Γυμναστική για κάψιμο λίπους - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 235
    Senior Member
    Εγώ πάλι μπούχτισα από τη φύση. Θέλω ΑΕΡΑ να αναπνέω, χωρίς να παρακολουθούν και το βήχα μου ακόμη!

Senior Member
    Αβα δεν εχεις άδικο. Απλά πρέπει να μάθουμε να κλείνουμε απέξω τέτοιους ανθρώπους και να κρατάμε 2-3 φίλους και δικούς μας ανθρώπους.

Από την άλλη μη νομίζεις και στην Αθήνα η κάθε γειτονιά σαν επαρχία είναι. Εμένα ο φούρναρης, ο ΕΒΓΑ και ο μανάβης κρατάνε πρακτικά για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι μου

Senior Member
    Θα έρθω στη γειτονιά σου και θα τους δυναμιτίσω τους κυρίους. Όταν ήρθα εδώ πριν από λίγα χρόνια ήμουν πιο αδύνατη και τα εσώρουχά μου πιο σέξυ. Σταμάτησα να απλώνω έξω ρούχα, γιατί έμαθα πως η γειτονιά τα σχολίαζε. Αυτό ήταν το καλωσόρισμα. Πώς να κάνεις φίλους, όταν όλοι σου συστήνονται γιατί θέλουν να χώσουν τη μύτη τους στη ζωή σου? Ευτυχώς έκανα δύο. Δυστυχώς εδώ δε μοιάζει καθόλου με το τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι, το μόνο κοινό στοιχείο είναι η παπαδιά!

Senior Member
    Τα γνωστα της επαρχιας. Εκεί μεγαλωσα τα ξερω.
    Τι σε κραταει εκει η δουλεια σου;

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Δεν θα συμφωνήσω κακό μου κοριτσάκι. Στην επαρχία δυστυχώς βασιλεύουν η μικροπρέπεια, η ζήλια για την ευημερία του πλησίον σου, το κουτσομπολιό και πάρα πολλά άλλα, που δεν μου φτάνει ένας τόμος να τα αναφέρω. Σε ότι αφορά το ανθρώπινο στοιχείο πάντα.
    Ζω σε επαρχία και υποφέρω. Πνίγομαι. Αλλάζω 50 δρόμους για να μη συναντήσω ανεπιθύμητους και συνεχώς ξεπροβάλλουν μπροστά μου κι άλλοι, κι άλλοι.. Με τις ενοχλητικές ερωτήσεις τους και τις κουτοπόνηρες ματιές τους. Στις μεγαλοαστικές πόλεις μπορεί τουλάχιστον κανείς να διατηρήσει την ελευθερία του, την ανωνυμία του, κι ας τον ταλαιπωρεί η καθημερινότητα λιγάκι παραπάνω.
    εχεις απολυτο δικιο, ομως ειναι θεμα προτεραιοτητων...θελω να παιζουν τα παιδια μου οπως εγω...να μεγαλωσουν οπως εγω...κτλ κτλ οσο για τις πολεις εκει που σιχαινομαι τους νησιωτες κ σκεφτομαι αχ καμμενη αθηνα...τοτε θυμαμαι κ ποσο απροσωπη γινεται κ σκληρη...κ αλλαζω γνωμη...μοναξια στην Αθηνα...σκεψου οτι μενω σε προαστιο, ανεβαινω μονο για δουλειες πλεον κ διασκεδαση κ παρολαυτα την σιχαινομαι...ξερω ειναι βαρυγδουπες λεξεις αλλα απλα δεν τη μπορω...Το νησι αντιθετα δε μπορω να το σιχαθω, οταν με προδιδουν οι ανθρωποι εχω τουλαχιστο την θαλασσα...

Senior Member
    χαχαχα δεν τοχω δει το σηριαλ που λες αλλα...φανταζομαι!!! τι να δω τη ζωη μου σε σηριαλ? μπαααααααα χαχαχαχα

Senior Member
    Η δουλειά μου, ναι. Όσο για τη θάλασσα, τη λατρεύω και μια μέρα θα ήθελα να χτίσω το εξοχικό των ονείρων μου πλάι στο κύμα, απλά αφήστε τα κορίτσια, ρώτησα τιμές και έμεινα με το όνειρο. Για απομονωμένο παραθαλάσσιο ξεκινάς από 500 χιλιάδες και βλέπουμε!

Senior Member
    ʼρα όνειρο ζωής: Να ζω σε μεγάλη πόλη και να πετάγομαι και στο εξοχικό δίπλα στη θάλασσα, να ηρεμώ. Σαν πολλά δεν θέλω?
    Κάτσε τώρα στο Κολοκοτρωνίτσι και μόκο!

Senior Member
    Αβα εξαρταται ποσο απομωνομενο κ ποσο παραθαλασσιο...εδω αν βλεπει στην ακρη του οριζοντα θαλασσα το λενε παραθαλασσιο χαχαχαχαχχα

Senior Member
    Σωστά! Όοοοοοχι, το θέλω πλάι στο κύμα. Γι' αυτό και ξέρω πως δεν θα το αποκτήσω ποτέ. Αλλά, για να προσγειωθούμε, και μία ακρίτσα θάλασσας να βλέπει, μου αρκεί. Μόνο να μπορώ να πηγαίνω με τα πόδια και να έχω σχετική άπλα. Όχι σαν κάτι "παραθαλάσσια" που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, δε μπορείς να μιλήσεις δυνατά για να μην ενοχλήσεις το γείτονα και για να κατεβείς στη θάλασσα θέλεις μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Senior Member
    αυτα ειναι βουνο με θεα θαλασσα!!!

Senior Member
    ʼσχετη ερώτηση: Όταν κάνω διάδρομο, πέφτει η σύνδεση του ιντερνετ...σταματήστε να γελάτε και πείτε μου αν έχετε καμιά ιδέα για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Senior Member
    Danai20, βρήκα πολύ χρήσιμες τις πληροφορίες σου. Προσπαθώ να εντάξω τη γυμναστική στο καθημερινό μου πρόγραμμα, αλλά είναι πολύ φορτωμένο (εργαζόμενη μητέρα με δύο παιδιά) και κάποιες φορές είμαι πολύ κουρασμένη για να κάνω. Μία μέρα την εβδομάδα κάνω γιόγκα και μία μέρα παραδοσιακούς χορούς. όταν ο καιρός είναι καλός πηγαίνω για περπάτημα ή ποδήλατο με φίλους (περίπου 2 ώρες) αλλά όχι συχνά, το χειμώνα καθόλου σχεδόν. Κάποιες μέρες 2 η 3 γυμνάζομαι στο σπίτι (30 λεπτά διάδρομο, 10 λεπτά στατικό ποδήλατο, 10 λεπτά στεπ, 15 λεπτά βάρη σε ένα πολυόργανο, 30 κοιλιακούς στο μηχάνημα) χωρίς καθοδήγηση από γυμναστή. Πώς βρίσκεις το πρόγραμμά μου; Μήπως κάνω μια τρύπα στο νερό; Αναρωτιέμαι: αν δεν έχω χρόνο και κάνω μόνο δέκα λεπτά στεπ ή διάδρομο βοηθάει ή να μην κάνω τίποτα και κάποια άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο χρόνο να κάνω 1 ώρα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ)

Senior Member
    Μια χαρά σε βρίσκω. Εσύ λογικά είσαι εμφανώς γυμνασμένη!

Κάνεις δλδ 5 ώρες περίπου την εβδομάδα. Αυτό είναι μια χαρά. Πόσο καιρό κάνεις τη σπιτική ρουτίνα;

Σιγά σιγά μπορείς να αυξήσεις τους ρυθμούς και τη διάρκεια. Κοιλιακούς και βάρη καλύτερα να μην κάνεις συνεχόμενες μέρες, αλλά μέρα παρά μέρα και να αναπληρώνεις με περισσότερη αεροβική τις μέρες χωρίς βάρη.

Βοηθάει και το δεκάλεπτο.

Κοίτα το βασικό είναι ότι πρέπει να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου και το να ανεβάζεις ρυθμούς σταδιακά. Πάντως αν συνεχίσεις θα έχεις πολύ καλά αποτελεσματα.

Senior Member
    Δαναη, αν τρωω βραδυνο πχ στις 7-8 κ μετα ξυπνησω 8 πρωι κ κανω καμμια ωρα διαδρομο χωριςνα εχω φαει πρωινο, ειναι καλυτερο απο το να εχω φαει πρωινο πριν το διαδρομο?

Ρωταω γιατι υποθετω νηστικη θα καψω καθαρο λ ιπος αφου τα αποθεματα του γλυκογονου θα εχουν εξαντληθει κατα τη διαρκεια της νυχτας...
    Τι λες? (1 φορα τη βδομαδα...)

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast