διαβάζω, βάζει ένα ακόμα λιθαράκι σε όλο αυτό το μεγαθήριο που προσπαθώ να χτίσω... Και πολύ χαίρομαι που είμαστε πλέον πολλές στην ίδια φάση συνειδητοποίησης και αντιμετώπισης! Ο ένας θα δίνει δύναμη στον άλλο για να αντέξουμε. Όσο για τα διατροφικά, συμφωνώ ότι σε καμία περίπτωση η ξαφνική αφαγία ή δίαιτα δεν είναι λύση. Πρέπει να τρώμε κανονικά. Εγώ συνειδητοποίησα ότι μετά από πολλά χρόνια έχω αρχίσει να λέω στους γύρω μου την λέξη "ΠΕΙΝΑΩ¨. Παλιότερα ντρεπόμουν και ένιωθα ενοχικά απέναντι σε αυτή την λέξη. Τώρα λέω πεινάω και το χαίρομαι γιατί το νιώθω πραγματικά.

Senior Member
    Originally posted by loustam
    Και πολύ χαίρομαι που είμαστε πλέον πολλές στην ίδια φάση συνειδητοποίησης και αντιμετώπισης!
    συμφωνώ... κι εγώ χαίρομαι πολύ και μου δίνει πολύ κουράγιο... πολύ σημαντικό αυτό το 'μαζί'...

Senior Member
    Μπράβο σας κορίτσια!!!! Καλή δύναμη σε όλες για την προσπάθεια που κάνετε!!!! :D:D:D

Καλή συνέχεια!!!

Senior Member
    2 εβδομάδες χωρίς βουλιμικό... (παίρνοντας γύρω στις 1500 θερμίδες ημερησίως + γυμναστική)
    για να δούμε αυτή τη φορά...

Senior Member
    please accept my respect!!!!!:lol:

Senior Member
    please accept my respect!!!!!:lol:
    i surely do!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Αλεξανδρίτα μου!Καλημέρα!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

Originally posted by alexandrita
    2 εβδομάδες χωρίς βουλιμικό... (παίρνοντας γύρω στις 1500 θερμίδες ημερησίως + γυμναστική)
    για να δούμε αυτή τη φορά...
    Ποποπο εμένα μου φαίνεται θαύμα 2 ολόκληρες εβδομάδες keep going!!!!!!!!!!!!!!!

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast