ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    εμένα πάλι δεν με συγγινεί ο καφές...βλέπετε που ίσως είμαστε εθισμένοι στα πραγματα που μας ενοχλούν? εγω πάλι είμαι όλο γάλα και σαντουιτς. το πως αντεξα δυομιση μήνες χωρίς γαλακτοκομικά και χωρις σιτάρι (ψωμί,δημητριακά, μακαρονικά) ένας θεός το ξέρει. Αλλά ρε παιδιά πιο πολύ μου έλειψε η ντομάτα!! γιατι χωρίς αυτήν κοπήκαν και όλα τα γιαχνιστά ακόμα και αυτά που θα μου βάζαν σε μια απλή δίαιτα. Ασε που έπρεπε να τα μαγειρεύω όλα γιατί τα φαγητά απεξω έχουν προσθετικά που δεν γνωρίζουμε. Ασπουμε σε όλα τα όσπρια βαζουν και ζωμό maggi που ειχε διάφορα λαχανικά στα κρέατα βάζουν βούτυρο με γάλα για να είναι πιο εύγευστα...γενικά τρώμε πολλά πράγματα χωρίσ να το παίρνουμε χαμπάρι.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κάτι που σε αυτό το φόρουμ λέγεται συχνά είναι πως όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Ο κάθε ένας από εμάς βρίσκει -έστω και αργά- την προσωπική του φόρμουλα αδυνατίσματος. Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό το τεστ είναι αποτελεσματικό, ας το δοκιμάσει. Αρκεί να το πιστεύει.
    Πρόσφατα μία γνωστή μου κυρία, που δε φημίζεται και για το κοφτερό της μυαλό, έκανε το τεστ. Έχασε πολλά κιλά. Όταν τη ρώτησα σχετικά μου είπε με καμάρι: "Μου έκοψαν τη βότκα"! Σημειωτέον πως η κυρία αυτή δεν έπινε ποτέ βότκα. Κι όμως αδυνάτισε εντυπωσιακά. Πώς? Μα με τη σωστή διατροφή και την άθληση. Αν ήθελε να πιστεύει πως η αποχή από τη βότκα έκανε το θαύμα της, είναι δικαίωμά της.
    Με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε στην κάθε δίαιτα, στην κάθε νέα μέθοδο. Είναι για μας ένα δεκανίκι στη δύσκολη προσπάθειά μας.
    καλα η κυρια ηταν γκαου μπιου αφου δεν επινε βοτκα κ τους πιστεψε...ομως συμφωνω απολυτα σε οσα λες, οταν ειμαστε ετοιμοι να πιστεψουμε σε εμας εμεις κανουμε ολη τη δουλεια, καμμια διαιτα, κανενα χαπι, κανενα γυμναστηριο, κανενας διαιτολογος...για την ακριβεια δε χρειαζομαστε τη συμβουλη κανενος...το σωμα μας γνωριζει καλυτερα τι πρεπει να τρωει αρκει να μαθουμε να το ακουμε...

Senior Member
    .....και πως μαθαινουμε να το ακουμε οεο?

Senior Member
    Συμφωνω με την BaD.
    Κι εγω ειχα κανει καποτε αυτο το τεστ με εξεταση αιματος και στην ουσια μου απαγορευονταν πραγματα που οποιος και να τα καταναλωνει θα τον παχυνουν πχ γλυκα, σοκολατα κτλ.
    Εμ αμα κοψεις την σοκολατα και γενικα τη ζαχαρη εννοειται οτι θα αδυνατισεις!
    Μουφες μου φαινονται εμενα αυτα...

Senior Member
    Κωστα εσυ σαν ανδρας εχεις εξασκηθει ακουγοντας γυναικες...σου ειναι πιο ευκολο...αφου μπορεις να συννενοηθεις με γυναικες σιγουρα μπορεις κ με το σωμα σου χαχαχαχα

Senior Member
    lost in translation...

Senior Member
    παιδες,δεν το διαβασα καν ολοκληρο το θεμα,ενα δυο μηνυματα και τσουπ πατησα reply!

μην πατε και δινετε τα ωραια σας λεφτα ρε παιδες σε λωποδυτες!
    ειναι μια μεγαλη μουφα ολα αυτα τα τεστ δυσανεξιας και κατι αλλα βασει ομαδας αιματος κι....εχεσε κι αγναντευε!!!

ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ κοροιδια!
    ιατρικως δεν εοχυν καμια απολυτως βαση!
    ειναι σαν να ψαχνετε ψυλλο στ αχυρα πως να σας το πω!

με λιγες εξαιρεσεις(πραγματικα προβληματα υγειας,ενδοκρινολογικου τυπου πχ) ολοι οι χοντροι...ειμαστε χοντροι επειδη προσλαμβανουμε περισσοτερες θερμιδες απο οσες καιμε.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ελεος δηλαδη,τι αλλο θα ακουσουμε.και σας τα λεω αυτα οντας στον ιατρικο χωρο,ετσι;
    φιλια!

Page 2 of 2 FirstFirst 12