Γυμναστική για κάψιμο λίπους - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 235
    Senior Member
    Τι να πω κι εγώ Δανάη μου, που προς το παρόν βεβαίως, κάνω μόνο για σοπράνο?

Senior Member
    Ava τι είναι αυτά που λές? Αν βρεθεί άντρας κοντά σου είμαι σίγουρη θα σε ερωτευτεί
    μόνο από το πνεύμα σου.
    Εάν έχει νιονιό εννοείται και δεν είναι κανένα χάπατο :P

Senior Member
    Αυτόν ψάχνω κι εγώ Λίλυ μου, τον άνθρωπο με νιονιό! Και μακρυά από τα χάπατα!
    Όσο για τη σοπράνο, ναι, ναι, μου το έχουν πει και αυτό, μια φορά που φόρεσα ένα καφτάνι. Τι είναι αυτό, είπαν, στην όπερα πας τώρα? Μιας και άλλαζα συνέχεια εμφανίσεις στο περιορισμένο τους μυαλό, κάτι σαν trasformer με φανταζόταν. χαχαχαχαχαχα!!!

Senior Member
    Χαχαχαχα, άκου σοπράνο. Τι είναι αυτά που λες βρε ʼβα; Μια κούκλα θα είσαι.

Πάντως για τις περισσότερες γυναίκες ο τύπος γυναίκας σαν την υπογραφή της Lily, είναι απωθυμένο έτσι; Εγώ το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο, της αιθέριας και μικροκαμωμένης. Γιατί και αδύνατη να είμαι, έχω κάτι ανοικονόμητα κανιά και χέρια, που δεν ξέρω που να τα βάλω

Senior Member
    Καλά η Αβα ζωγραφίζει σήμερα, άκου transformer, γελάω μόνη μου και με κοιτάνε όλοι περίεργα, χαχαχα

Senior Member
    Μακρυά από το ρατσισμό! Με τη βοήθεια της γυμναστικής και της καλής μας ψυχολογίας θα βελτιωθούμε όλες και θα γίνουμε πρώτα οι γυναίκες των δικών μας ονείρων και οι γυναίκες με την υπογραφή της Λίλυ.

Senior Member
    Εγώ πάλι θά ήθελα να είμαι ψηλή και αθλητική, και να έχω μακρυά πόδια

Senior Member
    Εγω το μονο που θελω ειναι ωραια κοιλιτσα... δεν με νοιαζουν ουτε ποδια ουτε χερια ουτε τπτ αλλο...

Senior Member
    Βρε συ Αβα στο λέω εντελώς ειλικρινά, εκτός από τη γυμναστική δεν κάθεσαι να γράψεις και κάτι χιουμοριστικο; Σενάριο, βιβλιαράκια, κάτι τέλος πάντων. Τέτοια ατάκα είναι κρίμα να πάει χαμένη...

Senior Member
    Ava κοντεύω να πέσω απ' τα γέλια χαχαχα

Πρέπει να οργανώσουμε συνάντηση, όταν θα μπορέσουμε όλες να μαζευτούμε
    κάπου ε τι λέτε?

Senior Member
    Εγώ με τη σειρά μου, θα ήθελα να έχω ένα και μοναδικό όπλο: Τρελή αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς! Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι μετράνε πολύ, ότι είναι θεές κι ας μην είναι. Μαντέψτε τι γίνεται στη συνέχεια: Το πιστεύουν και οι άλλοι!

Senior Member
    Δίκιο έχει η Δανάη, δώστε τα όλα Ava, αφού τόχεις !

Senior Member
    Συμφωνώ με τη συνάντηση, έχει επαναληφθεί από κοπέλες του φόρουμ. Όσο για τη γραφή, μα βιβλίο δεν το κάναμε πια αυτό το συγκεκριμένο ποστ? Και μάλιστα ποικίλλου ενδιαφέροντος... Γυμναστική, κοινωνικά, γκόμενοι, ψυχολογία, να δούμε και τι άλλο!!

irenep
    Guest
    Originally posted by Danai20
    Ava και εγώ έτσι τη φαντάστηκα. Κομψή και αιθέρια, μέσα στα ροζ

δεν φοραω ποια ροζ! ειμαι μικροκαμωμενη εχω και baby face με τα ροζ ειμαι σαν κουφετακι!!!!!!!! ειμαι 20 χρονων και μοιαζω ανετα και 13!!

Senior Member
    Και μάλιστα θα τολμήσω να προτείνω να γίνει στις απόκριες, για να μεταμορφωθούμε πάλι εμείς οι transformers, χωρίς να μας πάρουν με τις πέτρες!
    Εγώ θα είμαι η σοπράνο, η Δανάη μπασκεμπολίστας, λόγω μακρυών άκρων, Λίλυ τι λες να γίνεις εσύ ο αστροναύτης της παρέας?

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast