Results 1 to 7 of 7
-
11-01-2010, 02:36 #1
Καλή μας χρονιά από ένα καινούριο μέλος!
Γεια σας! Σας ανακάλυψα προχθές καθώς έψαχνα στο ιντερνετ για δίαιτες και σκέφτηκα να μπω και εγώ στην παρέα σας! Είμαι 27 χρονών και το προβλημα μου ειναι πως αγαπω πολυ το φαγητο! Δεν αντιμετωπιζω καποια διατροφικη διαταραχη, απλα ειμαι φαγανη που λενε. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα τελευταια χρονια να εχω μονιμως καποια περιττα κιλα, οχι πολλα μεν, αρκετα εκνευριστικα δε. Σημερινο μεθεορτιο ζυγισμα εδειξε 64,5 κιλά με ύψος 1,69. Δεν είναι πολλά τα περιττά κιλά μου, με εκνευρίζουν όμως και μου χαλάνε τη διάθεση όταν δεν μπορω να βαλω καποιο ρουχο η οταν ξερω πως μπορω να υπαρξω και καλυτερη. Ξερω πως αν εχανα 6-7 κιλακια θα ειχα παρα πολυ ωραιο σωμα, οπως παλιοτερα και θα ενιωθα πολυ ανανεωμενη. Το προβλημα ειναι πως μου αρεσει παρα πολυ να τρωω αυτα που ορεγομαι καθε φορα και δυσκολευομαι να στερηθω εστω και λιγο το φαγητο. Το βλεπω σαν ιεροτελεστια. Θελω μεσημερι και βραδυ να απολαμβανω απο ενα πιατο καλομαγειρεμενο φαγητο, μετα να τρωω απο ενα ωραιο γλυκακι, θελω οταν βγαινω εξω για φαγητο να το απολαμβανω και να μην μπαινω στη διαδικασια να μετραω θερμιδες και να προσεχω. Θελω τα βραδια που βλεπουμε dvd να μασουλαω τα ποπ κορν και τις σοκολατες μου. Ειμαι λιχουδω και λιμπιζομαι ευκολα κατι. Επειδη ομως δε γινεται να ειναι ολα δικα μας, υποσχεθηκα στον εαυτο μου να αρχισω να προσεχω λιγακι απο σημερα με σκοπο μεχρι να ερθει η Ανοιξη για τα καλα να την υποδεχτω πιο αδυνατη και κεφατη! Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο πλανο ακομα στο μυαλο μου. Αρχιζω χαλαρα και βλεπουμε,παρεα με ολους οσους προσπαθειτε! Το σαιτ θα με βοηθησει ιδιαιτερα στην προσπαθεια μου, ετσι νομιζω! Ευχομαι σε ολους σας καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα! Οσοι θελουν να αδυνατισουν και να αισθανθουν καλυτερα μακαρι να τα καταφερουν οπως επισης και οσοι ταλαιπωρουνται απο διατροφικες διαταραχες να βρουν γρηγορα λυση στο προβλημα τους!
- 11-01-2010, 06:40 #2
Kαλως την! Kαλη χρονια και σε σενα, με υγεια και οτι αλλο ποθεις.
Σχετικα με αυτα που γραφεις, σε καταλαβαινω μιας και το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω. Σιγουρα δεν κοβονται μαχαιρι οι λιχουδιες αλλα σιγουρα μειωνονται σε μεγαλο βαθμο.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε, καλημερα
11-01-2010, 15:24 #3
Καλως ηρθες και καλη χρονια!!
Η αληθεια το ποπ κορν και οι σοκολατες ειναι ακαταμαχητες!!!!
Εαν το ποπ κορν ηταν ενα λογικο ταπερακι και παντα σε ελειολαδο χωρις πολυ αλατι,και οι σοκολατες ηταν ενα η δυο σοκολατακια ,ισως σε καλυπτε χωρις να τα στερηθεις?!?!
Δεν θελει κοπο θελει τροπο!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
11-01-2010, 15:46 #4
Ευχαριστω για το καλωσορισμα! Ετσι ειναι οπως τα λετε,θα τον βρουμε και τον τροπο που θα παει? Αποφαση και προσηλωση στο στοχο και το χουμε!
11-01-2010, 23:51 #5
Καλώς ήρθες κριαράκι, να υποθέσω οτι υποδηλώνει
το ζώδιο σου αυτό? :P
ότι και νάναι σου εύχομαι τα καλύτερα !
12-01-2010, 00:24 #6
Καλως ηρθες Κριαρακι!
Και αν εισαι και κριος οπως λεει και η Λιλυ, τοτε εχουμε και ιδιο ζωδιο!
Ευχομαι γερη θεληση, εγκρατεια, χαμογελο και καλη συνεχεια στον αγωνα σου! Και οπως βλεπεις δεν εισαι μονη!
14-01-2010, 02:27 #7
Σας ευχαριστω πολυ! Ναι, ειμαι κριος στο ζωδιο και ελπιζω το πεισμα μου να με βοηθησει να γινω και παλι αδυνατουλα και να χωρεσω στα μινιον απαρχαιωμενα τζιν μου... Ειμαστε ολοι δυνατοι για να τα καταφερουμε, αρκει να πεισμωσουμε και να μουλαρωσουμε! Ε,ενταξει,θα στερηθουμε λιγο φαγητο,αλλα το φαγητο εκει ειναι και θα μας περιμενει! Παμε λοιπον γερα και δε μας σταματαει τιποτα και κανενας!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση