Results 211 to 225 of 235
Thread: Γυμναστική για κάψιμο λίπους
-
01-02-2010, 13:16 #211
Danai20 μου συμφωνω απολυτα με οσα λες...μυικη μαζα θα χαθει ουτως η αλλως, αρκει να ξερουμε τι να κανουμε ωστε να χαθει οσο το δυνατον λιγοτερη.
Προσωπικα ειχα μαυρα μεσανυχτα και απο διατροφη και απο γυμναστικη.Οποτε μεσα απο το σαιτ των παιδιων εκει, μεσα απο τις συζητησεις και τα αρθρα τους πηρα μεγαλη βοηθεια και εμαθα αρκετα και για την αεροβια και την λιποδιαλυση.Φυσικα και ΔΕΝ ακολουθω τα προγραμμα τους, αλλα μεσα απο τις γνωσεις τους επιλεγω καποιους ας το πουμε "κανονες"και τους εφαρμοζω σε μενα.
Προς το παρον ασκουμε μονο με διαδρομο....αργοτερα θα κανω λιγα βαρακια και γω γιατι τα μπρατσακια ανεκαθεν ειχαν τα προβληματακια τους...
Και οταν με το καλο χασω μερικα κιλα ακομη θα θελα να γραφτω σε ενα γυμναστηριο και να ακολουθησω ενα ολοκληρωμενο προγραμμα....
(παλμογραφο ακομη δε πηρα....γμτ...!!!)
- 01-02-2010, 13:25 #212
μπραβο σοφάκι είσαι θεα! να μπαινεις συχνοτερα εδω μεσα για να μας εμπνεεις ολους μας .
01-02-2010, 13:28 #213
Γιώργο γειά σου και από μένα. Από ότι κατάλαβα, τρως μόνο σαλάτα, ψωμί και τυρί; Στις δίαιτες να ξέρεις δεν συστήνουν μεγάλες ποσότητες ψωμιού και τυρί εμένα πχ δεν μου έχει καθόλου. Και στις θερμίδες να είσαι οκ, τα λίπη που έχει το τυρί σίγουρα μένουν στον οργανισμό σου. Νομίζω ότι τρως πολύ υποθερμιδικά. Δεν μας είπες το ύψος σου, τώρα η ζυγαριά που λέει πρέπει να τρως 3000 θερμίδες, δεν νομίζω ίσως πρέπει λιγότερες. Το καλύτερο είναι να πας σε ένα διαιτολόγο όπως σου είπαν και τα κορίτσια κι επίσης δεν γίνεται αυτό που λες, με μία φορά την ημέρα που τρως να χάσεις, γιατί δεν καίει ο οργανισμός. Πρέπει οπωσδήποτε να τρως 3 φορές τη μέρα. Αυτά από μένα.
01-02-2010, 14:07 #214
Σήμερα φεύγω για αγγλία για το μεταπτυχιακό μου. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω και πόσο συχνά.
Πάντως πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας και ήσασταν μεγάλη στήριξη για μένα.
Να προσθέσω κάτι που σκέφτομαι όλο αυτό τον καιρό και το είδα και σε μένα και στους ανθρώπους που κατάφεραν γύρω μου να ξεπεράσουν το όποιο πρόβλημα είχαν.
Η καλύτερη δίαιτα είναι το να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να βρεις τις ισορροπίες σου και να θέλεις να ζήσεις όμορφα. Βάλτε στην άκρη μικροπρέπειες, άσχημα συναισθήματα και οτιδήποτε αρνητικό μας χαλάει τη μέρα και τη διάθεση. Εϊτε προέρχεται από τους άλλους είτε από εμάς τους ίδιους. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ όμορφη, μόνο αν την κάνουμε εμείς.
Καλή συνέχεια και εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας
01-02-2010, 14:13 #215
Στο καλό Δανάη μου, σου εύχομαι τα καλύτερα, σίγουρα θα είμαστε
φτωχότεροι όσο θα λείπεις.
Μη μας ξεχάσεις όμως, όποτε μπορείς να μας λές ένα γειά.
Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις
01-02-2010, 14:17 #216
Δανάη, καλό ταξίδι και να πετύχεις αυτό για το οποίο φεύγεις αλλά και άλλα ακόμη...εμείς θα είμαστε εδώ, όποτε θα μπορέσεις!
01-02-2010, 16:54 #217
Originally posted by Danai20
Σήμερα φεύγω για αγγλία για το μεταπτυχιακό μου. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω και πόσο συχνά.
Πάντως πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας και ήσασταν μεγάλη στήριξη για μένα.
Να προσθέσω κάτι που σκέφτομαι όλο αυτό τον καιρό και το είδα και σε μένα και στους ανθρώπους που κατάφεραν γύρω μου να ξεπεράσουν το όποιο πρόβλημα είχαν.
Η καλύτερη δίαιτα είναι το να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να βρεις τις ισορροπίες σου και να θέλεις να ζήσεις όμορφα. Βάλτε στην άκρη μικροπρέπειες, άσχημα συναισθήματα και οτιδήποτε αρνητικό μας χαλάει τη μέρα και τη διάθεση. Εϊτε προέρχεται από τους άλλους είτε από εμάς τους ίδιους. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ όμορφη, μόνο αν την κάνουμε εμείς.
Καλή συνέχεια και εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας
Σευχαριστουμε για τις συμβουλες κ την παρεα!!! φιλακια πολλα πολλα
01-02-2010, 17:41 #218
natallia μου σε ευχαριστω κουκλα μου...θεα βεβαια δεν ειμαι αλλα σκοπευω να γινω!!!!(χαχαχα τι ψωναρα που εγινα!!χαχαχα)
Danai20
Αλλο ενα σημαντικο που ειπες...."Η καλύτερη δίαιτα είναι το να τα βρεις με τον εαυτό σου"Ποσο δικιο εχεις....
Σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι μου....Να χεις καλη προοδο σε οτι κι αν κανεις....
Φιλια....
11-03-2010, 09:56 #219
Καλημέρα κορίτσια. Επαναφέρω αυτό το αρχαίο τόπικ για να σας πω 2 πράγματα. Λοιπόν στο φόρουμ αυτό μπήκα γιατί έχω χρόνιες διατροφικές διαταραχές. Εννοείται ότι λόγω επαγγέλματος θα βοηθήσω όσο μπορώ και θα λύσω απορίες σας. Αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος που μπήκα γιατί ξέρω πόσο ανάγκη έχουμε όλοι τη στήριξη.
Όμως θέλω να πω ότι δεν θα εκμεταλλευόμουν ποτέ επαγγελματικά το φόρουμ. Οπότε μη μου ζητάτε σας παρακαλώ personal training. Δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να περάσει από το μυαλό κάποιου πως μπήκα εδώ για να βρω πελάτες. Ειδικά τώρα που σας νιώθω και φίλες μου. Από την άλλη μη μου ζητάτε κάτι τέτοιο γιατί εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά προπονώ μόνο ομάδες επαγγελματικές και επαγγελματίες τεννίστες.
Δεύτερο και πιο σημαντικό. Δεν γίνεται από το ίντερνετ και χωρίς να ξέρω καλά κάποιον άνθρωπο να δώσω συγκεκριμένες συμβουλές. Αν δε δουλέψεις με τον άλλο, να δεις αδυναμίες και ανάγκες, δεν γίνεται να του πεις τι ασκήσεις να κάνει. Αν πω δλδ σε μια κοπέλα κάνε τις τάδε άρσεις και αυτή έχει πρόβλημα στη μέση, τότε ίσως να της δημιουργήσω μεγάλο θέμα. Αυτό το δίνω σα γενική συμβουλή. Μη κάνετε ότι βλέπετε στο ίντερνετ. Πρέπει να βρείτε ένα καλό γυμναστή, να τον ξεζουμίσετε στις ερωτήσεις και να κάνετε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας. Μη ντρέπεστε, τον πληρώνετε για να σας βοηθησει, όχι να κάνει χαβαλέ με τους άλλους σφίχτηδες στο γυμναστήριο και εσείς να τα έχετε χαμένα.
Τέλος πολλά κορίτσια με ρωτάνε για τα curves. Θα πω την άποψη η οποία είναι προσωπική, βασισμένη στο τι εχω δει, δεν έχω δουλέψει εκεί. Σας κάνω copy αυτά που έγραψα και στα άλλα κορίτσια:
"Λοιπόν curves...Κοίτα κάθε άσκηση είναι καλή. Επίσης τα θεωρώ ότι πρέπει για αρχή, για κάποιον που δεν είναι γυμνασμένος δλδ.
Και σίγουρα είναι ένα μέρος που οι γυναίκες νιώθουν άνετα.
Από την άλλη τα μηχανήματα δεν έχουν ιδιαίτερη αντίσταση, οπότε δεν βοηθάνε στη μυική ενδυνάμωση σοβαρά.Είναι γυμναστική που το σώμα θα υιοθετήσει και θα συνηθίσει πολύ γρήγορα.
Επίσης αποκλείει πολλές ασκήσεις που είναι απαραίτητες στις γυναίκες, όπως βαθιά καθίσματα και προβολές.
Συμπερασματικά: είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει κάποιος και σίγουρα καλύτερα από το τίποτα. Και ίσως ένα καλό σκαλοπάτι για να μπεις στον κόσμο της γυμναστικής. Από κει και μετά όμως πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι άλλο, πιο ολοκληρωμένο και που θα έχει και περισσότερα αποτελέσματα."
11-03-2010, 21:13 #220
γεια σου Danai!ευχαριστω για την απαντηση σου για τα curves(εγω δεν σε ειχα ρωτησει αλλα ειχα εντονα την απορια)...
Βοηθησε με εαν μπορεις:εγω που θελω και να σφιξω και να χασω λιπος(εχω 25% λιπος με 1,60 υψος,50 κιλα,και 2 κιλα που θελω να χασω για να σταθεροποιηθω οριστικα το χειροτερο στα 50) τι κανω λαθος και δεν εχω τα αποτελεσματα που θελω??
εδω και 2 μηνες και κατι γυμναζομαι σπιτι 4-5 φορες τουλαχιστον για 45 λεπτα με 1 ωρα!κανω στεπ και μερικες φορες τρεξιμο σε ενα γηπεδακι 5Χ5) για 20-30 λεπτα και μετα την υπολοιπη ωρα ασκησεις με καποια μικρη αντισταση(λαστιχο,βαρακια). ..(ασκησεις οπως αυτες που κανουν στα μαθηματα aerobic πηγαινα παλια και γνωριζω)!
Απο συσφιξη λιγα πραγματα ομως εχω δει,μηπως δε γυμναζομαι αρκετη ωρα γιατι νομιζω το προγραμμα μου ειναι αρκετα καλο και οταν κανω τις ασκησεις το νιωθω οτι οι μυες δουλευουν...
Μηπως χρειαζεται ακομη χρονος να φανει το αποτελεσμα της γυμναστικης και αν ναι ποσος καιρος????Λαβε υποψιν οτι ειχα πολλα χρονια να γυμναστω και στη διαρκεια αυτων των 2 μηνων εχασα 4-5 κιλα με προσεγμενη διατροφη.....
γενικα βεβαια κανω καθιστικη ζωη και περαν της γυμναστικης που σου ανεφερα δεν κανω και κατι αλλο για να καιω...
Δαναη και οποιος γνωριζει ας βοηθησει pls!!!
11-03-2010, 21:53 #221
Βασικά τα νούμερα σου δεν είναι καθόλου άσχημα. Το 25% είναι εύκολο να βελτιωθεί. Και η γνώμη μου είναι ότι το θέμα δεν είναι να χάσεις κιλά, αλλά λίπος. Μπορεί δλδ από τη γυμναστική να έχεις χάσει λίπος και να έχεις φτιάξει μυς, που ζυγίζουν περισσότερο και έτσι ενώ φαίνεσαι πολύ καλύτερα η ζυγαριά να μένει στάσιμη.
Σύσφιξη δεν έχεις δει γιατί χρησιμοποιείς μικρές αντιστάσεις όπως λες. Οι μυς για να σφίξουν χρειάζονται κάποιο ζόρισμα. Στην αρχή εννοείται πιο χαμηλό και αυξάνεις όσο περνάει ο καιρός. Σε αυτό θα σε βοηθούσε κάποιος επαγγελματίας πάντως. Είναι πολύ δύσκολο μόνη σου να ξέρεις τι βάρος να σηκώσεις και κυρίως τι ασκήσεις να κάνεις για να γυμναστούν όλοι οι μυς.
12-03-2010, 09:21 #222
Danai μου καλημερα!σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου,εχεις δικιο,μαλλον πρεπει σιγα σιγα να κοιταξω για καποιο γυμναστηριο...αλλα σιγουρα μετα το Πασχα κατι τετοιο τωρα δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χρημα...
Γενικα μια τελευταια ερωτηση:η συσφιξη των μυων ποσο καιρο θελει πανω κατω για να φανει για ενα μετρια προς λιγο γυμνασμενο ατομο οπως στην περιπτωση μου???Δηλαδη αν αρχισει καποιος προγραμμα με βασικο στοχο την συσφιξη ποτε λογικα θα πρεπει να δει καποιες σημαντικες αλλαγες πανω του???
12-03-2010, 10:36 #223
Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται πολύ γρήγορα. Και στις 3 εβδομάδες. Δεδομένου πάντα ότι έχεις επιλέξει το σωστό πρόγραμμα και το εκτελείς άψογα. Από κει και πέρα όμως για ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα χρειάζεται αρκετά χρόνος. Οι δε κορμάρες που βλέπουμε και ζηλεύουμε έχουν τη γυμναστική τρόπο ζωής. Κάνουν τακτική άσκηση δλδ.
Θα σου πω ότι ακόμα και επαγγελματίες αθλητές αν τα παρατήσουν χαλάνε τόσο γρήγορα που ούτε οι ίδιοι δεν προλαβαίνουν να το αντιληφθούν.
12-03-2010, 22:26 #224
σ`ευχαριστω Δαναη μου για την απαντηση σου!
πρεπει να ξαναριχσω πιο εντατικα και σοβαρα με το θεμα ασκηση,μονο 2 φορες εχω κανει αυτη την εβδομαδα..........
12-03-2010, 22:33 #225
Καλως τη Δαναη μας! Δαναη για πιλατες τι λες? σκεφτομαι αν δε προλαβω πριν το καλοκαιρι να αρχισω επισημα αρχες Οκτωβρη, ομως λεω να παω τωρα 2-3 φορες αν και οσο προλαβωω...
Η γυμναστρια που το κανει δεν ειναι η γυμναστρια μου (παω σε αλλο γυμναστηριο) κ μου ειπε δεν χριαζεται προηγουμενη πειρα για να κανω πιλατες...εσυ τι λες?
Βασικα παρακινηθηκα να παω γιατι πηρα ενα βινλιο το οποιο δειχνει εικονες κτλ με οδηγιες κ μου φανηκε τελεια γυμναστικη για μενα...
Οτιδηποτε εχει αρμονια στο ρυθμο κ την κινηση το λατρευω,,,
α μου ειπε οτι κανει σεμιναρια κ για εγγυους σε πιλατες κ αυτο σημαινει οτι μελλοντικα σαν εγγυος θα μπορουσα να κανω...αλλο ενα +
ομως δεν εχω ιδεα πως ειναι στην πραξη, τι λες?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση