Γυμναστική για κάψιμο λίπους - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 235
    Senior Member
    Λιλυ
    Θα κάνεις όσο αντέχεις και μπορείς για αρχή. Και σιγά σιγά θα αυξάνεις. Μην τρελαθείς από την αρχή γιατί θα σε κουράσει και μπορεί να το εγκαταλείψεις.

Mag
    Εννοείται ότι υπολογίζω και τη γιόγκα και το χορό. ʼσκηση είναι και αυτά και μάλιστα πολύ ευχάριστη.

Irenep
    Αεροβική για χάσιμο λίπους και κάτι σαν πιλάτες γιόγκα που βοηθούν πολύ τον κορμό. Παράλληλα μερικά βαράκια δεν θα ήταν άσχημα, λίγες φορές την εβδομάδα.

Badgirl
    Καλή προπόνηση!

Dodaki
    Το κολυμβητήριο δεν το συζητάμε. Είναι φοβερό. Επίσης η γιόγκα θα σε βοηθήσει να σφίξεις και να βελτιώσεις τη στάση του σώματος. Κάνε και λίγα βαράκια για ενδυνάμωση, ρώτα στο κολυμβητήριο αν εχει γυμναστήριο και ρώτα τους γυμναστές συγκεκριμένα.

irenep
    Guest
    thank you! ειπαμε αεροβικη-πιλατες-γιογκα. βαρακια κανω και γενικοτερα μηχανηματα. αλλα δεν βλεπω διαφορα σε ποντους. παντως με την αεροβικη λαχανιαζω. θα προσπαθησω ομως.

Senior Member
    Irenep

γενικά έχεις χαμηλό μεταβολισμό; Γιατί μια φίλη μου με τις δικές σου διαστάσεις, έχει μεγάλο θέμα καύσεων

irenep
    Guest
    χανω πολυ δυσκολα και μετα απο καιρο. αλλα οχι με τρομερες διαιτες. τωρα απο θεμα καυσεων δεν ξερω. πχ ενα μισαωρο στο διαδρομο με γρηγορο περπατημα νομιζω καιω 220-250 θερμιδες. μπορει να λεω χαζομαρες, δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα αυτο δειχνει ο διαδρομος. ξερεις αν υπαρχει τροπος να αυξησω τον μεταβολισμο μου περα απ'τα μικρα-συχνα γευματα; αυτο το κανω ηδη. εννοω αν μπορω να κανω κατι με την γυμναστικη.

Senior Member
    Θα σου σύστηνα να αποφεύγεις τον αμυλώδη υδατάνθρακα το βράδυ(ψωμιά, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι). Να κάνεις τη γυμναστική που σου είπα και παραπάνω και θα δεις αποτέλεσμα. Γενικά να είσαι σε κίνηση και να μην είσαι πολύ χαλαρή γιατί καταλαβαίνω ότι γρήγορα αποκτάς αυτό που λέμε babyfat.

irenep
    Guest
    baby fat??τι ειναι αυτο?

Senior Member
    Babyfat είναι το λίπος που παίρνουμε παντού και μοιάζει με αυτό που παίρνουν τα μωρά. Μαγουλάκια, πλαινά μέσης, μπουτάκια. Σου δίνει βέβαια μια χαριτωμένη γλυκούλικη όψη, σε αντίθεση με άλλους που παίρνουν πιο χοντροκομμένη όψη όταν παχαίνουν.

irenep
    Guest
    μεσα επεσες!!ακριβως ετσι παχαινω!!!να μου λειπει τοση χαριτωμενια!!! σε ευχαριστω πολυ!

irenep
    Guest
    Originally posted by Danai20
    Θα σου σύστηνα να αποφεύγεις τον αμυλώδη υδατάνθρακα το βράδυ(ψωμιά, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι)..

αμυλουχος υδατανθρακας ειναι και τα δημητριακα?συνηθιζω αντι για βραδυνο να τρωω δημητριακα με γαλα.

Senior Member
    Τα δημητριακά με γάλα είναι οκ. Απέφυγε μακαρονάδες και πολλά ψωμιά

Junior Member
    Δανάη μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, ελπίζω να αρχίσω σύντομα, γιατί είναι λίγο ζόρι μετά τη δουλειά. Ο οργανισμός σου είναι προγραμματισμένος για μαμ και νάνι εκείνη την ώρα
    Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα, αν βρεις χρόνο, σε ευχαριστώ πολύ...

Senior Member
    Που μου εστειλες μήνυμα;

Senior Member
    καλα Δαναη εχω αρχισει να χτυπαω ενεσεις αθηνα... δυστηχως θαρχομαι συχνα λογω προβων νυφικου...
    απο την επομενη φορα σκεφτομαι ναα αρχισω γυμναστηριο εδω, λογικα μπορω να πληρωνω με την ημερα σε ολα τα γυμναστηρια??? κ πως στο καλο θα ξερω τι να κανω αφου στο δικο μου γυμναστηριο εχει hammer που χλωμο να εχει στο αθηναικο? απο απλα μηχανηματα με βαρη δεν εχω ιδεα...

βρηκα ενα γυμναστηριο που ειναι το πλησιεστερο δυστηχως κ ειναι...σε αλλο δημο!
    οκ το να πηγαινω με τα ποδια φυσικα ( δεν εχω αμαξι εδω) θα ειναι ενα πολυ καλο ζεσταμα, πως θα γυριζω σκεφτομαι...ιδρωμενη κ μες το κρυο!
    ομως δε μπορω εχω φρικαρει χωρις γυμναστικη παροτι δε προλαβαινω ουτε να φτυσω...
    εβαλα ιντερνετ (dialup)) για οταν ειμαι σπιτι αλλα μου σπαει τα νευρα...
    α κι ενα ευχαριστο
    Παραγγειλα το ελλειπτικο!!! το οποιο ομως δεν θα μεινει αθηνα αλλα προοριζεται για την βαση μου...αυτααααααα

Senior Member
    Έχεις δίκιο με την Αθήνα. Χάλια είναι. Και εγώ πια δεν αντέχω αυτό το χάος.

Αν το γυμναστήριο είναι δύσκολο, μήπως έχει κανένα γήπεδο κοντά; Να πας να κάνεις μερικούς γύρους. Αν θες πες μου που μένεις να το τσεκάρω

Senior Member
    μπα δεν εχει, εχει ομως παρκο μεγαλο αλλα το βαριεμαι...ειμαιι των κλειστων χωρων εγω... στο παρκο ουτε καν εχω μπει ποτε να δω πως ειναι...

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast