Results 61 to 75 of 245
-
16-09-2010, 12:15 #61
Σε ευχαριστώ πολύ marmade.
πιστεψε με,προσπαθω πολυ.... κυριως να μη σκεφτομαι χαζα.
για παραδειγμα,επειδη τρωω πολλα φρουτα και λαχανικα, μετα ειναι πρησμενη η κοιλια μου.πριν μερικες εβδομαδες που θα μου συνεβαινε κατι τετοιο,θα κοιταζομουν στον καθρεφτη,θα τρελαινομουν,θα απογοητευομουν οικτρα και θα τα εβγαζα. Η προηγουμενως θα ετρεχα στο φουρνο η στο μινι μαρκετ,σκεφτομενη οτι αφου θα τα βγαλω ας σαβουριασω πρωτα να το ευχαριστηθω.ποσο,μα ποσο χαζη νιωθω ωρες-ωρες.
πλεον προσπαθω να σκεφτομαι το αυτονοητο,οτι ειναι φυσιολογικο να φουσκωνει καποιος μετα απο το φαγητο,κανω υπομονη και την επομενη μερα πλακα η κοιλια :bouncing:
- 16-09-2010, 13:11 #62
λοιπόν alexandrita μου έχεις δίκιο, το πρόβλημα είναι να περάσει η πρώτη ώρα μετά το γεύμα για εμένα. Διότι στην αρχή φουσκώνω πάρα πολύ, μετά όμως σιγά σιγά αρχίζω να συνέρχομαι και μου φεύγει κάπως η σκεψη της τουαλέτας.....το λάθος επίσης που κάνω πολλές φορες είναι να πίνω ανθρακο'ύχα αναψυκτικά που ούτως ή άλλως σε φουσκώνουν οπότε και το λίγο φαγητό νομίζω πως είναι πάρα πολύ, και φυσικά το μυαλό δεν σκέφτεται ποτέ ψύχραιμα και λογικά πάντα με βάση τον πανικό. Να χ..σω μέσα τα πτυχία μου δηλαδή που μόνο εκεί ήξερα να σκέφτομαι έξυπνα....
16-09-2010, 13:13 #63
Originally posted by marmade
Να χ..σω μέσα τα πτυχία μου δηλαδή που μόνο εκεί ήξερα να σκέφτομαι έξυπνα....
16-09-2010, 14:50 #64
κορίτσια εγώ την έκανα πάλι την μαλακία...μετά απο 3 βδομάδες.νιώθω υπερβολικά απογοητευμένη ρε γμτ εκεί που πάω να νιώσω δυνατή τα ίδια ξανα..
16-09-2010, 14:58 #65
τι να πώ τώρα....
τι σε οδηγησε σε αυτό?ποια ηταν η αιτια?πεινα?απογοητευση?στ� �νοχωρια?πως θα αδιαθετήσεις ρε ροζούλα αν δεν τα κόψεις αυτά?
16-09-2010, 15:13 #66
μπα ούτε θα αδιαθετήσω ποτέ ούτε θα τα κόψω απότι φαίνεται..κουραστηκα πια δεν μπορώ να το σκέφτομαι άλλο αυτό το πράγμα.ξύπνησα με απίστευτη πείνα για ψωμι. έφαγα 3 κουλούρια με τυρί κ κάτι παξιμάδια...ως εδώ καλά.άλλωστε με έχω αφήσει κάπως free αυτές τις μέρες..κ μέτα αντι να σταματήσω έφαγα άλλες 4 σοκολάτες κ 2 κουτιά μπισκότα. έτσι δεν ξέρω γιατί. γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. δεν έκανα κανονικό εμετό, μόνο ίσα να μην σκάσω. αλλά απέτυχα όιπως κ ναχει. τζάμπα το παραμύθι που μου έλεγα κάθε βράδυ οτι πηγαίνω καλύτερα κ οτι θα το ξεπεράσω..δν είμαι καθόλου καλά νομίζω οτι αρχίζω κ με μισώ τόσο ηλίθια που είμαι
16-09-2010, 15:16 #67
Καλέ σιγά!!!δεν έκανες κάτι το τρομερό,ούτε απέτυχες.έχασες τη μάχη όχι τον πόλεμο.μη σε παίρνει από κάτω,συνεχίζουμε κανονικά και δυναμικά!!!!!!!
16-09-2010, 15:31 #68
καλά τώρα αισθάνομαι οτι παχαίνω λεπτό με το λεπτό.είδα σήμερα στη ζυγαριά 52 κ λέω οκ εδώ καλά είσαι κόψε ταχύτητα.και μετά απο μια ώρα έκανα βουλιμικό. αν δεν είμαι ηλίθια τι είμαι?όταν πάω γυναικολόγο θα την πιέσω να μ δώσει αντισυλληπτικά..αν δω περίοδο μπορεί κ να αρχίσω κ να προσέχω λίγο την υγεία μου.πάντως άσχετο αλλά θεωρώ σχεδόν απίθανο να κοπει ή περίοδος καθαρά απο τους εμετούς. κ δεν ξέρω τι μ είναι πιο δύσκολο, να πάρω κι άλλο βάρος(αν χρειαστεί) ή να μην ξανακάνω εμετό..
16-09-2010, 15:39 #69
Originally posted by POZ
όταν πάω γυναικολόγο θα την πιέσω να μ δώσει αντισυλληπτικά..αν δω περίοδο μπορεί κ να αρχίσω κ να προσέχω λίγο την υγεία μου.
μήπως να σταματήσεις και να ζυγίζεσαι?
16-09-2010, 15:47 #70
μάλλον...βασικά πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι..αν δεν φοβόμουν την ξεφτίλα κ δεν ντρεπόμουν θα πήγαινα σε 5-6 γιατρούς , θα έλεγα την αλήθεια με κάθε λεπτομέρεια κ θα το άφηνα "πάνω" τους, πραγματικά νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη για να προσπαθήσω περισσότερο.πάνε τόσοι μήνες που δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο..αλλά ντρέπομαι πάρα πολύ να το κάνω αυτό.
16-09-2010, 16:22 #71
ροζ καταρχάς ο πρωταρχικός στόχος είναι να ελαττώσουμε τα βουλιμικά.τα πας περίφημα.μη σταματάς τη προσπάθεια. θέλει χρόνο ακόμα για να γιατρευτεί το σώμα σου κ ναρθει κ η περίοδος.βασικά πιστεύω οτι ο κυριότερος λόγος που έχασες την περίοδο ήταν τα κιλά.μετά οι εμετοί. αφού έβαλες τα κιλά πιστεύω οτι ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής θα σε ωφελήσει.κεγώ έκοψα τους εμετούς αλλά δεν έχω δει περίοδο ναρχεται από μόνη της εδώ κ τέσσερις μήνες.αλλά δεν αφήνω διάστημα παραπάνω των 60 ημερών να περάσει. πιστεύω οτι όσο συνεχίζω την προσπάθειά μου(εγώ πρέπει να χάσω κ λίγα κιλά) και κάνω σωστή και υγιεινή διατροφή θα μου έρθει κ η περίοδος. επίσης παίζει ρόλο το άγχος έτσι.κ από αυτό έχουμε πολύ.
16-09-2010, 17:57 #72
αχ μωρε βουλιάνα σκατά περίφημα τα πάω...κ εγώ δεν απενοχοποιώ τους εμετούς αλλά μάλλον το βάρος ευθύνεται περισσότερο.Και τώρα είμαι σε μια άθλια κατάσταση, πρησμένη και συνεχίζω να τρώω φυστίκια!!!Έτσι, να χτυπήσω τις 5000 θερμίδες σήμερα..δεν θέλω να ξημερώσει η αυριανή μέρα πραγματικά..δεν αντέχω άλλες τύψεις..και πάχυνα και περίοδο δεν είδα και χάλια ψυχολογικά είμαι
16-09-2010, 21:19 #73
λοιπόν...είμαστε 4 κολλητές.εδώ και μια δεκαετία.ζούμε και οι 4 στην ίδια πόλη, δεν βλεπόμαστε όσο συχνά θα μπορούσαμε αλλά υποτίθεται οτι αγαπάμε η μια την άλλη.τους τελευταίους μήνες εγώ με όσα περνάω έχω αλλάξει.πιο μελαγχολική, πιο κλειστή, έβγαινα πιο λίγο, προσπαθούσα να το κρύβω αλλά τελικά φαινόταν οτι κάτι δν παει καλα. πριν λίγο έμαθα οτι η μια απο τις φίλες μου με έχει καταθάψει(φιλικά πάντα), λέει σε γνωστούς οτι θέλω ψυχίατρο, οτι δν πάω καλά, οτι είμαι καταθλιπτική κτλ.εμένα εντωμεταξύ ΠΟΤΕ δν με ρώτησε τι έχω , τι έχει αλλάξει κ αν είμαι καλά.έξοδος , ποτά, σπίτι.εγώ η ηλίθια νόμιζα οτι το έχω κρύψει καλά, και η φίλη μου με έχει κάνει βούκινο.πίστευα οτι είναι απο τα λίγα άτομα που με νοιάζονται πραγματικά αλλά έπεσα έξω.δεν συνηθίζω να κλάιγομαι αλλά πραγματικά έχω πέσει απο τα σύννεφα.το έμαθα πριν λίγο απο έναν γνωστό που με ρώτησε τι έχω πάθει γιατί έμαθε το και το...τελικά μέσα απο την κατάσταση που περνάω εγώ απομακρύνω τους ανθρώπους απο δίπλα μου ή απλά βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια που θα έβγαινε αργά ή γρήγορα?κουράστηκα να κλαίω..οκ το κρύβω..αλλά αν το μοιραστώ υποτίθεται οτι θα με καταλάβουν κα θα με αποδεχτούν?δεν το νομίζω..
16-09-2010, 23:11 #74
ροζουλα μηπως αυτο που συζητουσε ηταν οτι ανησυχει για σενα και δεν ξερει πώς να το χειριστει και πώς να φερθει? λεω μηπως?
αν και ειναι φαουλ που δε σου ειχε πει τιποτα.
αυτη η διαταραχη δεν κρυβεται οσο και να προσπαθεις
17-09-2010, 00:37 #75
Originally posted by POZ
μάλλον...βασικά πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι..αν δεν φοβόμουν την ξεφτίλα κ δεν ντρεπόμουν θα πήγαινα σε 5-6 γιατρούς , θα έλεγα την αλήθεια με κάθε λεπτομέρεια κ θα το άφηνα "πάνω" τους, πραγματικά νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη για να προσπαθήσω περισσότερο.πάνε τόσοι μήνες που δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο..αλλά ντρέπομαι πάρα πολύ να το κάνω αυτό.
η δουλεια τους ειναι να μην ντρεπεσαι,
κ αν θες τη γνωμη μου (αν μενεις σε μικρο μερος οπως εγω)
μπορεις να πας σε ασχετο γιατρο στην αθηνα ή αλλου
(ασχετο οχι ως προς την καταρτιση αλλα ως προς τον τοπο διαμονης σου)
ετσι δε μαθαινεται τιποτε κε συ θα βρεις την υγεια σου!
οσο για τη φιλη μην ασχολεισαι,
ανθρωπος ειναι εσφαλε,
τωρα η εννοια σου δεν πρεπει ναναι εκεινη τι εκανε αλλα τι θα κανεις εσυ.
μετα το λυνεις και αυτο μετη φιλη ηρεμα κ ομορφα.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια