ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
  1. #1
    irenep
    Guest

    ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΕΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ;

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Καλησπέρα irenep! Όλες οι κρέμες κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά, δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθώ σε συγκεριμένες μάρκες, πάντως υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρα πανάκριβες. Αν ασχολείσαι με κοσμετολογία, κάποιες μάρκες σου έρχονται ήδη στο μυαλό.
    Θα αναφερθώ στις καλλυντικές και στις φαρμακευτικές. Οι καλλυντικές είναι όλες ίδιες. Λάβε υπόψη σου ότι οι αισθητικοί κάθε φίρμας παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις, οπότε σε όποιο stand και αν πας, θα σου πουν τα καλύτερα για την προς πώληση κρέμα. Σκέψου λοιπόν μία όχι πολύ ακριβή μάρκα και κατευθύνσου προς εκεί.
    Οι φαρμακοποιοί από την άλλη, θέλουν να διώξουν το στοκ που έχουν, οπότε θα σου πασάρουν όποια μάρκα θέλουν να ξεφορτωθούν. Πρόσφατα πήρα μία με οργανικό πιρίτιο, που κάνει σύσφιξη και είναι και για τις ραγάδες και για το στήθος. Κοστίζουν τα τρία σωληνάρια μαζί 57 ευρώ. Εσύ αποφασίζεις. Καλά ψώνια!

  3. #3
    irenep
    Guest
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΗʼΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ;

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Από καλλυντικά Juvena, προσιτή 37 ευρώ. Οι ακριβές είναι οι Este Lauder, Lancaster, Shisheido, και άλλες πολλές, που στοιχίζουν πάνω από 60 ευρώ φαντάζομαι πια, τις δοκίμασα όλες κατά καιρούς και δεν είδα κάτι το αξιοσημείωτο.
    Από φαρμακείο δεν θυμάμαι μάρκα, αλλά αν πεις στο φαρμακοποιό οργανικό πιρίτιο θα καταλάβει αμέσως. Βλέπω διαφορά χρησιμοποιώντας και τις δύο, μία μέρα τη μία και μία την άλλη, αλλά μάλλον οφείλεται και στη διατροφή. Από μόνες τους δεν προσφέρουν τίποτε, εκτός ίσως από απαλή επιδερμίδα.

  5. #5
    Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως δεν υπάρχει καμιά επιστημονική τεκμηρίωση πως οι υποτιθέμενες κρέμες αδυνατίσματος βοηθούν στην απώλεια βάρους. Είναι μία ακόμη κοροϊδία της βιομηχανίας καλλυντικών και των φαρμακευτικών εταιρειών. Δεν υπάρχει κρέμα αδυνατίσματος, οπότε καλό είναι να επικεντρωθεί η προσπάθειά σας σε σωστή διατροφή , γυμναστική και καλή ψυχολογική διάθεση.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    καλησπέρα

    θα ηθελα να πω οτι καμια κρέμα δεν υποσχεται απώλεια βάρους αλλα υπόσχονται βελτιωση της οψης τους δερματος...επίσης δεν υπάρχουν φαρμακευτικες κρέμες για την κυτταρίτιδα ειναι όλες καλυντικες, απλώς οι εταιρείς τους εχουν επιλέξει το φαρμακειο αντι για το hondos center για να τις προωθησουν..Επίσης ειναι αρκετα ακριβες γιατι εχουν ολόκληρη διαφημηστικη καμπάνια στις τηλεοράσεις κ στα περιοδικα να ξεχρεώσουν...
    Επειδη ειμαι στον χωρο της αισθητικης θεωρω πως οι κρεμες που πωλουνται στα ινστιτουτα ειναι οι καλυτερες γιατι αυτο που αγοράζεις δεν εχει ωραιο μπουκαλι κ διαφημιση σε περιοδικο αλλα ειναι το ιδιο προιόν με το οποιο θα σου κάνει μια θεραπεια η αισθητικος κ εσυ ο ιδιος βλέπεις αποτέλεσμα...

    πανω απο ολα βοηθάει ο συνδιασμος πολλων, αυτο εχω μάθει τοσα χρόνια...πρέπει να φοράς την κρεμα συμφωνα με τις οδηγίες της για το μέγιστο αποτέλεσμα..+ να πεινεις πολυυυυυυ νερο...+ να προσεχεις τι θα φας+ να γυμναστεις.

    οι κρέμες στα ινστιτουτα ξεκινουν απο 25-30 ευρω κ φτάνουν κ τα 100.


    αυτα τα ολιγα...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,002
    ο γυναικολογος μου ειχε πει πως καμια κρεμα ειτε αδυνατισματος ειτε ραγαδων ειτε οτιδηποτε δεν προσφερει τιποτε... (με βαση τις εμπειριες των πελατισσων του). Προσωπικα αδυνατω να τις χρησιμοποιησω ακομη κ οταν τις παρω, στην αρχη βαζω κ μετα το ξεχναω...πηρα αυτη τη φορα την simulcium που μου ακουστηκε τουλαχιστο ενυδατικη...τοχω αναγκη με το κρυο!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    ο λογος που δεν κάνουν τιποτα ειναι επειδη δεν τηρεις ακριβως τις οδηγιες...ολοι (κ εγω μαζι) βαριομαστε καθε μερα, για 2 μηνες , απο 2 φορες την ημερα...ε τι να σου κανει κ η κρεμα αν δεν θες να την χρησιμοποιησεις...

  9. #9
    Όντως...Επίσης πολλές από αυτές θέλουν και μασάζ ,αλλά ποιος κάθεται να κάνει!!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    440
    Originally posted by Liantoni
    ο λογος που δεν κάνουν τιποτα ειναι επειδη δεν τηρεις ακριβως τις οδηγιες...ολοι (κ εγω μαζι) βαριομαστε καθε μερα, για 2 μηνες , απο 2 φορες την ημερα...ε τι να σου κανει κ η κρεμα αν δεν θες να την χρησιμοποιησεις...

    Οι οδηγιες μιλουν σαφέστατα για γυμναστικη νερο και σωστη διατροφη παράλληλα με τη χρηση κρέμας,

    Ε, αν τα κανεις αυτα τοτε τα αποτελέσματα που θα δεις οφειλονται σε αυτα τα τρια και οχι στην κρεμα η οποια απλα παιρνει τα credits στο τελος.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,346
    σχετικα με κρεμες, εγω παιρνω της elansy για κοιλια και περιφερεια. Είναι πραγματικα η μονη κρεμα που μου εκανε δουλεια. Κοστος 40ευρω η καθεμια... και κρατα περιπου 2 μηνες (εβαζα και σε μεγαλη επιφανεια)

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η DIOR ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΗΝΕΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΗΣ GARNIER POY EINAI KAI ΦΘΗΝΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,346
    εμανα αυτες οι κρεμες μου κανουν πολυ καλη δουλεια μπορω να πω, βλεπεις διαφορα και σε περιοδο που δεν εκανα διατροφη αλλα και σε περιοδο που εκανα

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,232
    ΤΗΣ ΕΛΑΝΣΙΛ ΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ...ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ!ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΤΑ PRIORITIES ΤΩΝ ΣΕΦΟΡΑ,18E AN ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΨΙΛΟΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΜΤ

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    440
    whatever you say
    δεν θα επιμεινω σε ενα θεμα που για μενα ειναι καθαρα placebo.


    αν ηταν ετσι η κυτταριτιδα και το τοπικο παχος θα ειχαν λυθει εδω και χρονια. Αλλα ευκολες λυσεις δε υπαρχουν. "Αν δεν βρεξεις κωλο δεν πιανεις ψαρια" λεγαν οι παλιοι.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •