βιβλια με επωνυμες διαιτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Α, αυτή που διάβασα είναι λίγο διαφορετική. Δλδ οι πρωτεινες δεν είναι σταθερές. Τη μια μέρα τρως μόνο φρούτα, άμυλα με σαλάτα και την επόμενη πρωτεινη με σαλάτες.

Φόρτυ καλά έκανες και τη σταμάτησες αφού δεν σου πήγαινε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και είναι σημαντικό να βρίσκουμε αυτό που μπορούμε να ακολουθησουμε.

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια, αυτο που λεγαμε για γλυκογονο Δαναη, ρωτησα το γυμναστη κ μου ειπε οτι εγω (σαν ατομο) καιω εξαρχης λιπος με την αεροβικη. Ειναι λεει θεμα οργανισμου κ πολλων αλλων παραγοντων.
    Βασικα τον ρωτησα κ τι να τρωω πριν τη γυμναστικη ωστε να μη καιω γλυκογονο αλλα λιπος κ μου ειπε οτι οτι ειναι να καψω θα το καψω, κ οτι χρειαζεται πχ sto power plate να εχω να καψω γλυκογονο.
    Επισης οταν του ειπα οτι ο διαιτολογος μου αυξανει τις τροφες πριν το γυμναστηριο τις μερες που γυμναζομαι μου ειπε οτι πολυ καλα κανει. Εσυ βγαζεις καποιο συμπερασμα απο αυτα? Επειδη μπερδευτηκα πολυ κ το καταλαβε μου ειπε να μην ανυσηχω κ οτι παω πολυ καλα κ οτι ασχετα με το τι θα φαω πριν ο οργανισμος μου αναλογα με τις ασκησεις θα καψει κ τα αντιστοιχα ειδη. Το σαββατο εχω διιαιτολογο μετα απο χμμμ κανενα μηνα που εχω να παω, θα τον ρωτησω κ κεινον.

Senior Member
    Originally posted by Danai20 Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και είναι σημαντικό να βρίσκουμε αυτό που μπορούμε να ακολουθησουμε.
    σοφο! coffee time κ να κανω καμμια δουλεια, φιλια κοριτσια. Πολυ χαιρομαι να βλεπω ψαγμενα ατομα

Senior Member
    Badgirl τώρα είδα το ποστ σου εδώ.

συμφωνώ και εγώ. Μην αγχώνεσαι, ειδικά από τη στιγμή που βλέπεις αποτέλεσμα. Όταν δεν προσλαμβάνουμε αρκετή τροφή, δεν έχουμε δυνάμεις για να γυμναστούμε. Γι αυτό φαντάζομαι σου αυξάνει το φαγητό τις μέρες γυμναστηρίου.

Πάντως το έχεις πάρει πολύ ζεστά και πολύ καλά το όλο θέμα. Μπράβο σου.

Α, αν θέλεις να ρωτήσεις το διαιτολόγο σου για το carb cycling που λέγαμε.

Φιλιά πάω και εγώ στο γήπεδο

Senior Member
    ναι βρε Δαναη καιρος ηταν. για αλλη μια φορα επαληθευτηκε αυτο που υποστηριζω...για να φτασει ψηλα το μπαλακι πρεπει πρωτα να πιασει πατο!
    θα τον ρωτησω αλλα τον κοβω αρνητικο, τα λεμε καλους γυρους, παω κ γω σπιτι για βραδυνο που το...ξεχασα. απιστευτο το ξεχασα ουφ

Senior Member
    πηρα 3 νεα βιβλιαρακια που ηταν ολα 1 κ 1. Το ενα εχει την "κυκλικη διαιτα" στην οποια την μια βδομαδα εχει μειωμενες θερμιδες ενω την αλλη περισσοτερες κ ειναι της lala cook που βγαζει τον θερμιδομετρητη...

Το αλλο παλι της ιδιας αλλα τελειως διαφορετικο συστημα αδυνατισματος, εχει μια καρτα αναλογα με τις θερμιδες που θελει κανεις να καταναλωνει κ καθε φορα που τρως κατι απο την αντιστοιχη ομαδα τικαρεις το αντιστοιχο κουτακι! ετσι ξερεις αναπασα στιγμη τι εχει μεινει να φας σημερα. Αυτο μου φαινεται πολυ καλο γιατι μου θυμιζει διατροφη διαιτολογου μονο που εσυ κανεις το διαιτολογο του ευατου σου τρωγοντας ο,τι θελεις απο την ιδια ομαδα τροφιμων...

αυτα τα ολιγα

α πηρα κ το "¨νικηστε το παχος" του Καραγιαννοπουλου που δεν το συζητω ειναι απιθανο...εχει κ αυτο διαιτες στο τελος, τα προηγουμενα μονο διαιτα ειχαν κ οχι συμβουλες.

Αυτο με τα κουτακια θα το κανω για συντηρηση, μου αρεσε παρα παρα πολυ! οποιος ενδιαφερεται ας το παρει, ειναι κ παμφθηνο... "συστημα διατροφης με την καρτα της lala cook" οργανωνει το καθημερινο σας διαιτολογιο, αναλυει τα θρεπτικα συστατικα, αθροιζει τις ημερισιες θερμιδες...

Senior Member
    Badgirl τέλειο ακούγεται αυτό με τα κουτάκια!
    Από που το πήρες;Πώς να το ζητήσω εγώ;;

Senior Member
    "συστημα διατροφης με την καρτα της lala cook" λεγεται.
    Το μονο που πρεπει ειναι να εχεις κανει ελευθερη διατροφη 3-4 μερες ενω εισαι σταθερη σε κιλα, να καταγραψψεις τι εφαγες κ να υπολογισεις τις θερμιδες ωστε να ξερεις ποσες θερμιδες καις στη συντηρηση. Μετα τα αλλα στα λεει μεσα, πχ αν θες να χανεις 1 κιλο τη βδομαδα, ή 2 κτλ ή απλη συντηρηση...
    εχει καποιες καρτες ειδικες για καθε περιπτωση, εχεις μαζι σου αυτη που σου ταιριαζει κ ...τρως κ σβηνεις κουτακια! ασε που πρεπει να φας ολα τα κουτακια στη διαρκεια της ημερας οποτε κανεις κ σωστη διατροφη...

Senior Member
    Κορίτσια τι ξέρετε για τη δίαιτα EODD; Τη βρήκα καθώς έφθανα για τικεράκι. Τη χρεώνει 39 δολάρια και υπόσχεται θαύματα και επιστροφή χρημάτων, είναι ιδιαίτερα πειστικός, έως παραπλανητικός και επίμονος (θα το διαπιστώσετε όταν προσπαθείτε να βγείτε, θα σας υπόσχετε περισσότερα βιβλία για να μη βγείτε χωρίς να παραγγείλετε !!!)

Senior Member
    δεν γνωριζω, ολοι ομως τα ιδια υποσχονται...μαρκετινγκ. Κι αν μου αρεσε αυτο της λαλα κοοκ ειναι επειδη ειναι απλη εκδοση (απλο χαρτι κτλ) κ μοιαζει τελειως low profile... paw na to googlarw na dw eodd etsi?

Senior Member
    Every Other Day Diet is a diet developed by John Daugirdas in his book.This diet proposes the thought that one eats relatively normally on one day, but on the second day switches to a low-calorie quick. The thought is that people will stick with a diet that allows them to eat relatively normally every other day. This concept of intermittent fasting has shown some early promise with work in mice in terms of combating disease. Additionally, there has been some work done indicating that an every other day quick might extend lifespan.

Is it possible to lose weight eating all of your favorite foods? can hamburgers, pizzas and ice cream really be a part of a sane weight loss program?

EN OΛΙΓΟΙΣ με βαση το αρθρο αυτο αυτο που ζητας ειναι intermittent fasting δηλαδη η IF διατροφη που κανω κ εγω (διαλλειματικη νηστεια). δες στο IF diet topic

Senior Member
    ε επισης μοιαζει να ειναι συνδιασμος της IF και της κυκλικης διαιτας, στην οποια τρως τη μια μερα αρκετες θερμιδες ενω την αλλη τις ριχνει πολυ. Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοει ο ποιητης

http://www.ultimatefatburner.com/eve...-day-diet.html

δειτε κ εδω, πολυ κατατοπιστικο κ ενδιαφερον κ προσαρμοσιμο σε ολες τις διαιτες!

Senior Member
    Πηρα αλλο ενα βιβλιο σημερα, the greek doctor's diet, ουσιαστικα λεει οτι ειναι ισογλυκαιμικη διατροφη.
    Τοχει διαβασει κανεις ή το εχει κανει? Εχει πινακες κ διαλεγεις τροφες κ ετσι τρως ο,τι θελεις. εχει ωραια προτεινομενα μενου αν κ καποια απο αυτα ειναι περιεργα, πχ φασολια με κιμα κ δε καταλαβαινω τι εννοει ο ποιητης...

Να το διαβασω συντομα? εφαρμοζεται ευκολα? ψαχνω την επομενη διαιτα! μεχρι να ξαναπαω σπιτι μου κ να κανω με το διαιτολογο...

Page 2 of 2 FirstFirst 12