ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Demmie

Δεν περιμενα ποτε οτι θα ειχα ενα προβλημα σαν κ αυτο.οτι θα γινομουν τοσο εγωιστρια ωστε να μην βλεπω τα πραγματικα προβληματα γυρω μου.οτι θα με ενδιεφερε μονο το φαγητο και η εμφανιση μου σε σημειο τετοιο που απο πολυ μικρη ηλικια να εχω στερεψει απο στοχους. η καταθλιψη και η διαταραχη μου ηταν η μονη μ παρεα,αυτη κ ασφαλως τα αμετρητα ψυχοφαρμακα που τωρα παιρνω στα τυφλα χωρις να θυμαμαι καν πλεον τι ειναι το καθενα. την ιστορια και τις σκεψεις και τα αισθηματα μου τα χω ξεχασει απο τις αμετρητες φορες που τα εχω εξιστορισει στους γιατρους. πεφτω,σηκωνομαι,τρωω τον φοβο μου κ μετα τον ξερναω.εμαθα οπως κ εσεις να αγαπαω το σωμα μ συμφωνα με το προτυπο που εχω στο μυαλο μου.ακομα καλητερα,εδωσα μια υποσχεση πως θα αγαπησω το σωμα μ συμφωνα με το προτυπο που εχω στο μυαλο μου.θα φτασω ποτε εκει?οχι δν θα φτασω γτ παντα θα θελω κατι αλλο!νωθω ασχημα,τρωω,ξερναω,αναπληρ� �νω τρωγοντας ξανα.πεταω τα ρουχα μ, δεν κοιτιεμαι στους καθρευτες, χωριζω με την ζυγαρια...κ εκει που νομιζα πως ειμαι μονη , γνωριζω μεσα απο αυτο το φορουμ εσενα.μενουμε 5 ωρες μακρια κ εχουμε 8 χρονια διαφορα.εχεις ταξιδεψει να με δεις,εχω ταξιδεψει να σε δω.και συνηδητοποιησα πως ειμαστε ιδιες!ντυνομαστε μαυρα σαν να εξωτερικευουμε την θλιψη μας κ βαφομαστε μαυρα για να σκουραινουν περισσοτερο τα ματια μας. σε κοιταω και βλεπω εμενα!αλλα με την μονη διαφορα οτι εσενα σε βλεπω πανεμορφη!!!!!!!!!!!!εισαι η καλητερη μ φιλη πλεον!σαγαπω τοσο δυνατα και το βλεπω οποτε ενδιαφερομαι για σενα πιο πολυ απ τον εαυτο μου.ακους τους παραλογους φοβους μου και οταν κλαιω με παιρνεις αγγαλια.εχουμε κατσει νυχτες ψαχνοντας τροπους να κοψουμε τα βουλιμικα.μιλαμε συνεχεια στο τηλεφωνο.ακομα δν τα χουμε καταφερει αλλα δινει δυναμη η μια στην αλλη για να συνεχισει!οταν ειμαστε μαζι ειναι σαν να μαστε φυσιολογικες!η βουλιμια εχει φαει τα καλητερα μας χρονια,ομως τωρα εχουμε η μια την αλλη!δεν θα σε γνωριζα αμα δεν την ειχα την καταραμενη!!!!!!!!σευχαριστω που ηρθες στην ζωη μου και μου δινεις κουραγιο!θα προσπαθουμε μαζι!!!!ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!μπαινω μονο κ μονο για να σ γραψω αυτο το κατεβατο!!.σαγαπαω φιλεναδα!!!!!

φιλες για παντα!

:)

Junior Member
    έλιωσα...
    και δεν ήταν για'μένα φαντάσου!
    εμένα η κολλητή μου δεν έχει βουλιμία αλλά αν εξαιρέσεις αυτό είμαστε ολόιδιες!
    είμαι πολύ χαρούμενη για'σένα. Οι γυναικείες φιλίες και οι φιλίες γενικότερα είναι δύσκολο πράγμα στις μέρες μας.

Υ.Γ
    ντύνεστε μαύρα, βάφεστε μαύρα, υπάρχει καμιά περίπτωση να μιλάμε για γκοθούδες ή έστω μπλακ μεταλούδες?

<3

Senior Member
    Mπραβο σας κοριτσια, ενα προβλημα λυνεται πιο ευκολα με παρεα :) Συνεχιστε την προσπαθεια.

Υγ. Ξεχασες τους emo. :D

Junior Member
    ναι.. αλλά δεν ήθελα να κάνω δυσάρεστες σκέψεις είναι ακόμα πρωί :P