ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ..ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ...� �ΑΧΤΥΛΙΟΣ...ΣΕΞ...ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ..ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ...� �ΑΧΤΥΛΙΟΣ...ΣΕΞ...ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ

Αχ κοριτσάκι μου από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνω πόσο αγχωμένη είσαι και λογικό μου ακούγεται.. μη νομίζεις όμως οτι είσαι μόνη.

Αρχικά θα ήθελα να σε καλωσορίσω και μέσα από ένα σύντομο ιστορικό μου θα δικαιολογήσω αυτό που σου είπα. Πολυκυστικές ωοθήκες... Παχυσαρκία... Θυροειδής..μήπως σου θυμίζουν κάτι?? κ εγώ λοιπον βασανίζομαι με το σύνδρομο αρκετό καιρό κ μάλιστα τώρα που προσπαθώ να κάνω ένα παιδάκι δεν μπορώ εξαιτίας του κ εξαιτίας των κιλών. Ψυχολογικά έχω κ εγώ τα σκαναμπαβεσματά μου αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Πρέπει να σταθούμε απέναντι στο πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε. Είναι χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία αλλά φέρει αποτελέσματα που μας ανταμείβουν. κ εγώ μη νομίζεις τα είχα εγκαταλείψει αλλά τώρα ξεκινάω πάλι μπας και βάλω μια σειρά στη ζωή μου κ καταφέρω το θαύμα μου..

Όπως κατάλαβες βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Όσον αφορά την ανεύρεση συντρόφου υπάρχει γενικότερα δυσκολία ακόμα και από γυναίκες που δεν έχουν επιπλέον βάρος. Απλά παίζει και αυτό το ρόλο του. Το σημαντικότερο είναι να σε αγαπήσεις εσύ για να είσαι έτοιμη να δεχτείς την αγάπη.

Ελπίζω κάπως να βοήθησα. Καλώς ήλθες και καλή αρχή!!

υγ. υπάρχει ολόκληρο τόπικ που αναφέρεται στο θέμα των πολυκυστικών.Ειδικά στις πρώτες σελίδες θα βρείς ενδιαφέροντες πληροφορίες. επίσης θα βρείς και υπόδειγμα διατροφής που μας βοηθά να χάσουμε βάρος. Ρίξε μια ματιά και τα ξαναλέμε!

Senior Member
    Destinity μου , λυπάμαι που δεν έχω γνώσεις για να μπορέσω να σε βοηθήσω σε αυτά
    που σε βασανίζουν, όμως κρατάω τις φράσεις που έγραψες

"ΞΑΝΑΕΠΕΣΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΤΟ 2010 ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ...ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! ""

και θέλω να σου πώ οτι αυτό και μόνο που είπες , είναι η αρχή της καινούργιας ομορφότερης ζωής σου.
    Όχι, με κανένα μαγικό τρόπο, απλά με τη θέληση σου, και μόνο με αυτή μπορείς όλα να τα καταφέρεις!
    (ακόμα και τ'αγόρια να τρέχουν πίσω σου)

Με όλη μου την καρδιά σου το εύχομαι κοριτσάκι, να έχεις δύναμη και πίστη στον εαυτό σου, μόνο αυτό
    πολλά φιλιά

Senior Member
    Καλωσηρθες Destinity

Οπως καταλαβες δεν εισαι μονη και η μονη! Χαιρομαι που βρισκεσαι εδω και ειμαι σιγουρη οτι θα βοηθηθεις πολυ.

Παθουσα και εγω με προβληματα με θυροειδη, υπερινσουλιναιμια και πολυκυστικες ωοθηκες.
    Οπως σου εγραψε και η Ευγενια θα βρεις στο τοπικ με τις 'πολυκυστικες ωοθηκες και παχυσαρκεια' πολλες και χρησιμες πληροφοριες. Επισης μια πολυ καλη διατροφη. Αυτην κανω και εγω και νιωθω παρα πολυ καλα και εχασα και 10 κιλα σε 7 εβδομαδες! (ολα αυτα στις πρωτες σελιδες ...στις τελευταιες εχει προσωπικα!! χαχαχαχα)

Μπραβο σου που αποφασισες φετος να τα αλλαξεις ολα και να πας για μια καινουρια αρχη!

Μαζι σου λοιπον σ αυτον τον αγωνα! Και μεσα απο την καρδια μου ευχομαι, λυσεις στα προβληματα σου, ενα σωστο γιατρο να σε καθοδηγησει σωστα, πολυ πολυ καλη επιτυχια στον αγωνα σου και καλη κατηφορα στα κιλα σου.

φιλια

Senior Member
    Καλως ηρθες Destinity, οπως καταλαβαινεις σ'αυτο το site ολες εχουμε παρομοια προβληματα (με κυριοτερο το βαρος) και προσπαθουμε νατα λυσουμε, ομως το παρηγορο ειναι οτι ανακαλυπτεις οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι που αντιμετωπιζουν οτι κι εσυ και παιρνεις κουραγιο, γεμιζεις δυναμη και αυτοπεποιθηση και λες "αυτη τη φορα θα τα καταφερω". Ευχομαι να επιτυχεις τουςστοχους σου και οποτε νιωθεις οτι απελπιζεσαι.... ε βαλε μια φωνη κι εμεις εδω θα ειμαστε να σταθουμε κοντα σου! καλη αρχη!

Senior Member
    Καλως ηρθες και χρονια πολλα.
    Θα ηθελα εαν ηθελες και εσυ να μας πεις τον λογο που ο δακτυλιος δεν δουλεψε οπως επρεπς σε σενα και δεν εχασες τα κιλα σου.
    Ψηλα το κεφαλι!!!
    Εχεις ενα μεγαλο συν!!!
    Εισαι ακομα αρκετα μικρη ,που σημαινει οτι μπορεις να τα καταφερεις πιο ευκολα να χασεις τα κιλα σου και να χαρεις περισσοτερα χρονια οπως εσυ θα ηθελες!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Ολα αυτα που λες εμενα μου φαινονται απολυτα νορμαλ κ δε μοιαζουν καθολου με καταστροφη.
    Στα 23 μου πρωτοεκανα σεξ, χμ στανταρ ημουν παχυα αφου μια ζωη ειμαι, θυροειδη αρυθμιστο εχω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, σκαμπανεβασματα στη διαθεση επισης.
    Ομως στα 30 μου κ ο θυροειδης εφτιαξε, κ τα κιλα χανω, κ σταση ζωης εχω αλλαξει κ δε τα βλεπω ολα μαυρα παροτι πολλες φορες ειναι κατραμι πιστεψε με.
    Εν ολιγοις τιιποτα δε θα μεινει οπως ειναι θες δε θες, ολα θαλλαξουν, ολα θα παρουν το δρομο τους. Στο χερι σου ειναι να παρουν τον δρομο που εσυ θα επιλεξεις, τον δρομο προς ενα αδυνατο εαυτο επειδη ετσι γουσταρεις, τον δρομο προς ενα παλικαρι που δε θα σε βλεπει σαν κορμι, τον δρομο προς αυτο που εσυ επιθυμεις.
    Στην ηλικια σου ετσι κ χειροτερα ενιωθα κ πιστευα οτι ολα ετσι θα μεινουν, αχ κ να ξερες απο χρονο σε χρονο ποσο αλλαζουν ολα ξαφνικα. Μπορει να ζησεις ολη σου τη ζωη μεσα σε λιγα χρονια. Μη κανεις το λαθος που εκανα εγω κ περιμενεις με σταυρωμενα χερια να τη ζησεις ολη μαζι, γλεντα ολες τις στιγμες σου το ιδιο απο τωρα, μην περιμενεις τιποτα κ θα σου ερθουν τα καλυτερα! αρκει να αγαπησεις τον εαυτο σου οπως ειναι κ σοποιον αρεσει.

Senior Member
    μοιαζουμε..

διαβασε αυτο:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid36573

και αν θες κατι, στειλε μου. ειμαστε εδω

Senior Member
    Destinity22 καλώς ήρθες και από μένα!

Senior Member
    κατω απο το σχολιο μου θα δεις τα περιφημα ανθρωπακια του msn να σε περιμενουν.. μην αργησεις!

Senior Member
    ατιμη δε λες τπτ!

που βρισκεσαι χωροταξικα κατερινακι?
    λεκανοπεδιο, στον προσφιλη βορρα, στη λεβεντογεννα κρητη?

Senior Member
    καταλαβα.. μας βλεπω να δινουμε ραντεβου σε κανα "καταφύγιο" ή κανένα "καφε των αισθησεων" να γελαμε!!

πειραιώτισσα κ εγω... κανονισε!

Senior Member
    Αφού για κάποιους λόγους δεν είχες επιτυχία με το δακτύλιο,γιαί δεν στρέφεσαι σε αποτελεσματικότερες επεμβάσεις που πλέον καλύπτονται και από τα ταμεία;
    Αφού όλο το στόρυ με τις κακές συνέπειες του περνάει μέσα από το βάρος,πιάσε το αρχικό πρόβλημα και λύσε το....

Senior Member
    Κοίταξε,τα έχεις μπερδέψει λίγο...Επέμβαση δεν διαλέγουμε εμείς ούτε οι φίλοι μας,δεν είναι κατάστημα με ρούχα,πήγαινετε να ψωνίσετε από εκεί καλά και φθηνά....Επέμβαση επιλέγει ο γιατρός που θα εμπιστευθείς,βάση του ιατρικού και διατροφικού σου ιστορικού.Γιατρό θα εμπιστευθείς από αυτά που θα μάθεις γι αυτόν και από ήδη χειρουργημένους ασθενείς του και αφού δεις τα αποτελέσματα πάνω τους,ει δυνατόν από το 2ο-3ο χρόνο και μετά.Σληβ πχ κάνουν πολλοί πλέον.Αν όμως απλά σου κόψουν το στομάχι όχι στο σωστό μέγεθος και χωρίς να απομακρύνει το κέντρο της όρεξης,θα χάσεις κάπια κιλά στην αρχή,θα ενθουσιαστείς και με το πέρασμα του χρόνου θα τα ξαναπάρεις πίσω.Υπάρχουν ενεδείξεις ποια επέμβαση ταιριάζει στον καθένα,δεν κάνουν όλες για όλους και ειδικότερα ο δακτύλιος είναι η πιο αναποτελεσματική μαζί με το μπαλόνι.
    Όσον αφορά την πληρωμή κτλ,οι ασφαλιστικοί φορείς καλύπτουν επεμβάσεις παχυσαρκίας.Εγώ την έκανα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο της Πάτρας,δεν πλήρωσα μία και μου την έκανε ο 'γκουρού' των επεμβάσεων παχυσαρκίας που είναι ʼνθρωπος και Επιστήμονας και δεν ζητάει δραχμή,ότι καλύπτει ο φορέας σου.Κατά τη γνώμη μου εκεί πρέπει να απευθυνθείς.Έχει μεγάλη λίστα αναμονής(το μόνο μείον)αλλά θα βρεις την υγειά σου για πάντα.ΌΠως λέει και ο ίδιος(επειδή πολλοί πηγαίνουν εκεί μετά από αποτυχημένους δακτύλιους)'άλλοι βάζουν δακτύλιους και μετά έρχονται εδώ και τους βγάζουμε'

Senior Member
    Για το ΤΕΒΕ δεν ξέρω να σου πω,θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους.Ξέρω όμως παληκάρι που ήμασταν την ίδια ημερομηνία στο Ρίο και την έκανε με το ΤΕΒΕ,οπότε αν κάτι δεν έχει αλλάξει-που δεν νομίζω-θα σου την καλύψει εξ ολοκλήρου
    Εγγυήσεις στη χειρουργική δεν υπάρχουν-όπως λέει και ο Καθηγητής.Η άριστη γνώση του αντικειμένου αλλά και των επιπλοκών στην ιδιαίτερη ομάδα που ανήκουμε,είναι το κλειδί της επιτυχίας.Μόνη σου είπες,πως παραλίγο να της τρυπήσει τους πνεύμονες αυτός ο οποίος τον εκθείαζε ως γιατρό.Το κριτήριο είναι ποιος είναι ο καλύτερος στην ειδικότητα του.Έτσι έγινε ο δακτύλιος-και λίγο η σληβ τώρα-εμπόριο.Όλοι οι γενικοί χειρουργοί τσάτρα πάτρα έμαθαν να βάζουν στο βωμό του χρήματος και στο μέτρο του 'ότι και να γίνει κάτι θα χάσεις'άσχετα αν δεν σου ταιριάζει στο ιστορικό σου αυτή η επέμβαση.Ελλιπής προεγχειρητικοί έλεγχοι και προχειροδουλειές λόγω της υποτιθέμενης ευκολίας τοποθέτησης του κτλ έστειλαν κόσμο στον ʼγιο Πέτρο.Στους περισσότερους επανήλθε μέρος του βάρους αφού αλλάζουν οι συνήθειες και γίνεσαι επιρρεπής στα γλυκά κτλ μαλακά τρόφιμα.Ευχαρίστως να σε βοηθήσω με όσα ξέρω.

Senior Member
    Το ραντεβού ενημέρωσης που είναι και το βασικό για να αρχίσεις κάνει 2 μήνες περίπου.2610999299,2610993299.
    Κόστος 90? εξωτερικό ιατρείο.Θα είσαι εκεί 4-5 ώρες,έγραφο ιστορικό,ζύγισμα,μετρήσεις ύψους βάρους λίπους,θα σας μιλήσει για όλα,θα σας δει έναν έναν για 5΄(εκεί πες του για το επείγον του θέματος αν υπάρχει θέμα εξαγωγής)φεύγεις με το βιβλίο με τις επεμβάσεις και 1 σελίδα με τις απαραίτητες εξετάσεις.Αν θέλεις να συνεχίσεις,τις στέλνεις,σε παίρνει τηλέφωνο σε 3 μήνες-πλέον -περίπου για χειρουργείο μετά από 7-8 μήνες.

Page 1 of 2 12 LastLast