ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ..ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ...� �ΑΧΤΥΛΙΟΣ...ΣΕΞ...ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Ακόμη κι αν δεν καταλήξεις να χειρουργηθείς με τον Καλφαρέντζο,αξίζει πραγματικά τον κόπο να πας στην ενημέρωση.Θα πάθεις πλάκα με αυτά που θα ακούσεις επί 3 και πλέον ώρες για την παχυσαρκία από τον κορυφαίο του είδους.Αξίζει να πας 1 μέρα πριν και να μείνεις στην Πάτρα και να πας κατά τις 09.00 στα εξωτερικά ιατρεία στο ισόγειο και θα δεις τους ήδη χειρουργημένους με τις απώλειες μπροστά σου ή κατά τις 13.00 έξω από το γραφείο του που θα περιμένουν να τους δει για το ραντεβού επανεξέτασης.Θα δεις χειροπιαστά και μπροστά σου τα αποτελέσματα.
    Κατά τη γνώμη μου αξίζει η αναμονή για να κάνεις τη σωστή επέμβαση με την σωστή εκτέλεση της,με 1 χρόνο στα κιλά αυτά δεν νομίζω να πάθεις κάτι.Κάνε τις εξετάσεις ιδιωτικά να κερδίσεις χρόνο,ή κάντες μέχρι να πας στην ενημέρωση και να του τις δώσεις εκείνη τη στιγμή να κερδίσεις κι άλλο χρόνο, να πέσεις στους 6-7 μήνες.Πάρε και 10 κιλά,η μόνη φορά που θα σου προσφέρουν κάτι!,γιατί αν δεν σου δώσει έγκριση το ικα ξέχνα το δωρεάν του θέματος σε οποιονδήποτε γιατρό.

Junior Member
    Καλησπέρα . Είμαι νέα στο forum. ε'ιμαι 108 κιλά και 161 ύψος , και με άλλα προβλήματα υγείας. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τις επεμβάσεις, και να διαβάζω όλα αυτά που γράφετε. Στις 25/02 έχω ραντεβού στο Ρίο με τον Καλφαρέντζο. Ξέρει κανείς να μου πει αν πρέπει να έχω μαζί μου εξετάσεις που έχω κάνει, το ιστορικό μου κλπ.
    Επίσης γνωρίζει κάποιος τι εξετάσεις ζητά ο γιατρός ?

Senior Member
    Originally posted by KYRIAKH
    Καλησπέρα . Είμαι νέα στο forum. ε'ιμαι 108 κιλά και 161 ύψος , και με άλλα προβλήματα υγείας. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τις επεμβάσεις, και να διαβάζω όλα αυτά που γράφετε. Στις 25/02 έχω ραντεβού στο Ρίο με τον Καλφαρέντζο. Ξέρει κανείς να μου πει αν πρέπει να έχω μαζί μου εξετάσεις που έχω κάνει, το ιστορικό μου κλπ.
    Επίσης γνωρίζει κάποιος τι εξετάσεις ζητά ο γιατρός ?
    Ιστορικό διατροφικό και ιατρικό θα συμπληρώσεις εκεί σε ειδικό έντυπο.Αν είναι πρόσφατες οι εξετάσεις πάρτες μαζί αλλά δεν θα χρησιμεύσουν ιδιαίτερα αν δεν είναι αυτές που ζητάει ο γιατρός.Αν έχεις μαίηλ ή φαξ μπορώ να σου στείλω αυτές που θέλει,ώστε αν τις έχεις έτοιμες μέχρι να πας στο ραντεβού,τις δίνεις επιτόπου και γλυτώνεις το δίμηνο που θα σου πάρει αν τις κάνεις με το ικα.Είναι ο μόνος χρόνος που μπορείς να εξοικονομήσεις για την περίπτωση του Ρίο.

Senior Member
    Καλησπερα Στελιο ηθελα να ρωτησω για το διμηνο που γραφεις περιμενοντας απο το ΙΚΑ αυτο ειναι στανταρ η αναλογος την περιπτωση?
    Εγω νομιζα πως μολις καταθετης τα χαρτια παιρνεις τα αποτελεσματα αμεσως αν γνωριζει κατι καπιος θα ειμουν ευγνομων.

Senior Member
    Originally posted by bigjason
    Καλησπερα Στελιο ηθελα να ρωτησω για το διμηνο που γραφεις περιμενοντας απο το ΙΚΑ αυτο ειναι στανταρ η αναλογος την περιπτωση?
    Εγω νομιζα πως μολις καταθετης τα χαρτια παιρνεις τα αποτελεσματα αμεσως αν γνωριζει κατι καπιος θα ειμουν ευγνομων.
    2 μήνες παίρνει να κάνεις τις εξετάσεις με το ικα,μόνο οι ορμονικές κάνουν 40 μέρες να βγουν τα αποτελέσματα από την ημέρα που θα δώσεις αίμα,που για να δώσεις πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού κοκ.Οι εξετάσεις που ζητά ο Καλφαρέντζος είναι πολλές και κάποιες από αυτές χρονοβόρες είτε λόγω ραντεβού είτε λόγω καθυστέρησης στην έκδοση των αποτελεσμάτων.Για να πάρεις αποτελέσματα,πρέπει να δώσεις αίμα,να κάνεις ακτινογραφίες,υπέρηχους και πολλά άλλα.

Senior Member
    βασικα δεν διαβασα ολες τις απαντησεις

θελω να σου πω οτι οι πολυκηστικες σπανια δεν αντιπετοπιζονται και συχνα συνδεονται με τα κιλα, πηγαινε σε εναν γυναικολογο να το δεις το θεμα αλλωστε δεν ειναι πια και κατι σπανιο, παρα πολλες κοπελες εχουν

οσο για τις σχεσεις που λες...καλα αυτο ειναι διαφορετικο σε καθε ανθρωπο μην αγχωνεσαι.

Senior Member
    Δεν ξέρω πως βρέθηκε αυτό το θέμα μπροστά μου, και βασικά διάβασα μόνο το πρώτο σου ποστ, και θα ήθελα απλά να σου πω πως εγώ (μέχρι πριν 6 μήνες) είχα τον συνδιασμό των 3 από τα 4 που παραθέτεις στον τίτλο (το 4 είναι το σεξ, που πάντα το είχα στην ζωή μου :P )

Page 2 of 2 FirstFirst 12