Ποιοι δεν έκαναν επεισόδια τις τελευταίες μέρες?? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 245
    Senior Member
    Ε ναι,δεν τρωει παντα τοσο πολυ, συνηθως τρεφεται υγιεινα και πειθαρχειμενα αλλα χωρις στερησεις.Οταν τυχαινει ομως του δινει και καταλαβαινει, χωρις τυψεις και χωρις να σκεφτει να τα βγαλει.γελαει που ειναι φουσκωμενη η κοιλια της,κοροιδευει τον εαυτο της που τρωει περισσοτερο και απο τους αντρες,προσεχει λιγο την επομενη μερα και ειναι μια χαρα...
    υπαρχουν και φυσιολογικοι ανθρωποι,αλιμονο απο εμας....

Member
    σημερα,μεχρι τωρα δηλαδη ειναι η πρωτη μερα που δεν εχω υποκυψει... δτστυχως ομως ανακαλυψα οτι παρολα τα βουλιμικα επεισοδια αντι να μεινω σταθερη η να αδνατισω εγω παχυνα....φοβαμαι οτι αυτο θα λειτουργησει αντιστροφως αναλογα με τα βουλιμικα μου επεισοδια..αντι να καλυτερεψω θα χειροτερεψω

Senior Member
    33 μέρες επιτυχούς δίαιτας χωρίς βουλιμικά...Αν και παίρνω και Ladose από 25/8 φοβάμαι πολύ μην ξανακάνω πατάτα.

Senior Member
    Έκανα!!! Χθες το βράδυ. Ενώ έκλεινα 1 μήνα... 29 Αυγούστου, 29 Σεπτέμβρη, ... Είναι και παραμονές περιόδου. Παίζει ρόλο ή απλά χαϊδεύω τα αυτιά μου για να μην παραδεχτώ την αδυναμία μου? Ήθελα τόσο πολύ σοκολάτα! Όχι μία, όχι δύο, ... Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω τί έγινε! Το μόνο παρήγορο είναι ότι έχω φτάσει στο σημείο να κάνω 1 το μήνα ή το δίμηνο! Και αναρωτιέμαι σε αυτό το σημείο. Αν για κάποια χρόνια μία φορά το μήνα ικανοποιούσαμε τις αδηφαγικές μας επιθυμίες, μετά τα βγάζαμε and that's it, πόσο αρρωστημένο πιστεύετε πώς είναι??? Την ξέρω ήδη την απάντηση βέβαια, απλά το σκεφτόμουν χθες και είπα να το γράψω για να ακούσω το κράξιμο που μου αξίζει!!!
    Καλημέρα και καλή τελευταία ημέρα Σεπτέμβρη. Από αύριο ένας νέος μήνας, νέοι στόχοι, ... Σήμερα θα μάθω κάτι που θα μου προσδιορίσει την ζωή μου για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον. Πόσο πολύ θα ήθελα το αποτέλεσμα να είναι κάτι καλό που θα πάει επιτέλους μπροστά την ζωή μου!!! Και επίσης πόσο πολύ φοβάμαι την αντίδρασή μου σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό!

Senior Member
    loustam ΤΙΠΟΤΑ δεν υπάρχει που αν γίνει ...θα επηρεάζει την ζωή μας για μια ζωή!!!!

τίποτα...
    υπάρχουν άνθρωποι που καταστρέφονται κυριολεκτικά και ξανασηκώνονται στα πόδια τους!!!
    φαντάζομαι ότι δεν πρόκειτε να μάθεις αποτέλεσμα κάποιον εξετάσεων σε θέμα υγίας, να και μέχρι και αυτό,όταν το ξεπεράσεις και μπείς στους σωσρούς ρυθμούς ξεπερνιέται ....
    πρόσφατα δίαβαζα ιστορίες ανθρώπως με άσχημη μορφής σκλήρυνση κατά πλάκας και την πάλευαν και ζούσαν και πήγαιναν σε συναυλίες με το βαλιτσάκι με τις ενέσεις τους!!!!

ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν δεν είναι για μέρα!!!!

είσαι απογοητευμένη απο το χθεσινό....
    για εμένα όχι δεν πειράζει που έφαγες μια φορά πολύ

και ήδη έχεις περιορίσει τους εμετούς...τους έχεις κόψει!!!!

απλα προσπάθησε μια φορά που θα κάνεις υπερφαγικό να μην τα βγάλεις για να δεις πόσο άσχημα θα ξυπνήσεις το πρωί και απο τότε δεν θα θες να το ξανακάνεις!!!

μην τα βλέπεις όλα μαύρα ...ξεκίνησε μαι καινούρια όμορφη μέρα σήμερα!!!

καλή μου loustam, το έχω ξαναπεί αλλά τελικά μου βγαίνει τόσο έντονα που θα το ξαναπώ, είμαστε ίδιες!!!!!!!!!!
    και εγώ το σκέφτομαι και δεν το λέω γιατί καταλαβαίνω ότι είναι χαζό αλλά νιώθω πως άν φτάσεις στο σημείο να το κάνεις που και που δεν είναι πρόβλημα, είναι;;; εντάξει΄τώρα μεταξύ μας και το έχω ξαναεκφράσει, όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διατροφή δεν νομίζω ότι γίνονται ποτέ επιτέλους καλά....τελικά εγώ λέω πως αν δεν σου γίνεται τρόπος ζωής και δεν σε καταδυναστεύει είναι λιγότερο κακό από αυτό που έχω εγώ τώρα

Senior Member
    απλά αυτή τη φορά ζόρισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου ουσιαστικά σκέψου οτι αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τον ένα μήνα ,μπορεί κ να κρατηθείς για πάντα. θυμάμαι οτι άντεχες κ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.,αυ΄τή τη φορά ίσως είχες να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε βγάλανε από το ρυθμό σου!άρα μπορείς!!!ζορίσου!!!!!!
    εμένα με είχε βοηθήσει να γράψω σε ένα χαρτί τι πιστεύω οτι έκανα λάθος ώστε να αποφεύγω κάποια πράματα στην επόμενη προσπάθεια.προσπαθησε να νιώσεις οτι αυτή η φορά θα είναι η τελευταία,οτι δηλαδή θα το πετύχεις. ακόμα κ αν δεν τα καταφέρεις ,θα κρατήσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

κάτι που διαπίστωσα για μένα κ με βοήθησε είναι οτι πάντα ήθελα να φουσκώνω το στομάχι μου αλλιώς ήμουν ανικανοποίητη. αλλά κάπου διάβασα οτι ούτε με σαλάτες δεν κάνει να πρίζουμε το στομάχι μας γιατί το όλο νόημα είναι να χορταίνουμε χωρίς να σκάμε. προσπάθησε να περιορίσεις τις ποσότητες κ να αυξήσεις τις φορές που τρως.τρώγε κ 6 φορές τη μέρα! αλλά λίγο.αυτό βέβαια βοήθησε εμένα εσένα μπορεί να μη σου ταιριάζει.πάντως στην αρχή με δυσκόλεψε στην πορεία με κάλυπτε.
    μπορείς loustam τοχεις.

Senior Member
    Κι εγώ Bouliana έχω βοηθηθεί πολύ με το να τρώω μικρές-μέτριες ποσότητες 6 φορές την ημέρα δηλ. κάθε 3 ώρες περίπου. Νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό για επιτυχημένο αδυνάτισμα χωρίς λιμοκτονία. Τρώγοντας 6 φορές την ημέρα κρατήθηκα μακριά από βουλιμικά 5,5 μήνες-χρόνος ρεκορ για΄μένα.
    Τώρα προσπαθώ και πάλι να απέχω και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω και το προγούμενο ρεκόρ μου.
    Όσο για τα βουλιμικά κάθε μήνα ή δίμηνο πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή συχνότητα αρκεί να προσπαθούμε να μην κάνουμε εμετό. Απλά να λέμε ότι ήταν η 1 φορά που θέλαμε να ξεσκιστούμε στο φαγητό μέσα σε αυτό το μήνα ή δίμηνο και μετά να το ξεχνάμε και να συνεχίζουμε κανονικά.
    Κι ο ψυχίατρος μου μου είχε πει ότι μπορεί και να μην το ξεπεράσω ποτέ στο 100%. Να κάνω δηλαδή 1 επεισόδιο το 6μηνο, για παράδειγμα. Αν φτάσω ποτέ σε τέτοιο σημείο νομίζω ότι θα έιμαι τρισευτυχισμένη...

Senior Member
    κορίτσια πάντως το να φάμε παααρα πολύ ακόμα κ μια φορά την εβδομάδα δεν επηρεάζει το βάρος ΑΝ δεν το συνεχίσουμε κ τις επόμενες μέρες κ επανέλθουμε σε σωστή διατροφή.΄Το θέμα είναι να μην συνδέεται το πολύ φαί με την διαδικασία του εμετού.Και παλιά δλδ δεν τρώγαμε ποτέ πολύ?Τρώγαμε.Πίναμε τις σόδες μας και το ξεχνούσαμε.Αυτό είναι το παλούκι , να διαχειριστείς τις τύψεις κ να μην καταφύγεις στην εύκολη λύση.loustam πάντως κ εγώ το ίδιο έχω σκεφτεί , ξέρω οτι είναι λάθος αλλά η ριζική απαγόρευση σε εμένα φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα οπότε αυτό το σκεπτικο΄ίσως με βοηθήσει..

Senior Member
    σωστη ροζ
    εχεις απολυτο δικιο, απολυτο!

κοριτσια ειμαι χαρουμενη θα ελεγα,
    χθες βραδυ ηταν αδυνατο να κρατηθω,
    κι ομως τα μονα εξτρα που εφαγα ηταν ενα γιαουρτι κ αργοτερα ενα κοττατζ
    κ κατι σοκολατακια υγειας σκετη αηδια αλλα ηθελα γλυκο...
    ομως ουτε τα σοκολατακια πλακωσα, ουτε μπισκοτα ουτε οτιδηποτε αλλο.
    ευχομαι να κρατησει κι αλλο αυτη η υπεροχη φαση.
    το γυροφερνω βεβαια το βουλιμικο αλλα δεν τολμω,
    με φανταζομαι να κανω ο,τι κ πιο παλια, στεναχωριεμαι κ κρατιεμαι.
    μεχρι που σκεφτηκα, ωραια κ να φας ολο το σακουλακι με τα σοκολατακια τι θα καταλαβεις>?
    αυριο θασαι χαλια...
    (εγω δεν κανω κ εμετους κ ειχα ηδη ενα στομαχι χαλια απο την περιοδο κ τις τεραστιες σαλατες για να χορτασω)

Senior Member
    38 μέρες χωρίς βουλιμικό. Νομίζω ότι με έχουν βοηθήσει πολύ και τα Ladose βέβαια. Φοβάμαι πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω.

Senior Member
    μπράβο μπράβο μπράβο

εύχομαι γρήγορα να είναι μια κακή ανάμνηση όλο αυτό!!

και αν συνεχίσεις θα είναι είμαι σίγουρη!!

Senior Member
    Καλημέρα.
    Χθες ήταν η 1η μέρα χωρίς βουλιμικό, μετά από αρκετούς μήνες. Σε συνδυασμό με τη σταθερότητα της ζυγαριάς σήμερα στα 60.6, νιώθω καλά... Αύριο πιο καλά, πιο χαμηλά...

Senior Member
    καλή συνέχεια !!!!!:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by maria_p_40
    Καλημέρα.
    Χθες ήταν η 1η μέρα χωρίς βουλιμικό, μετά από αρκετούς μήνες. Σε συνδυασμό με τη σταθερότητα της ζυγαριάς σήμερα στα 60.6, νιώθω καλά... Αύριο πιο καλά, πιο χαμηλά...
    :thumbup:Καλή αρχή!

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast