Ποιοι δεν έκαναν επεισόδια τις τελευταίες μέρες?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 245
    Senior Member
    bouliana χτες που συνέχισα την υπερφαγια μέχρι τα μεσάνυχτα, σκέφτηκα να ξανατρέξω στη λεκάνη κ σκέφτηκα εσένα που τα έχεις καταφέρει θαυμάσια κ το πάλεψα να κοιμηθώ πρησμένη απτο φαί κ βουτηγμένη στις τύψεις.Αλλά τουλάχιστον το πόσο χάλια νιώθω τώρα , δεν συγκρίνεται με το πώς θα ένιωθα αν ξαναέκανα εμετό...σίγουρα.Ίσως στην επόμενη έξαρση να φάω κάπως λιγότερο με αυτόν τον τρόπο.Γυναικολόγο δεν έχω πάει ακόμα , έχω ραντεβού σε 10 μέρες.Μακάρι η διαίσθησή σου να πέσει μέσα αν κ δεν έχω την παραμικρή ένδειξη!Εντω μεταξύ είναι πάρα πολύ αυστηρή, αφού μου είχε πει οτι απο την στιγμή που καπνίζω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρω αντισσυληπτικα γιατι θα έχω προβλήματα στο μέλλον και μπλα μλπα μπλα...οπότε το φοβάμαι κ αυτό.

Senior Member
    bouliana,οι κοπελες με διατροφικες διαταραχες συνηθως ειναι πολυ επιθετικες,αρνητικες και καθολου συζητισιμες...
    οταν ημουν στη θεση της φιλης σου δεν ηθελα να μου μιλανε καθολου για ο,τι εχει σχεση με φαγητο-κιλα.
    το καλυτερο πιστευω οτι ειναι δια της πλαγιου οδου... μην της ξανακανετε κουβεντα και μην την αφησετε να καταλαβει οτι ξερετε οτι κατι δεν παει καλα...
    τι μπορειτε να κανετε....να την παρασερνετε σε εξοδους για φαγητο αλλα χωρις πιεση να φαει,να της λετε ποσο ωραια ειναι που αδυνατησε αλλα αν χασει κι αλλο θα φαινεται αρρωστη και γενικα να ειστε υποστηρικτικες ,να της δειχνετε οτι ειστε στο ιδιο στρατοπεδο,μαζι της,στο πλευρο της...

Senior Member
    ΡΟΖ να ξες οτι εγώ έκοψα σχεδόν μαζί με τους εμετούς κ τα υπερφαγικά.βέβαια έτρωγα πολύ. αλλά για μένα ήταν εύκολο να κόψω τα υπερφαγικά από την στιγμή που έκοβα τους εμετούς γιατί ήμουν χορτάτη..δεν είχα στερηθεί φαγητό.βέβαια εμένα η βουλιμία είναι φίλη 9 χρόνων. γιαυτό πρέπει σιγά σιγά να μπεις σε ένα πρόγραμμα ώστε να μη στερήσε καθόλου κ να μάθεις να ακούς το σώμα σου πότε πεινάς πραγματικά.είναι δύσκολο αυτό γιαυτό χρειάζεσαι βοήθεια από γιατρούς. άμα η γιατρός σου είναι πολύ αυστηρή καλύτερα την επόμενη φορά να βρεις άλλην. στις περιπτώσεις μας χρειαζόμαστε αθρώπους να μας λένε την αλήθεια αλλά να μη μας φορτώνουν με εξτρά άγχος. ξέρω οτι μπορείς να καπνίζεις με τα καινούρια αντισυλληπτικά απλά μη κάνεις κ πακέτο τη μέρα.5-6 τσιγάρα.

Senior Member
    Αλεξανδρίτα σωστή!Δεν θα πάω να το διαβάσω τώρα γιατί θα βάλω τα κλάματα έτσι όπως είμαι τώρα-μ αρκούν όσα είπες..Όσο για τους γονείς σου, καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Αλλά...πάντα υπάρχουν χειρότερα κ πολύ χειρότερα να μάθει ένας γονιός για το παιδί του.Είναι ευκαιρία τώρα να σταθούν δίπλα σου, γιατί όσο κ να μην το θέλουμε το έχουμε ανάγκη..πέρασα αρκετές νύχτες που ήθελα να πάρω την μάνα μου τηλέφωνο να της τα πω όλα κ να της πω να έρθει κοντά μου αλλά δεν το έκανα.Όσο υπάρχει δράση , υπάρχει κ αντίδραση κ αυτό στην προκειμένη είναι καλό.Είχα γνωστή-παρόμοια φάση με την φίλη της βουλιάνας-που έκανε εμετούς-απο αυτήν τους έμαθα κιόλας- και όπου κ αν στεκόταν το διαλαλούσε.Σε γνωστους, φίλους, άγνωστους....τρώγαμε σε ταβέρνα πχ και έλεγε "πάω μια να τα βγάλω κι έρχομαι" και μέναμε κάγκελα!Ε, φυσικά το έλεγε κ στη μάνα της η οποία το θεωρούσε φυσιολογικό και ακίνδυνο , απλά να πίνει πολύ νερό να μην χαλάσει το δέρμα της!ʼβυσσος η βλακεία του ανθρώπου!Αυτά τα θεωρώ χειρότερα λοιπόν!

Senior Member
    5-6 τσιγάρα?Ναι πως!άσε θαρχίσω βελονισμό!!

Senior Member
    Originally posted by POZ
    5-6 τσιγάρα?Ναι πως!άσε θαρχίσω βελονισμό!!
    :thumbup:

μπερδευτηκε... 5-6 πακετα ηθελε να γραψει η bouliana :starhit:

Senior Member
    ε, τότε...κάτι γίνεται!!;)

Senior Member
    η συγκεκριμένη είναι εξαιρετικά ευαίσθητη κ ιδιόμορφη.εξαιρετικός άνθρωπος αλλά δύσκολος.μόνο η ανορεξία της έλλειπε πραγματικά.θα μου πεις εγώ καλύτερη είμαι!!!!>????

Senior Member
    εντωμεταξύ ρε κορίτσια να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο..εγώ όλα τα κιλά που έβαλα πήγαν και κατσικώθηκαν στα μπούτια και στον..ποπο!Στο πάνω μέρος έχω παραμείνει αρκετά αδύνατη.Δεν έχουν μπει ομοιόμορφα δλδ παρότι ποτε δεν είχα τοπικό παχος που λέμε, κ όταν πάχαινα τα έπερνα παντού.Τώρα τι σκατά γίνεται?Μήπως επειδή πλεον δεν γυμνάζομαι καθόλου?(μα καθόλου)Μήπως να κρεμαστώ ανάποδα να ανέβει κανα κιλό κ προς τα πάνω???

Senior Member
    * έπαιρνα.(μη βλέπω τέτοια!)
    Βουλιάνα προσπάθησε να την βοηθήσεις με τρόπο , μπορεί να είναι κ κάτι παρωδικό κ να μην της γυρίσει απαραίτητα σε κάποια διαταραχή.Αλλά μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου κ κάνεις κακό στον εαυτό σου γιατί μην ξεχνας οτι κ εσύ είσαι ακόμα σε περίοδο "ανάρρωσης".

Senior Member
    xaxaxaxaxa!ρε ροζ εγώ γιαυτό αρνούμε να πάρω αντισυλλυπτικά.που να κόψω η να μειώσω το κάπνισμα τώρα ειδικά που έχω άλλα πράματα να κόψω.γενικά δεν γουστάρω κάθε τρεις κ λίγο χωρίς ουσιαστικό λόγο να πρέπει να θυμάμαι να χαπακωθώ.για να μουρθει πλαστή περίοδος.ξέρω οτι είναι καλό για το ενδομήτριο να έρχεται συχνά περίοδος έστω κ με φάρμακα.γιαυτό σας λέω να πάτε και σε γυναικολόγο και σε ενδοκρινολόγο.γιατί ο ενδοκρινολόγος θα δει τις εξετάσεις σου κ θα σου πει οτι δεν χρειάζεσαι χάπια γιατί δεν είναι τέτοιο το πρόβλημα. αλλά ο γυναικολόγος θα σκεφτεί κ τα γυναικολογικά κ τη μήτρα κ θα δώσει κάτι για να σουρχεται η περίοδος. το σωστό είναι να πας σε γυναικολόγο κ αυτός να σε εξετάσει κ να σε στείλει σε ενδοκρινολόγο.

Senior Member
    εντωμεταξύ ρε κορίτσια να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο..εγώ όλα τα κιλά που έβαλα πήγαν και κατσικώθηκαν στα μπούτια και στον..ποπο!Στο πάνω μέρος έχω παραμείνει αρκετά αδύνατη.Δεν έχουν μπει ομοιόμορφα δλδ παρότι ποτε δεν είχα τοπικό παχος που λέμε, κ όταν πάχαινα τα έπερνα παντού.Τώρα τι σκατά γίνεται?Μήπως επειδή πλεον δεν γυμνάζομαι καθόλου?(μα καθόλου)Μήπως να κρεμαστώ ανάποδα να ανέβει κανα κιλό κ προς τα πάνω???

Αχ Ροζ μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Όλα τα κιλά μου έχουν κατσικωθεί στα μπούτια με αποτέλεσμα στα πόδια να φαίνομαι χοντρή και απο την κοιλιά και πάνω σκελετός. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.
    Η γυμναστική πάντως εμένα προς το παρόν δε με έχει βοηθήσει. Σκοτώνομαι κάθε μέρα αλλά τίποτα. Πιο πολύ με βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα γιατί όταν πάω στο γυμναστήριο ξεδίνω.
    Μα ήμαρτον δηλαδή όλα σε μας; κακός μεταβολισμός, απουσία περιόδου και ανομοιόμορφη κατανομή κιλών; Καλέ Θεούλη ούτε ένα δωράκι; Θα ασπαστώ το Κοράνι όπου να ναι.

Senior Member
    ρε συ απλά ιώθω υποκρισία από μέρους μου να αγνοώ το θέμα της ενώ ξέρω πόσο δύσκολα αντιμετωπίζετε.αλλά πραγματικά είμαι σε φάση που κοιτάω τον εαυτό μου πιο πολύ απόλους.πρώτη φορά κιόλας.

τελικά ρε κορίτσια πλήρης ίαση υπάρχει ή είναι άπιαστο όνειρο;; βλέπω αυτές τις γνωστέ (Δαρμουσλή, Δούκα κ.τ.λ) που λένε ότι είναι μια χαρά και νομίζω ότι λένε ψέματα για να φανούν στον κόσμο δυνατές και σούπερ.Δεν είναι δυνατόν να κοπεί εντελώς ειδικά αν υποφέρεις χρόνια και σου έχει γίνει τρόπος ζωής

Senior Member
    εγώ πιστεύω marmade οτι όλα θεραπεύονται.την έχουμε κάνει τη βουλιμία ένα τέρας που είναι έτοιμο να μας κατασπαράξει κ μας παραμονεύει κάθε ώρα κ στιγμή.οι ίδιες της δίνουμε τόσο δύναμη. απτην άλλη εγώ νιώθω αυτή τη στιγμή οτι έχω έναν ιό μέσα μου που όσο παίρνω αντιβίωση και αποκτά δυνάμεις ο οργανισμός μου τόσο τον εξασθενώ αλλά ακόμα βρίσκεται εκεί.

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast