ΣΤΗΘΟΣ..!!! ΠΩΣ ΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ...? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    "The secret" Rhonda Byrne
    φυσικα αν σου αρεσουν τετοιου ειδους βιβλια...

Senior Member
    ...το εχω αγορασει αλλα δεν το διαβασα ακομα
    ....
    θα το αρχισω συντομα..

Senior Member
    Ξένια μου, αν και το βιβλίο αυτό αρέσει σε πολύ κόσμο, εμένα δε μπορω να πω οτι με ενθουσίασε. Κατι δεν έδεσε...χωρις να μπορω να προσδιορισω τι ακριβως! Προσπαθησα 2-3 φορες να το διαβασω αλλα δεν. Ελπίζω εσένα να σου αρεσει και να σε βοηθησει. Πάντως μια φίλη μου ενθουσιαστηκε και ισχυριζεται οτι τη βοηθησε πολύ. Ευχομαι και σε σενα να λειτουργησει καλα.
    Πολλά χαιρετίσματα απο το Μαρικάκι, με το οποίο συναντήθηκα. Μου είπε τα καλύτερα. Φιλιά

Senior Member
    ενα αλλο απο τα πολλα που εχω παρομοια ειναι το: " η δυναμη του υποσυνειδητου"
    ομως δε θυμμαμαι συγγραφεα. η αληθεια ειναι πως αν ειχα διαβασει μονο το μυστικο δε θα καταλαβαινα...πρεπει να εχεις διαβασει κ κατι σε πιο "βιβλιο" πρωτα για να σου αρεσει. Τι εννοω: ειχα ξαναδιαβασει οσα ελεγε σε αλλα βιβλια οποτε το μυστικο εδρασε σαν "επιλογος" που θυμαμαι κ κανω...

Senior Member
    .... προσπαθω να βρω τον τιτλο ενος βιβλιου του οποιου ο συγγραφεας ειναι ψυχιατρος εξειδικευμενος σε διατροφικες διαταραχες....
    ειχε πεσει στην αντιληψη μου πριν κανα 2 μηνες,ειχα πει οτι θα το αγορασω..αλλα οπως παντα ..το αμελησα..
    το ψαχνω
    ..θα το βρω ελπιζω σε λιγο και θα σας ενημερωσω..

Senior Member
    ..το βρηκα!
    λεγεται ''Διατροφικη νοημοσυνη''...του Ζουμπανεα Ευαγγελου,εκδοσεις Ελληνικα Γραμματα...
    δεν κανω διαφημιση απλα αναφερω οτι ειχα διαβασει την περιληψη του και πιστευω οτι ισως μας βοηθησει...

Senior Member
    α ειναι πολυ καλο ξενια να το διαβασεις επειγοντως. κ γω το ειχα γραψει πολλακις οτι με βοηθησε παρ απολυ, ακομα το διαβαζω που κ που

Senior Member
    Παρακαλω badgirl!!
    Η αληθεια ειναι οτι διαβαζεται δυσκολα απο την αποψη οτι πρεπει να εισαι πολυ συγκεντρωμενος οταν το πιασεις στα χερια σου.
    Αλλα ειναι καταπληκτικο βιβλιο ,και εαν προσπαθησεις εστω να το εφαρμοσεις στην καθημερινοτητα σου ,αλλαζει η οπτικη σου για την ζωη και την αντιμετωπιζουμε ριζικα!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    ωραια, τωρα το ριξαμε στα βιβλια.....θα ψαξω κι αυτο που λεει η ξενια. τα λλα δυο τα διαβασα. καλα ειναι αλλά τα ξεχναω και ξαναρχιζω τη μιζερη ζωη....

Senior Member
    αν χασεισ και αποτομα κιλα στο στηθοσ φαινοντα οι αλλαγες/ λοιπον εμενα η μητερα μου μου ειχε πει - και εφαρμοσα- παγακια/το σουτιεν στην καταψυξη κρυο ντουσ και καποιες ασκησεις- το εδωσα το μυστικο (σλαβες αγαπη μου ξερουν απο αυτα)

Senior Member
    απιστευτο το σουτιεν στην καταψυξη τι πατεντα ειναι αυτη τρελη ? θελω λεπτομερειες και για τις ασκησεις

Senior Member
    προσταθεις να κρατας το ενα χερι με το αλλο πολθ χαμηλα κ πιεζεις προς τα μεσα(αυτη δεν ειναι η καλυτερη)/ Πλεκεις τα χερια σου ωστε το ενα να πιανει την εσωτερικη του αγκωνα απο το αλλο και σπρωχνεις προς την αντιθετη κατευθυνση αυτο βοηθαει πολυ. Βαζεις τα χερια σου σταθερα με τις παλαμεσ προς τα κατω σε ενα γραφειο και πιεζεις του μυς τοθυ στηθουσ προσ τα κατω Μετα τα κλασικα με τα βαρακια. Να σου πω βεβαια εγω δεν εχω μεγαλο στηθος επομενως ειναι πιο ευκολο υποθετω
    (Ελπιζω να εγινε κατανοητη η περιγραφη)

Senior Member
    ευχαριστω

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234