πολυσπορο vs ολικης ψωμι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Πωπω Vassiliki!!!!! Ουτε ο παπυρος La Rouche να ησουν (χαχαχα πλακα κανω!)Ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες. Μεγαλη διαφορα παντως το ολικης απ'ολες τις αποψεις!

Senior Member
    Originally posted by gkate
    Πωπω Vassiliki!!!!! Ουτε ο παπυρος La Rouche να ησουν (χαχαχα πλακα κανω!)Ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες. Μεγαλη διαφορα παντως το ολικης απ'ολες τις αποψεις!
    χαχαχαχαχαχαχαχα τα είχε σε ένα ένθετο εφημερίδας το καλοκαίρι και τα κράτησα σε ένα αρχειακι excel αλλά εδώ δεν μπορούσα να το περάσω οπότε τα έγραψα.

Senior Member
    Με λίγα λόγια ? ότι και να φάμε το ίδιο είναι.
    Και αν μας αρέσει το άσπρο ας το ευχαριστιόμαστε!
    (εγώ τρομάρα μου δε τρώω καθόλου ? σνιφ ? θα το ρυθμίσω όμως και αυτό )

Senior Member
    δοκιμασε πολυσπορο φιλ (απτο φιλεναδα, καλο ε ), ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ σουπερ γευστικα. Βρηκα ενα που ψηνεται, το κανω τοστ με τυρι μιλνερ κ ειναι απολαυση. ουφ ολο τρωω κ ολο πειναω σημερα. παω σε αλλο τοπικ που να μην εχει...ινες χαχαχαχ

Senior Member
    επ ξαναγυρισα, γιατι να φας καλε ψωμι αφου δε τρως? καλυτερα! το ψωμι νομιζω περιττευει οταν τρως πολλα φρουτα, ρωτα τηη διαιτολογο σου για σιγουρια. keep going κ μην αρχιζεις να τρως πραγματα που προσπαθουν αλλοι να κοψουν χαχαχχα θα σε κρεμασουν καλε!!! πλακα πλακα ενας γνωστος (αντρας) εχασε 30 κιλα κοβωντας ψωμι κ ζαχαρη. Δεν τα εχασε γρηγορα αλλα τα εχασε!

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    δοκιμασε πολυσπορο φιλ (απτο φιλεναδα, καλο ε ), ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ σουπερ γευστικα. Βρηκα ενα που ψηνεται, το κανω τοστ με τυρι μιλνερ κ ειναι απολαυση. ουφ ολο τρωω κ ολο πειναω σημερα. παω σε αλλο τοπικ που να μην εχει...ινες χαχαχαχ
    Νομίζω ξέρω πιο λες!
    Το παίρνω και εγώ.
    Είναι με μικρή ημερομηνία λήξης. Σωστά?
    Έπαιρνα και το σταρένιο για τον Γιάννη και μια φορά το βρήκα μουχλιασμένο χωρίς να έχει λήξη.
    Επικοινώνησα μαζί τους και ήταν πολύ κακή η συμπεριφορά τους οπότε ξενέρωσα λίγο, αλλά άμα το πετύχω το παίρνω.
    Η πλάκα είναι πως με ρώτησαν «είχε και το πολύσπορο μούχλα?» «δε ξέρω κοπελιά και να είχε φαίνεται έτσι μαύρο που είναι?» χιχιχι
    Το ψωμί δε το τρώω όχι γιατί μου το έκοψε αλλά γιατί με ΦΟΒΑΜΑΙ!
    Τρελαίνομαι για ψωμί, για κέικ, τσουρέκι και γενικά ότι περιλαμβάνει ένας φούρνος.
    Αν δεις το ατομικό κέικ ήταν πατέντα της διαιτολόγου ? για να υπάρχει μέτρο.
    Αχ και βαχ!

ευχαριστω για τις απαντησεις!

Page 2 of 2 FirstFirst 12