Γυμναστική για κάψιμο λίπους - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 235
    Senior Member
    Διάδρομο, κατά τη γνώμη μου. Όπως θα κατάλαβες είμαι πολύ υπέρ του περπατήματος. Επίσης το ποδήλατο, εμένα μου έκανε πρόβλημα στα γόνατα. Αλλά μπορεί να ήταν μόνο σε εμένα αυτό.

Senior Member
    απο πιλατες γνωριζεις τπτ? μπορει ενας παχουλος και αγυμναστος ανθρωπος να κανει? τι κοστος εχει? εχει πραγματι τοσο καλα αποτελεσματα οσο διαφημιζουν?

Senior Member
    περπαταω καθε μερα οχι λογω γυμναστικης αλλα λογω καθημερινοτητας. μαλιστα μενω και σε περιοχη με ανηφοροκατηφορους... αλλα θελω κυριως κατι για συσφιξη περισσοτερο και ψαχνω κατι αλλο γιατι το γυμναστηριο το βρισκω απροσωπο μοναχικο βαρετο μονοτονο... δεν ξερω αν με πιανεις...

Senior Member
    δαναη μου και εμενα με επιασαν τα γονατα μου απο το πινκ πογκ που εκανα και μετα τον τραυματισμο μου σταματησα.ο γιατρος ειπε να μην ξανακανω ποδηλατο ξανα . επιβαρυνει πολυ τα γονατα! σε ενεπνευσα εχθες για το τοπικ ε???χα το ψιλιαστικα...α και σημερα εκαν 55 λεπτα διαδρομο ξεκινωντας απο το 6 και καταληγοντας μεχρι 10.3 . εκανα 6.5 χιλιομετρα και δεν ειχα κανενα προβλημα με τα τον αχιλλειο τενοντα που σου λεγαχθες. ακαι κοριτσιακαι το αγορι μου ειναι πρωταθλητης tae kwon do επομενος καταλαβαινω πως ειναι να εισαι σαν λουκουμακι και ο αλλος φετες...αλλα με ηξερε και πριν σταματησω τον πρωταθλητισμο που η,μουν και εγω φετες επομενος ξερει τι τον περιμενει..χιχιχιχιιχιχι!!!

Senior Member
    Εμένα κορίτσια το ποδήλατο δεν με έχει πειράξει σε τίποτα, μου κάνει
    τρομερή εντύπωση αυτό που διαβάζω, ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Senior Member
    Κι εγω εχω μια σχεση με εναν 1,85 υψος και 69 κιλα... στην αρχη οταν με γνωρισε ημουν 85 κιλα και του αρεσα. μετα εφτασα τα 114 και αρχισε την γκρινια τις απειλες και συναφη ωραιους τροπους για να χασω κιλα... η δε μανα του συνεχεια λεει τι την θελεις την χοντρη εσυ τοσο ωραιο παιδι που κυκλοφορουσες τοσα χρονια με τα μοντελα... οταν με γνωρισε μου ειπε να παω να δουλεψω με τονγ ιο τησ για να χασω κανα κιλο... και την ωρα του μεσημεριανου εβαλε σε ολους μπιφτεκια με πατατες και μενα μου ειπε εσυ δε θα φας απο αυτα εσυ θα φας σαλατα... και το κορυφαιο ειναι οτι μετα την εγχειρηση ο συντροφος μου (ο Θεος να τον κανει) απεχει εντελως. κι οταν μια φορα διαμαρτυρηθηκα που δεν ενδιαφερεται μου ειοε οτι η πιστευει πως δεν θα δουλεψει η εγχειρηση αυτη σε μενα...οτι δε θα τα καταφερω δλδ... και μετα λες εμενα κακο ανθρωπο... ζωον ειμαι και ηλιθια και χιλια δυο αλλα το μονο που δεν ειμαι σ αυτην την σκατοζωη ειναι κακος ανθρωπος... τωρα βεβαια θα λετε γι αυτο πεταει δηλητηριο αυτη στερημενη κτλ ειναι... αλλα τεσπα σας ανοιξα την ψυχη μου το πως θα το εκλαβετε δικο σας θεμα...

Senior Member
    Originally posted by funny.smile
    για το σπιτι ειναι καλυτερο να παρουμε διαδρομο η ποδηλατο?
    ελλειπτικο, ειναι αυτο που εχει τις λιγοτερες τριβες κ προκαλει τις ΄λιγοτερες φθορες. Το εψαξα το θεμα αρκετα γιατι την αλλη βδομαδα παω αθηνα να αγορασω ενα. Προσωπικα ο διαδρομος με κουραζει στη μεση, τα ποδια, το ποδηλατο με ποναει να καθομαι πανω του τοσηη ωρα...κ δε γυμναζει ολο το σωμα. Ο διαδρομος αν δεν ειχε τους κραδασμους θα ηταν η καλυτερη ολικη αεροβικη ασκηση, αλλα δυστηχως μονο στο γυμναστηριο αξιζει να κανεις (που εχουν τελειους πανακριβους διαδρομους αν ειναι προσεγμενο το γυμναστηριο). Στο σπιτι εχω εναν των 1500 ευρω κ δεν εκανα ποτε 4 χρονια που τον εχω...μονο φετος που ηταν μονοδρομος τα κιλα μου

Senior Member
    Αχ βρε Esprit μου, μην τα παίρνεις όλα τόσο μέσα σου Δεν το εκλάβαμε λάθος, ίσα ίσα έτσι μας αρέσεις, να ανοίγεσαι και να μας αφήνεις να μπαίνουμε μέσα.

Λοιπόν πάμε ένα ένα. Το πιλάτες έχει και αυτό διάφορα στάδια. Δλδ αν δεν έχεις ξανακάνει, θα αρχίσεις από τα εύκολα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι επειδή είναι άσκηση που σχετίζεται με τη μέση και τη σπονδυλική στήλη, πρέπει ο δάσκαλος να είναι πολύ καλός. Να ξέρει τι κάνει. Έχω δει να γίνονται θαύματα με το πιλάτες, αλλά και να δημιουργούνται προβλήματα.Θα το ψάξεις λοιπόν πολύ καλά και θα ρωτήσεις και άλλους πελάτες του συγκεκριμένου. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος είναι γελοιωδώς μεγάλο, χωρίς λόγο. Έχω ακούσει για ένα πολύ καλό δάσκαλο σε ένα γυμναστήριο στο Μετς, αν σε βολεύει, όμως δεν ξέρω τη δουλειά του προσωπικά.

Το γυμναστήριο είναι χάλια έχεις δίκιο. Κάτι σε σπορ τι σου λέει; Πες μου που μένεις μήπως ξέρω κάτι να προτείνω.

Τώρα όσο αφορά το τελευταίο ποστάκι σου...τι να πω. Θα σου πω καθαρά τη γνώμη μου αν μου επιτρέπεις. Για τη μάνα του χεστ...ες. Αδιαφόρησε εντελώς και μην της δίνεις σημασία. Για τον άνθρωπο σου όμως...το λες και μόνη σου(ο Θεός να τον κάνει). Εσύ ξέρεις τι θα αποφασίσεις, αλλά δεν ξέρω αν του αξίζεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανεχόμαστε κάποιον που δεν έχει απεριόριστη αγάπη για μας.

Θα σου πω τη δικιά μου ιστορία(αυτό το ποστ βγαίνει και σε μέγεθος βιβλίου) Λοιπόν ήμουν με κάποιον από τα 15 μου, μιλάμε για μεγάλος έρωτας, με υποσχέσεις, όρκους και τα γνωστά λουλουδέ. Αυτά όσο ήμουν 55 κιλά. Όταν πάχυνα, εννοείται ότι μου γύρισε την πλάτη. Και μιλάμε για 8 χρόνια σχέσης. Στην αρχή εννοείται ότι με πήρε από κάτω και τα κιλά από πάνω(έφτασα τα 100). Κάποια στιγμή γνώρισα ένα άνθρωπο, ο οποίος μου είπε ότι με αγαπάει όπως είμαι. Ότι θέλει να είμαι αδύνατη, αν το θελω για να νιώθω εγώ καλά. Και έτσι άρχισα να επιστρέφω στα κιλά μου. Δε μου έλειπε το φαγητό, μου έλειπε η αγάπη. Έτσι έφτιαξα και ότι άλλο μου χαλούσε τη ζωή, δουλειές, φίλοι που δεν σε εκτιμούν κλπ. Ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι το τέλος.

Να προσθέσω οτι ο πρώην όταν είδε ότι επανέρχομαι, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, χαχαχα.

Senior Member
    Δαναη ευχαριστω για ολα ειλικρινα... για την μανα του δεν μπορω να την παρακαμψω δεδομενου οτι οταν ξερω οτιτ ον πρηζει μερα νυχτα για μενα αυτος σιγουρα οσο και να μην την ακουει εστω και λιγακι θα επηρεαζεται αρνητικα... για τον δικο σου φιλο τωρα να του συστησω τον δικο μου μ.....α να κανουν παρεα οι κομπλεξικοι. για τον νυν ενα μεγαλο μπραβο να πω εχω μονο και ευχομαι να συνεχισετε ομορφα και αγαπημενα.... θεσσαλονικη μενω και για σπορ μου αρεσουν πολυ ειδικα το βολει αλλα αληθεια θα προτιμουσα καποιο ειδος χορου ως πιο επικοινανιακοχαρουμενοχορ οπηδηχτο τροπο να χασω βαρος και να σφιξω. οσο για πιλατες πραγματικα εχω ακουσει κατι τιμες εξωφρενικες... ουφ αγχωθηκα παλι.... και για να επιστρεψω στα σχεσικα θεματα ευχομαι κι εγω μια μερα να βρω εναν ανθρωπο να με αγαπαει τοσο πολυ που να μην τνον νοιαζει τπτ αλλο ουτε ποσα κιλα ειμαι ουτε αν ειμαι αλλοιθωρη ουτε αν εχω στραβα ποδια ουτε τπτ... και το ευχομαι και για ολες τις αδεσμευτες κοπελες... δυσκολο πραμα η μοναξια

Senior Member
    Sanel
    ναι ήσουν η έμπνευση μουΜπράβο για την άθληση!

Λιλι
    είναι στο σώμα. Εγώ ούτε μισή ώρα δεν αντέχω ποδήλατο.Μπράβο σημαίνει ότι είστε σε καλή κατάσταση κυρία μου

Badgirl
    το ελλειπτικό είναι φοβερό. Να βρεις ένα που να σου πάει στο σώμα. Εμείς ρε γμτ πήραμε 2 και τα φτύσανε στα 2 χρόνια. ΜΙλάμε ότι διαλύθηκαν Ίσως ήταν κακή ποιότητα δεν ξέρω, ίσως τα τσακίσαμε και εμείς.

Esprit
    Θεσσαλονίκη μένει η κολλητή μου και πάει λάτιν. Έχουν γίνει και παρέα και πάνε μετά σε κλαμπάκια και χορεύουν και τέτοια. Να πας! Είναι πολύ καλό το κλίμα.
    Σου εύχομαι να βρεις κάποιον όπως ακριβώς τον θες.
    Η μοναξιά δεν παλεύεται, έχεις δίκιο, είναι αόρατη φυλακή.

Senior Member
    πες μου τωρα οτι πηγαινουν σε αυτο το χουθμπανιτα το πως λεγεται? πως την λενε την φιλη σου? σπουδαζει εδω? και οι δικες μου οι φιλες πηγαινουν σε αυτα τα λατιν κλαμπακια χαχα λες να βγουμε ολοι μια ωραια μεγαλη οικογενεια τελικα?

Senior Member
    Τη φίλη μου τη λένε Μαρία, το επίθετο αρχίζει από Μ. Μόλις τέλειωσε γυμναστική ακαδημία και προπονεί ομάδες τέννις. Τη σχολή δεν τη θυμάμαι, θα ρωτήσω όμως.

Senior Member
    ...δεν θελω να σχολιασω για την γυμναστικη,μιας και η μονη ασκηση που προτιμω ειναι αυτη που αφορα την ανω και κατω γναθο και ως μονο αξεσουαρ απαιτει ενα πιρουνι(που παιρνει φωτια!!!!~)
    .....αλλα για αυτους τους ''συντροφους''........danai20 δεν φταιει ο πρωην αλλα εσυ που τον ειχες διπλα σου αυτα τα 8 χρονια...(ξερω ο ερωτας ειναι τυφλος..ολες τα χουμε περασει.....!)....
    και εσυ esprit....δωστου τα παπουτσια στο χερι και στειλε μια μολοτοφ δωρο στη μαμα του!!
    δεν μπορω να τα ακουω αυτα πια!!!!!!!!!ας μην αρχισω να βριζω!!!!!!!!!!!!κρατιεμαι με το ζορι!!!!!!!!!!
    φιλακια κοριτσια....καλο κουραγιο σε ολες μας!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χαχα η Ξένια λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Έχεις δίκιο, αλλά όταν είσαι 15, ο έρωτας δεν είναι μόνο τυφλός είναι και ηλίθιος. Σε εκείνη την ηλικία σου αρέσει ο πιο ωραίος, ο πιο μάγκας, ο πιο αθλητικός και τέτοιες βλακείες. Δεν πειράζει, γι αυτό είναι τα λάθη, να διορθωνόμαστε.

Που θα μας πας θα σε πείσουμε να αρχίσεις γυμναστική. Κάτι θα σου αρέσει δεν μπορεί.

Καληνύχτα κορίτσια.

Senior Member
    ...αστειευομουν πριν για την γυμναστικη...κατα καιρους εκανα αερομπικ(μ αρεσει γιατι ειναι σαν να χορευεις!),εκανα yoga(να με δειτε την αφρατουλα να προσπαθω να διπλωνομαι=χαρμα οφθαλμων!)...αλλα παντα μετα απο κανα 2 μηνο εγκατελειπα την προσπαθεια...τωρα προσαπθω να χασω λιγα κιλα γιατι δυσκολευομαι αρκετα να κανω γυμναστικη...
    μπορειτε παρολα αυτα να με παροτρυνετε να αρχισω γυμναστικη ξανα!αν τα καταφερετε δινω οσο οσο!!!!!!!
    φιλακια!!!!!!!!
    ..και μην ξεχνατε καλη πεθερα,ειναι η νεκρη πεθερα!!!!!!!χαχαχαχα

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast