ΣΤΗΘΟΣ..!!! ΠΩΣ ΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ...? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    Originally posted by dexa
    Παιρνεις 3500-4500 ευρω και πας σε εναν καλο πλαστικο ,και διαλεγεις σχημα μεγεθος και που να κοιταει!!!

ΦΙΛΙΑ!!!
    καλά θα ΄τανε!
    μα καλά δεν έχετε δει τι τομάρες απαιτεί μια ανόρθωση στήθους??
    απορώ...τα λέτε κ τα πιστεύετε αυτά που λέτε με τέτοια ευκολία περί πλαστικών;!

Senior Member
    Δε το πιστεύω αυτό! ʼντε πάλι,
    λοιπόν παιδιά πάει και τέλειωσε!
    αυτό είναι το τόπικ της παρεξήγησης και της παντελούς έλειψης χιούμορ!!!!
    Τι να πω πια....ας αλλάξει ο τίτλος του

υγ. εντάξει Κώστα, αθώος πανηγυρικά! :P

Senior Member

Δεν θα κανω δηλωσεις σημερα, ευχαριστω πολυ σε οσους πιστεψαν στην αθωοτητα μου στελνωτας υ2υ. Θα γινει παρτακι με πλουσιο μπουφε (και με διαιτητικες λιχουδιες) την επομενη βδομαδα! Τωρα αφηστε με να αναπνευσω και παλι τον αερα της ελευθεριας... woohoo!!!!

Senior Member
    καλα πως εχασα τετοιες ατακες? τα σαββατοκυριακα απαγορευονται να κανετε τετοιες συζητησεις χωρις εμενα. να μη υπαρχουν αναμεσα και δικες μου παρεμβασεις? αισχος μου...να το παμε απο την αρχη μηπως?
    λοιπον εκεινα τα εσωρουχα που στηριζουν το στηθος badgirl, για τι μεγεθος cup μιλαμε? γιατι εγω φοραω το e και νομιζω οτι δεν θα μου κανουν τιποτε....ευτυχως δεν φτασαμε ακομη..... στο πατωμα αλλά το θεματακι το εχουμε....
    και να αναφερω επισης οτι πολυ θα ηθελα χανοντας κιλα να χανω σε cup αλλά για κακη μου τυχη χανω μονο σε περιφερεια στηθους και το πραγμα δυσκολευει γιατι 85e με επενδυση δεν μπορω να βρω σχεδον πουθενα. προς το παρων ευτυχως ειμαι στο 90e με επενδυση αλλά και το 85 καλο θα μου ηταν....
    οσο για εκεινη τη φωτο που εβαλε ο κωστακης μας, ωραια φωτο και ωραια χερια.....και η Flat κοιλια επισης....ιδια με τη δικια μου (και μετα ξυπνησα)

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Oχι για μενα ρε παιδια, για τα υπολοιπα κοριτσια που πιθανως να εχουν αποριες.... Ε τι νομισατε...
    Νόμιζα πως θα πεις «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου» χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    Νόμιζα πως θα πεις «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου» χαχαχα
    Χαχαχαχα

Senior Member
    Νομίζω πως την περιοχή του στήθους δεν πρέπει να την πειράζουμε. Υπάρχουν πολλοί αδένες εκεί και καμιά φορά μας εκδικούνται για την επέμβασή μας. Φοβάμαι τα χειρότερα. Καλύτερα ένα υγιές και πεσμένο στήθος, παρά κάτι που ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.

Senior Member
    συμφωνω Αβα μου. Barb βρισκω για 90D μετα απο πολυ ψαξιμο (κ γω προτιμω με ενισχυση γιατι τα συγκρατουν καλυτερα). Μπορεις να βαλεις κ τον ανδρα σου στο κυνηγι του χαμενου...εσωρουχου. εμενα με βοηθαει πολυ...Επισης δε μιλαω μονο για σουτιεν αλλα για φανελακια κτλ οσο για την κατηφορα του στηθους αμα πας 70 κιλα δε θα ειναι το ιδιο πιστεψε με...ουτε σε περιφερεια ουτε σε προσανατολισμο!

Senior Member
    παλιοπαιδο, εγω εχω βρει πηγη με 90Ε triumph 15 ευρω.....ιδιο χρωμα, ιδιο σχεδιο αλλά πηρα μερικα να εχω....
    οσο για τον προσανατολισμο......γελασα πολυ.....

να πω την αληθεια, μακαρι να γινω 70 και ποιος τον γ@#$%^ τον προσανατολισμο. τι σημερα τι αυριο τι τωρα που λενε....θα γινει που θα γινει καποτε....ας γινω τωρα 70 απο τα 87,6 και βλεπουμε.....
    μηπωε ενα θεματακι με ραγαδες, με κυταριτιδες και με πλαδαρισμα δεν θα το εχουμε αν κατεβουμε στα 70? ε? και τωρα που το προσεχω, στα ιδια περιπου ειμαστε ε? ξεκινησαμε απο τα ιδια....κατι δεκαετιες μας χωριζουν μαλλον.....

Senior Member
    με τη γυμναστικη προς το παρον κανενα πλαδαρισμα δεν εχω. το σωμα μου ειναι καλυτερο απο πριν που ποτε δε γυμναζομουν!!! το στηθος ομως πλεον εχει μια κλιση κι ας κανω τα στραβα ματια!
    οσο για ραγαδες εχω απο πολυ μικρη απο την αναπτυξη, ειναι θεμα δερματος. εχω συμφιλιωθει, ουτε φαινονται πια ουτε μενοχλουν.
    Η κυτταριτιδα με διχτυωτα σεξυ καλσον δεν φαινεται χαχαχαχα
    Δε ξερω, εχω απολα αλλα μαρεσω, τιι να κανω με συνηθισα, ειχα κι αλλη επιλογη νομιζεις? οχι σε πλαστικο δε θα πηγαινα... παντως το μονο που σκεφτομουν μετα απο γεννα θα ηταν η κοιλιοπλαστικη (αν ειχε γινει χαλια η κοιλια μου) αλλα οταν ακουσα πως γινεται την απερριψα. Οποτε θα βαζω το μωρο στο μαρσιπο κ θα καβαλαω το ελλειπτικο κ ο Γιαννης θα παθαινει εγγεφαλικα χαχαχαχαχ (φιλεναδα καλο?)

Ετσι ειμαι κ χειροτερη θα γινω αλλα ειμαι γω κ μαγαπω! απλα προσπαθωω να κανω ο,τι μπορω με φυσικες μεθοδους...να καθυστερησω την αυτονοητη "χειροτερευση" με τα χχρονια...

Senior Member
    σωστη σε βρισκω φιλεναδα και οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα. οσο για το μωρακι, σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. μια χαρα θα το νανουριζεις στο ελλειπτικο. α, και χρονια πολλα για τον γιαννη σου...

Senior Member
    Καλό καλό!
    Μαζί σου!
    Αχ αυτά τα μωρά τι θα τραβήξουν.
    Εγώ στο γραφείο θα το φέρνω το καημένο?

Senior Member
    Επειδη ακριβως εχουμε δει τις τομες απο μια πλαστικη στηθους ,και για την ακριβεια εχουμε παρακουλουθησει πολλες επεμβασεις πλαστικη στηθους ,για αυτο αναφερομαστε σε αυτες.
    Τομερες οπως λες εχει μια κοιλιοπλαστικη.Και παλι εαν ειναι να ξεφορτωθεις μια κοιλια η οποια κρεμεται στα γονατα με τα απο χασιμο πολλων κιλων ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!!
    Η οποια παλι με το καιρο σχεδον εξαφανιζεται.Εχει να κανει σε πιανου γιατρου τα χερια θα πεσεις!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    Καλό καλό!
    Μαζί σου!
    Αχ αυτά τα μωρά τι θα τραβήξουν.
    Εγώ στο γραφείο θα το φέρνω το καημένο?
    φιλεναδα: "ας με κρατα η μανα μου κι ας με κρατα αναποδα"
    φιλακια

Barb δεν ηξερα για τις τομες...τοσο το χειροτερο! νασαι καλα για τις ευχες, οσο για το μωρο αργω πολυ ακομα να βαλω μπροστα...

dexa παροτι το βιβλιο το διαβασα 2-3 φορες μαζι το θυμαμαι σανα το διαβασα χθες κ εξακολουθει να μεπηρεαζει απιστευτα θετικα...σευχαριστω κ παλι

Senior Member
    ...ποιο βιβλιο?
    ψαχνω οτιδηποτε θα με βοηθησει αυτες τις μερες!!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast