Results 121 to 135 of 245
-
17-09-2010, 12:48 #121
καλά λέει η αλεχάνδρα ρε παιδιά.δεν μπορούμε να ξέρουμε πραγματικά τι παίζει με αυτές.
παρεπιπτώντως αυτό με τα παιδιά αν θα μπορώ να κάνω αργότερα είναι κ δική μου απορία
αυτό που είπες ροζίτα οτι πρώτα η φίλη σου κ μετά κεσύ έγινες βουλιμική ,συγγνώμη η βουλιμία εκτός των α΄λλων είναι κ κολλητική???
άσχετο σας έχει τύχει να κοιτάτε κ να παρατηρείτε τους γύρω σας κ να νομίζετε οτι όλοι τελικά πάσχουν από μία διατροφική διαταραχή.ή το κάνω για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου?
- 17-09-2010, 12:54 #122
βασικα ξερουμε,ειναι βουτηγμενες στην κοκα :D, γι αυτο ειναι τοσο αδυνατες.
δεν ηθελα να τοο γραψω εδω αλλα ισχυει
17-09-2010, 12:59 #123
χαχαχαχαχ όχι βρε καλό μου δεν είναι κολλητική!Απλά εγώ η δόλια δεν είχα καθόλου υπόψιν μου την μέθοδο του εμετού και την πρωτο άκουσα απο αυτή την κοπέλα.Ε, το αποθήκευσα στο μυαλό μου κ μετά απο 1-1,5 χρόνο το δοκίμασα...Ντάξει απο την εφηβία υπήρχαν μέρες που σαβούριαζα ανελέητα αλλά δεν το είχα επεκτέινει ποτέ.Μια που έτρωγα κ μια που το ξεχνούσα.Αυτή κοπέλα μέσα σόλα τάλλα μου έλεγε και πόσο τυχερή είμαι που τρώω κ δεν παχαίνω ή αγόραζε κάτι κ μου το έδινε να το φάω εγώ κτλ κ με έβαλε στο τριπάκι να αρχίσω να ασχολούμαι με τα κιλά μου, να κάνω ηλίθιες δίαιτες κ τελικά να αρχ΄'ισω τους εμετούς...(εδώ μουτζώνουμε)
Ναι μ τυχαίνει συχνά αυτό που λες...ειδικά όταν βλέπω στο σούπερ κοπέλες 35 κιλά να φορτώνουν στο καλάθι τους 45 πακέτα μπισκότα σκέφτομαι "ωχ, πάει για βουλιμικό..." ή όταν βλέπω κοπέλες επίσης ΄πάρα πολύ αδύνατες να αγοράζουν γιαούρτια 0% και μαρούλια λέω"ωχ, είναι ανορεξική"....δεν ξέρω ίσως τα σκέφτομαι για να΄μην νιώθω εξωγήινος..
17-09-2010, 13:01 #124
άσχετο σας έχει τύχει να κοιτάτε κ να παρατηρείτε τους γύρω σας κ να νομίζετε οτι όλοι τελικά πάσχουν από μία διατροφική διαταραχή.ή το κάνω για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου?
bouliana μου είμαστε δύο. Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Περπατάω στο δρόμο και βλέπω ένα σωρό κοπέλες κυρίως και τις βλέπω παναδύνατες και λέω από μέσα μου αυτή τώρα να χει περάσει ανορεξία, τι στο καλό τρώει, πόσα κιλά είναι; Και να λέω δίπλα στη μάνα μου. Μα κοίτα αυτή την κοπέλα. Αυτή φαίνεται πιο αδύνατη από μένα. Κοίτα τα κόκκαλα της. Ενώ εγώ κούκλα.
17-09-2010, 13:02 #125
Originally posted by alexandrita
βασικα ξερουμε,ειναι βουτηγμενες στην κοκα :D, γι αυτο ειναι τοσο αδυνατες.
δεν ηθελα να τοο γραψω εδω αλλα ισχυει
17-09-2010, 13:07 #126
επίσης πλεον όταν βλέπω κατι κοριτσάκια παρα πολυ αδύνατα θέλω να τις πιάσω κ να τις ρωτήσω αν έχουν περίοδο.Ευτυχώς ντρέπομαι κ κρατιέμαι γιατί θα γινόμουν η γραφική της γειτονιάς...!!(καλά βουλιάνα..σήμερα βλέπω εμένα το μέλος της ημέρας!!)
17-09-2010, 13:31 #127
ροζ ρε συ δεν έχω δε κ πολλά άτομα να κυκλοφορούν 35 κιλά.μήπως υπερβάλλεις.?επίσης εσύ δεν μπορείς να έχεις πολύ λίγα κιλά γιατί είσαι ψηλή.μη συγκρίνεις τώρα την βανδή που είναι 161-62 το πολύ. πάντως αυτή η φίλη μου μου δείχνει συχνά άτομα που είναι πιο αδύνατα από αυτήν κ μου λέει κοίτα κοίτα πόσο αδύνατη είναι αυτή.κ την κοιτάω κ είναι πάντα πιο αδύνατη. φυσικά της το λέω
17-09-2010, 13:40 #128
εγώ κάποια στιγμή πήγα το νοσοκομείο Αλεξάνδρα που είναι μία πολύ καλή ομάδα από ενδοκρινολόγους για το θέμα της περιόδου μου. Χωρίς να πώ εγώ κάτι για τη βουλιμία αυτοί κατάλαβαν φαίνεται παρότι δεν μου το είπαν στα ίσια. Μου φέρθηκαν λοιπόν τόσο απίσια που ήθελα να με καταπιεί η γη. Μου λέει μία γιατρός:'Χρειάζεσαι άλλη ειδικότητα γιατρού κορίτσι μου κακώς ήρθες σε εμάς και η αρρώστια σου είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι νομίζεις, εγώ τί να σου κάνω τώρα;;;'. Πάντως ακόμη και αν φτάσεις στα επιθυμητά κιλά αν δεν ηρεμήσεις περίοδος δεν έρχεται...αυτή είναι η αλήθεια
17-09-2010, 13:47 #129
εμενα παντως οι γιατροι στο λαικο μου ειπαν να παω στο αιγινητειο.... ειπαν οτι εχει πολυ καλη πτερυγα για ατομα με διατροφικες διαταραχες...
17-09-2010, 13:47 #130
ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα καθόλου
17-09-2010, 13:54 #131
Μονάδα Διαταραχών Διατροφής στο «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο. Πρόκειται για ένα εξωτερικό ιατρείο που δέχεται ενηλίκους που υποφέρουν από κάποια διατροφική διαταραχή.
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 72, Αθήνα.
Τηλέφωνο για ραντεβού: 210-72.89.250, κάθε Τετάρτη 9.00-1.00 (κ. Λεμπέση).
Η διαδικασία αντιμετώπισης: Στο τηλέφωνο γίνεται η πρώτη επαφή με τον άνθρωπο που έχει το πρόβλημα, ώστε να κριθεί αν πληροί τις προϋποθέσεις για να αντιμετωπιστεί στα εξωτερικά ιατρεία του «Αιγινήτειου» Νοσοκομείου. Στη συνέχεια, κλείνεται ένα πρώτο ραντεβού και ο θεραπευόμενος ξεκινάει ψυχοθεραπεία μία φορά την εβδομάδα περίπου (κατά μέσο όρο εξετάζονται 30 άτομα το χρόνο και συνεχίζουν να κάνουν θεραπεία για περίπου 1-2 χρόνια). Επίσης, στα εξωτερικά ιατρεία του «Αιγινήτειου» Νοσοκομείου υπάρχει η δυνατότητα, για τις οικογένειες των ασθενών, να ακολουθήσουν ειδική υποστηρικτική θεραπεία. Η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του «Αιγινήτειου» Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται (για 6 μήνες κατά μέσο όρο) ενήλικα άτομα που πάσχουν από σοβαρή ψυχογενή ανορεξία και επιθυμούν να νοσηλευτούν για να ακολουθήσουν πρόγραμμα εντατικής ψυχοθεραπείας και επανασίτισης. Αυτών των ανθρώπων, όμως, δεν θα πρέπει να κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει πρώτα να μπουν σε ένα γενικό νοσοκομείο, να υποστηριχτούν «παθολογικά» και όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή τους, να μεταφερθούν -αν το επιθυμούν- στο «Αιγινήτειο».
17-09-2010, 13:55 #132
επισης διαβασε και αυτο
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid26521
17-09-2010, 14:13 #133
ναι βρε Βουλιάνα σε φάση υπερβολής το είπα το 35 κιλά για τις πολύ πολύ κοκκαλιάρες!Α!στο Αιγινήτειο μου είχαν πει τα αδέλφια μου οτι θα με κλείσουν αν συνεχίσω έτσι..!Αλεξανδρίτα αλήθεια οι γιατροί στο Λαικό πώς σε αντιμετώπισαν?Είχαν ενημέρωση επι του θέματος ή σε πρόσβαλαν?
17-09-2010, 14:21 #134
roz γιατί δεν πας από μόνη σου?
17-09-2010, 14:29 #135
Στο Λαικο ηταν και η αδερφη μου (ειναι κι αυτη γιατρος) οποτε τους περισσοτερους τους ηξερε και η αληθεια ειναι οτι μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Ηταν πολυ δυσκολη η κατασταση,χρειαστηκαν 4 προσπαθειες για να τη βγαλουν απο το στομαχι και τελικα ο καθηγητης τα καταφερε.Αν δεν τα καταφερνε ουτε αυτος θα εμπαινα χειρουργειο...
Α!!!! ειναι πολυ ενημερωμενοι με το τι παιζει και ειπαν και σε μενα και στους γονεις μου να μην το αφησω και μου συνεστησαν το αιγηνιτειο.Και το ξερω και απο την αδερφη μου,εχουν νοσηλευτει πολλες ανορεξικες κατα καιρους....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση