ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Το στήθος είναι όντως ένα φλέγον ζήτημα. Και δυστυχώς το έψαξα για πλαστική και ανόρθωση και όσα μου είπε σοβαρός γιατρός είναι αποκαρδιωτικά. Φοβάμαι πως με την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μου θα περπατώ κλοτσώντας το στήθος μου, το οποίο μετά από δώδεκα κιλά απώλειας έχει πάρει ήδη την κατιούσα. Και ήταν το καμάρι μου.
    Ο γιατρός είπε πως δεν το πειράζουμε για κανένα λόγο. Ακόμη και οι κρέμες είναι απαγορευτικές. Το πολύ πολύ καμία ενυδατική για πρόληψη ραγάδων. Γι' αυτό προσοχή, ακόμη και στις κρέμες.

Senior Member
    λοιπον, οπως ειχα αναφερει και πριν μερικες μερες, προμηθευτικα μια νεα κρεμα της elancy που ειναι για συσφιξη και για λειανση (κατα της κταριτιδας)

μετα απο μια βδομαδα χρησης (καθημερινη χρηση 1 φορα το πρωι) μπορω να πω πως η χρηση της στην κοιλια και την περιφερεια κανει αποτελεσμα. Νιωθω να αρχισω να σφυγγι σιγα σιγα και το ζυμαρακι μου μαζευει και παλι!!!!!!!

να σημειωσω πως 1 βδομαδα που την κανω χρηση δεν εχω παει καθολου στο γυμναστηριο...

ελπιζω να βοηθα το μηνυμα μου...
    σε σχεση με τους ποντους θα μετρηθω την Κυριακη

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το στήθος είναι όντως ένα φλέγον ζήτημα. Και δυστυχώς το έψαξα για πλαστική και ανόρθωση και όσα μου είπε σοβαρός γιατρός είναι αποκαρδιωτικά. Φοβάμαι πως με την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μου θα περπατώ κλοτσώντας το στήθος μου, το οποίο μετά από δώδεκα κιλά απώλειας έχει πάρει ήδη την κατιούσα. Και ήταν το καμάρι μου.
    Ο γιατρός είπε πως δεν το πειράζουμε για κανένα λόγο. Ακόμη και οι κρέμες είναι απαγορευτικές. Το πολύ πολύ καμία ενυδατική για πρόληψη ραγάδων. Γι' αυτό προσοχή, ακόμη και στις κρέμες.
    γιατι δλδ καθολου κρεμα??α και γιατι να μην κανεις πχ ανορθωση?εγω παντως πιστευω οτι αν αδυνατισω θα μικρυνει κ το στηθος μου οποτε ισως να μην ειναι τοσο χαλια τα πραγματα..ΕΛΠΙΖΩ

Senior Member
    εγω παντως για την ωρα δεν εχω εντονο προβλημα με το στοιθος...
    οκ δεν ειναι πορτοκαλι, δλδ ολοστρογγιλο και στιτο, διχνει λιγο ταλαιπωρημενο, αλλα και παλι πολυ ομορφο!

με τα ρουχα παντως και τα καταλληλα σουτιεν μπορεις να αλλαξεις πολυ την εμφανιση του.

Senior Member
    ουτε εγω ειδικα με ρουχα!το γυμνο με ανησυχει λιγακι ειδικα αν χασω αυτα που θελω!

Senior Member
    δε νομιζω να ειναι κατι τραγικο...
    αν κανεις και γυμναστικη για τι στοιθος, θα εισαι μια χαρα οταν ερθει η ωρα..>!

Senior Member
    λες ε?παντως αυτο που ειπε η Ava με προβληματισε!γιατι να μην βαζουμε κρεμες?

Senior Member
    για στοιθος δε βαζω ποτε κρεμα εγω.....

Senior Member
    Originally posted by device
    αναλογα με τη διατροφη που ακολουθεις παει και η απωλεια.
    γιατι στην πραγματικοτητα, οι κρεμες αυτες δεν προκαλουν καμια απωλεια.

απλα ενυδατωνουν καλα, μυριζουν ωραια, ειναι πανακριβες και γι αυτο νομιζεις οτι χανεις λογω Placebo.
    Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια κορίτσια, όσον αφορά στις κρέμες. Τίποτε άλλο.
    Επίσης θα συμφωνήσω με την Ava για τις κρέμες του στήθους, καλύτερα τίποτα, και μόνο γυμναστική με ειδικές ασκήσεις και βαράκια.

Junior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ Κ ΜΗ,ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ(ΕΧΑΣΑ 7)ΟΥΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΟΠΩΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤHΣ SANT ANGELICA ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΑΥΤΗΝ.

Member
    εγω παιδια απο προσωπικη χρηση και απο οσο εχω ακουσει οι κρεμες δε βοηθανε.
    και αν βοηθησουν πρεπει να τις χρησιμοποιουμε μακροπροθεσμα..και οχι 2μηνες πριν το καλοκαιρι.οχι οτι ειναι λαθος αλλα δεν εχουν αποτελεσματα με 2 μηνες χρηση.
    και ο φαρμακοποιος(φιλος μου) τοτε μου ειχε πει να χρησιμοποιω συνεχεια αν θελω αποτελεσματα..γιατι αν ηταν ετσι..αν δηλαδη εφτανε το να πλακωνεσαι 1-2 μηνες πριν με κρεμες και να λυνοτανε η να καλυτερευε το προβλημα τοτε θα ειχαν κλεισει τα ινστιτουτα.
    που η αληθεια ειναι οτι και στα ινστιτουτα ακομα που σε βαζουν σε μηχανηματα και βρυα και λειχινες και πρασιναδες που υποτιθεται εχει μια δυναμικη αυτη η κατασταση...ποια εχει δει αποτελεσματα?καμια!
    και με τις κρεμες ελαττωνεται τοοοοσο πολυ το προβλημα?
    ισως να πηγαινει αναλογα..
    καποια που εχει μικρο προβλημα να λυνεται!
    παντως εγω ακουω απογοητευτικα πραγματα για τις κρεμες!

Senior Member
    Originally posted by ΜΙΑ
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ Κ ΜΗ,ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ(ΕΧΑΣΑ 7)ΟΥΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΟΠΩΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤHΣ SANT ANGELICA ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΑΥΤΗΝ.
    δλδ ποια θα μας προτεινες?

Senior Member
    απο κρεμες εχω δοκιμασει τα παντα, τα παντα ομως,
    εχω καταληξει οτι απλως βοηθανε στην ποιοτητα του δερματος, στην ελαστικοτητα και αν εισαι κοντα στο φυσιολογικο βαρος ενταξει μπορει να χασεις και κανεναν ποντο.(δεν μπορω να πω σιγουρα γιατι παντα τα εκανα συνδιαστικα οποτε δεν ξερω αν ηταν το γυμναστηριο η η διαιτα η η κρεμα που εχασα ποντους)
    τωρα οσον αφορα το στηθος, το μονο που εχω βρει και δουλευει λιγο, γιατι οτι εχω δοκιμασει ηταν μαπα ειναι μια μασκα-κρεμα της απιβιτα που την βρισκεις σε φακελακι στο φαρμακειο. μπορεις να την κανεις 2 φορες την εβδομαδα ολη την ποσοτητα σαν μασκα η εγω το ανοιγα το φακελακι και εβαζα λιγοτερο, σαν επιστρωση κρεμας καθε μερα και μου πηγαινε 3 μερες. πραγματικα τσιτωνε το δερμα, και αν δεν ειχα μεγαλο προβλημα πιστευω θα εβλεπα καλη διαφορα, παντως αν εχεις μικρο προβλημα ειναι πολυ καλη για συντηρηση και για τσιτωμα.

Senior Member
    αν δεν εχω ακομα προβλημα αλλα φοβαμαι αδυνατιζοντας μηπως αποκτησω κανει?εχω ακουσει κ για μια της avon αλλα η κοπελα που την βαζει δεν ειναι ουτε στα ιδια κιλα και εχει προβλημα.

Senior Member
    μπορεις να την βαζεις προληπτικα μια φορα την εβδομαδα.
    κακο δεν κανει πιστευω

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast