Results 151 to 165 of 235
Thread: Γυμναστική για κάψιμο λίπους
-
17-01-2010, 12:49 #151
Η θεωρία πίσω από το να γυμνάζεσαι είναι πως τα επίπεδα ζαχάρου είναι πολύ χαμήλα και έτσι καίμε λίπος.
Πολλοί όμως υποστηρίζουν πως είναι λάθος, από τη μια γιατί πολύ σύντομα θα επέλθει κούραση και δεν θα γυμναστείς στον ίδιο ρυθμό, από την άλλη γιατί με αυτό τον τρόπο χάνεις μυικό ιστό. Επίσης το πολύ χαμηλό ζάχαρο μπορεί να σου φέρει ζαλάδα.
Αν εσύ μπορείς να κρατήσεις την ίδια ένταση άσκησης, κάντο. Αλλά προσωπικά νομίζω ότι ένα φρούτο, είναι η καλύτερη επιλογή πριν την άσκηση.
- 17-01-2010, 13:25 #152
Θα το επαναφέρω.. ξεχάσαμε να ρωτήσουμε, η Esprit τι επαγγέλεται, άραγε?
17-01-2010, 13:33 #153
Ava, καλησπέρα!!
Το δεύτερο μηχάνημα το αγόρασε πριν λίγους μήνες η μητέρα μου, καθαρά και μόνο απο περιέργεια, γιατι η ίδια δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Εγώ ήμουν αυτή που το δοκίμασα, άλλωστε είμαι βαρύτερη απο τη μητέρα μου και τα ενδεχόμενα αποτελέσματα θα ήταν εμφανή.
Μπορώ να σου πω, λοιπόν, πως το μηχάνημα -απο μόνο του- είναι άχρηστο.
Αν το συνδυάσεις με ήπια άσκηση και διατροφή, τότε πιθανώς θα δεις και αποτελέσματα, καλύτερα απ' ότι θα έβλεπες αν δεν το χρησιμοποιούσες..!! Αυτή είναι η διαφορά.
Εγώ ψηφίζω διάδρομο ασυζητητί!
17-01-2010, 17:47 #154
Originally posted by Danai20
Αν εσύ μπορείς να κρατήσεις την ίδια ένταση άσκησης, κάντο. Αλλά προσωπικά νομίζω ότι ένα φρούτο, είναι η καλύτερη επιλογή πριν την άσκηση.γενικα τα φρουτα τα προτιμα πολυ, πχ σου λεει πεινας? φαε φρουτο... θα το κανω τοτε κ το πρωι...θα ξυπναω θα πινω ενα ποτηρι νερο κ καφε κ 1 φρουτο κ μετα διαδρομο... Θα τον ρωτησω κ γιαυτο αμα ξαναπαω...ουφ τοσες αποριες πια χαχαχαχαχ
Εχεις δικιο κ στο γυμναστηριο οοταν πηγαινω κ δεν εχω φαει καλο πρωινο δε μπορω να κανω ολο το προγραμμα μου...
17-01-2010, 19:23 #155
Badgirl
επειδή ψάχνεις πολλές λεπτομέρειες και θα αγχωθείς, να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κανόνες για όλους τους ανθρώπους. Δλδ το φρούτο σε μένα δουλεύει σε σένα μπορεί να είναι κάτι άλλο. Οκ ο γενικός κανόνας είναι πως αν φας ενα γουρουνόπουλο δεν θα μπορείς να κουνηθείς και αν δεν φας τίποτα δεν μπορείς να αποδώσεις. Σε άλλον όμως δουλεύει το φρούτο, σε άλλον μια φρυγανιά, κουταλιά μέλι, μπανάνα με ταχινι κλπ.
Μετράει και η κατασκευή του σώματος στο τι σπορ σου πάει. Προσωπικά επειδή είμαι μακρουλός τύπος, έκανα πάντα τέννις ή βόλευ. Κάποιες κοπέλες με μεγαλύτερη τάση για πάχος και μεσογειακά καλούπια, χρειάζονταν περισσότερη αεροβική. Ενώ άλλες που είναι λιπόσαρκες και πετίτ, τις βάζαμε σε περισσότερα βάρη και όργανα.
17-01-2010, 20:16 #156
καλα τη γυμναστικη μου την κανονιζει ο γυμναστης...το θεμα ειναι εγω στο σπιτι πως θα μπορουσα να μεγιστοποιησω το αποτελεσμα του διαδρομου...ξερω οτι πρωινες ωρες κανουμε τρελες καυσεις ΑΛΛα δεν ξερω τι πρεπει ναχω φαει ή οχι πριν... (οταν αποφασισω να ξανακανω διαδρομο...λεμε τωρα). Οχι δεν αγχωνομαι, απλα μαρεσει να ψαχνομαι...
17-01-2010, 20:45 #157
ʼλλοι λένε ότι μεγαλύτερες καύσεις κάνουμε νωρίς το απόγευμα γιατί η θερμοκρασία του σώματος και οι ορμόνες βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα. Και πως οι μυς το πρωί είναι κρύοι και η ενέργεια δεν δαπανάται το ίδιο γρήγορα. Θα το ξαναπώ λοιπόν άλλη μια φορά. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.
Υπάρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα σε όλες τις ώρες. Σημασία έχει να μην το σταματήσεις και να το κάνεις με χαρά.
17-01-2010, 21:04 #158
Δανάη μου καλησπέρα, συγνώμη καταλαβαίνω οτι σε έχουμε ζαλίσει όλοι
αλλά τάθελες κι εσύ εδώ που τα λέμε :P
Σήμερα είδα δυο φίλους και με έπεισαν να τρέξουμε παρέα, και από ότι μου είπαν, τόχω
το τρέξιμο. Αναρωτιέμαι που το κατάλαβαν, ένα τεταρτάκι τρέξαμε!
Τέλος πάντων, άρχισα κι εγώ να το σκέφτομαι σοβαρότερα, γιατί έχω σκυλοβαρεθεί το διάδρομο,
και όπως σου έχω ξαναπεί δε μου αρέσουν καθόλου τα γυμναστήρια, προτιμώ το έξω και τη
σπορτίβικη άσκηση.
Θα ήθελα τα φώτα σου, αν γίνεται και κυρίως πες μου τι πρέπει να προσέξω.
Έχω ύψος 1.65 και είμαι 70 κιλά αυτή τη στιγμή. Το σώμα μου δε μπορεί να θεωρηθεί αγύμναστο
αφού σου έχω ξαναπεί οτι δε κάθομαι σε ένα μέρος, είτε περπάτημα είτε ποδήλατο είτε διάδρομο ή στέπ, είτε
ατελείωτες βόλτες και παιχνίδι με το σκύλο μου στη παραλία.
Α να μη ξεχάσω, σημείωσε οτι ο χώρος υπάρχει και είναι άψογος.
Σ'ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Δανάη μου
17-01-2010, 21:18 #159
Δε με πρήξατε καθόλου, Ίσα ίσα εσείς είστε υπάκουες. Στο γήπεδο μου βγάζουν το λάδι και όλο διαφωνίες και τεμπελαρίες έχουν
Όσο αφορά το τρέξιμο, προσοχή στα γόνατα καταρχήν. Θα πρέπει να πάρεις δλδ καλά παπούτσια και το έδαφος να είναι μαλακό. Η άσφαλτος και οι ανώμαλες επιφάνειες μπορεί να προκαλέσουν κάκωση.
Αρχικά θα τρέχεις αργά (65-70% της καρδιακής συχνότητας) με πιο απλά λόγια τρέχεις ώστε να μη ζορίζεσαι να μη σου κόβεται η ανάσα και δεν μπορείς να μιλήσεις δλδ. Επίσης μπουκαλάκι νερό πάντα μαζί σου για να αποφύγουμε την αφυδάτωση. Επίσης καλό είναι να το εναλλάσεις με γρήγορο περπάτημα, μέρα παρά μέρα.
Μετά το περπάτημα ή το τρέξιμο κάνε διατάσεις για αποθεραπεία.
Αυτά είναι τα βασικά. Καλή προπόνηση
17-01-2010, 21:34 #160
Xε χε σ'ευχαριστώ Δανάη μου, θα έχω και παρέα σε ένα γηπεδάκι θα τρέχουμε.
Παπούτσια έχω πολύ καλά, να σε ρωτήσω ακόμη με πόση ώρα είναι καλό να ξεκινήσω?
17-01-2010, 22:07 #161
Originally posted by Danai20
ʼλλοι λένε ότι μεγαλύτερες καύσεις κάνουμε νωρίς το απόγευμα γιατί η θερμοκρασία του σώματος και οι ορμόνες βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα. Και πως οι μυς το πρωί είναι κρύοι και η ενέργεια δεν δαπανάται το ίδιο γρήγορα. Θα το ξαναπώ λοιπόν άλλη μια φορά. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.
Υπάρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα σε όλες τις ώρες. Σημασία έχει να μην το σταματήσεις και να το κάνεις με χαρά.
Οταν δεν προλαβαινω να παω νιωθω πολυ περιεργα...ο γυμναστης μου λεει ειναι καλη ωρα στις 3.
Θελω ομως να ελαττωσω το γυμναστηριο κ να κανω μονη σπιτι διαδρομο οσο μπορω...παλια πηγαινα καθε μερα αλλα πλεον ειναι υπερβολικα πολυ κ πρεπει να ξεκολλησω...αλλωστε κουραζεται το σωμα μου πλεον κ δε προλαβαινω να ανακτησω δυναμεις μεχρι την επομενη μερα...κ δε βγαζω το προγραμμα μου!!!
17-01-2010, 23:58 #162
DANAI20 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπολογίζει στις 5 ώρες και τη γιόγκα και το χορό; Γιατί μόνο έτσι βγαίνει. Τώρα με τις βροχιές και τα κρύα δεν κάνουμε περπάτημα και ποδήλατο έξω. Περιορίζομαι στο σπίτι. Έχω 4 μήνες που άρχισα αλλά δεν είμαι συνεπής και δεν είμαι γυμνασμένη γιατί έχω αρκετά περιτά κιλά και λίπος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
18-01-2010, 10:03 #163irenepGuestdanai20 μου. ειμαι 1.50-1.53 και 47-48 κιλα. θελω να χασω ποντους απο μεση (εχω τα κλασικα πλαινα) και απο μπουτακια.τι γυμναστικη θα επρεπε να ακολουθησω? σορρυ αν σε κουραζω.
18-01-2010, 11:45 #164
παιδια εφυγα παω για διαδρομο χωρις να εχω φαει πρωινο ακομη...(μονο καφε σκετο). Εμεινα σπιτι σημερα για δουλειες κ ειναι ευκαιρια! το πρωι στις 8 δεν ειχα καθολου ορεξη να κανω, δεν ειμαι πρωινος τυπος...τωρα πεταω...εφυγα φιλια Δαναη θα δοκιμασω νηστικη κ με την παραμικρη ενοχληση θα κατεβω...βασικα αν φαω τωρα νιωθω οτι δε θα μπορω να κουνησω μετα...
18-01-2010, 13:30 #165
ʼλλο ένα πολύ χρήσιμο ποστ! Συγχαρητήρια κορίτσια, είστε υπέροχες! Δανάη να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου;
Έχω ξεκινήσει και σταματήσει γυμναστήριο αρκετές φορές, και ανεβοκατεβαίνω μονίμως στο βάρος μου. Τον Οκτώβρη ανακάλυψα το κολυμβητήριο, και για ένα μήνα πήγαινα σχεδόν καθημερινά. Είδα ΤΑ αποτελέσματα. Όμως παραμαζεύτηκε κόσμος στο βραδυνό τμήμα, σκέψου μία πισίνα χωρισμένη στα τρία, με ναυαγοσώστες στη μία άκρη, αντρική ομάδα πόλου στο μεσαίο και μεγαλύτερο μέρος, και εμείς του κοινού στο τρίτο και μικρότερο...ξενέρωσα και σταμάτησα. Τώρα όμως έμαθα ότι έγιναν και μεσημεριανά τμήματα κοινού και θα πηγαίνω κάθε μεσημέρι μετά τη δουλειά για μία ώρα. Παράλληλα σκέφτομαι να πηγαίνω και 3 φορές τα απογεύματα yoga σε ένα κοντινό γυμναστήριο, μπας και μπω σε καμιά σειρά και μου έρθει όρεξη να το ράψω το ρημάδι γιατί από αρχές Νοέμβρη πήρα 7 κιλά....τρώγοντας τα πάντα βεβαίως βεβαίως...
Ποια είναι η γνώμη σου;
Φιλιά και ευχαριστώ προκαταβολικά
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....