Θα'μαι καλο παιδι, θα ειμαι εγκρατης...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Θα\'μαι καλο παιδι, θα ειμαι εγκρατης...

ακομα και το βραδυ της γιορτης!

Επειδη στο φορουμ διεκρινα οτι πολυ προβληματιζομαστε τελευταια πως θα βγαλουμε...χωρις επιπλεον κιλα τις γιορτες...ή εχοντας χασει το κατα δυναμην...
    ελεγα να γραφουμε εδω διαφορα κολπα ωστε να μη...ξεφυγουν και τα κιλα εκτος απο τη διαθεση μας...

Senior Member
    Την παραμονη το μεσημερι λεω να φαω σαλατα με τονο ωστε το βραδυ να φαω απολα...κ να πιω απολα τα μπουκαλια

Επειδη τα χριστουγεννα την πατησα κ εφαγα 2-3 φορες στις 6 το πρωι μετα απο πιωμα...δεν την ξαναπαταω...θα πιω οσο θελω αλλα φαγητο 6 το πρωι ποτε ξανα! ετσι λογικα δε θθα παρω...

Senior Member
    Προσωπικά είμαι υπέρ του να φάμε στις γιορτές!
    Δεν εννοώ όλο το διάστημα των γιορτών αλλά ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς.
    Να περάσουμε καλά και ευχάριστα για να έχουμε και όμορφες αναμνήσεις!
    Πόσο θα πάρουμε 1 κιλό? 2?
    Θα τα χάσουμε πάλι!
    Όχι βέβαια με υστερία και βουλιμία, αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, χωρίς μερίδες και χωρίς ωράρια.
    Με το φαγητό μας, με το γλυκό μας και με το ποτό μας.
    Εύχομαι σε όλους να περάσουμε μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά!

Senior Member
    Εγω εχω χρονια πολλα να βαλω στο στομα μου αλκοολ.
    Αυτο σημαινει οτι μονο θα φαω,και επειδη ειναι γιορτες θα τον ΚΑΤΑΚΛΕΨΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ,οσο μπορω φυσικα.
    Θα προτιμησω πραγματα που γλυστρανε !!!
    Ετσι θα φορεσω και το καινουργιο ρουχο το οποιο ειναι ΤΕΛΕΙΟ ,και μετα απο 25 χρονια φοραω κατι που ειναι και μοντερνο και μου αρεσει και μου παει!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
    ΦΙΛΙΑ!!

tweetaki15
    Guest
    εγω θα φαω πιο νωρις κατα τις δεκα κ με το που αλλαξει ο χρονος θα φαω κ ενα κομματι βασιλοπιτα....εξαλλου αλκοολ δεν πινω...να τονισω πως το μεσημερι θα χω φαει ελαφρα για να μπορεσω να φαω το βραδυ με ορεξη κ χωρις τυψεις αφου θα παμε σε κινεζικο που τρελαινομαιιιιιιιιιιιι

Senior Member
    MARILI ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!ΑΥΣΤΗΡΑ!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

tweetaki15
    Guest
    απαγορευονται εε>>>????μαλλον δικιο εχεις....ευτυχως που δε μαρεσουν κ τα γλυκα αλλιως τωρα θα χα παρει 20 κιλα

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    Όχι βέβαια με υστερία και βουλιμία, αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, χωρίς μερίδες και χωρίς ωράρια.
    αυτο ειναι αρκετα δυσκολο για μια βουλιμικη, οπως εγω τουλαχιστο! αν δε φαω οσα πρεπει μετα θα πλακωθω

Senior Member
    Originally posted by dexa
    Εγω εχω χρονια πολλα να βαλω στο στομα μου αλκοολ.
    Αυτο σημαινει οτι μονο θα φαω,και επειδη ειναι γιορτες θα τον ΚΑΤΑΚΛΕΨΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ,οσο μπορω φυσικα.
    Θα προτιμησω πραγματα που γλυστρανε !!!
    Ετσι θα φορεσω και το καινουργιο ρουχο το οποιο ειναι ΤΕΛΕΙΟ ,και μετα απο 25 χρονια φοραω κατι που ειναι και μοντερνο και μου αρεσει και μου παει!!!

ΦΙΛΙΑ!!
    dexaki γιατι? ειχες προβλημα με το ποτο?
    κλεψτον αβερτα τον δακτυλιο
    ευχομαι να εκατοστησεις τα χρονια που θα φορας αγαπημενα ρουχα κ οχι μπλιαχ φαρδυα

Senior Member
    Βρε φιλη μου με χαλαει το αλκοολ.
    Ποτε δεν μπορεσα να πιω σαν ανθρωπος.
    Με ενα δυο ποτηρακια χαλιεμαι και μετα με πιανει αυτη η ανοητη ζαλαδα .
    Για αυτο και εγω το εκοψα τελειως και απο τοτε κανω και τον ταξιτζη.
    Ειμαι η χαρα της παρεας.
    Εχουν σιγουρο ανθρωπο να τους γυρισει στα κρεβατια τους!!!

Ευχαριστω για τις ευχες σου!!

ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Το αλκοόλ σου προσθέτει πάρα πολλές θερμίδες!Ακόμα και αν δε φας αν πιείς πολύ ισοδυναμεί θερμιδικά,με γεύμα.Ως εκ τούτου το να πίνεις χωρίς να τρως κάνει και αυτό ζημιά.

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    Originally posted by irenevaladia
    αυτο ειναι αρκετα δυσκολο για μια βουλιμικη, οπως εγω τουλαχιστο! αν δε φαω οσα πρεπει μετα θα πλακωθω
    Έλα μωρέ εδώ να κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά και θα σε συγκρατώ εγώ!
    Ελαααααα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Το αλκοόλ σου προσθέτει πάρα πολλές θερμίδες!Ακόμα και αν δε φας αν πιείς πολύ ισοδυναμεί θερμιδικά,με γεύμα.Ως εκ τούτου το να πίνεις χωρίς να τρως κάνει και αυτό ζημιά.
    εαν πινεις χωρις να τρως ειναι καλυτερο, διοτι αν τα κανεις ταυτοχρονα τοτε ο οργανισμος μεταβολιζει πρωτα το αλκοολ οποτε το φαγητο σου καθεται σαν λιπος.
    αν πιεις κ δεν εχεις φαει για ωρες πριν τοτε μεταβολιζεις το αλκοολ απευθειας...
    εμενα παντως μου βαζει 2-3 ποτα καθε φορα που θελω να βγω... (και ουισκι αν θελω)
    συνηθως πινω 4 παρολαυτα δε παχαινω
    αυτο που παχαινει απιστευτα κ μη πεσετε στην παγιδα να το κανετε ειναι το εξης: να βγειτε να πιειτε κ πολυ αργα το βραδυ να φατε. Θανατος...

Φιλεναδα νασαι καλα αλλα οταν θελω να κανω κατι, ειτε αυτο εινααι το να φαω ειτε το να μη φαω, τοτε δε με κραταει κανεις κ τιποτε... Το δυσκολο ειναι καθε φορα να αποφασισω τι θελω...τι να κανουμε ειμαι ζυγος

εχω εξουσσιοδοτησει τον γιαννη, σε περιπτωση που μεθυσω κ θελω να ξαναφαω ή να καπνισω πλεον θα με σταματαει xaxaxaxaxax

Senior Member
    εμ δεν ηταν το παριζακι υφαντης παιδια κ καθολου εγκρατης δεν ημουν χαχαχαχαχαχ εσεις πως πηγατε ?

Senior Member
    Εγώ κοντεύω να γίνω σαν το παριζάκι υφαντής..στρουμπουλή-στρουμπουλή και αφράτη!