Γυμναστική για κάψιμο λίπους - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 235
    irenep
    Guest
    Originally posted by Lily
    Εγώ πάλι θά ήθελα να είμαι ψηλή και αθλητική, και να έχω μακρυά πόδια

κοριτσια την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα και τα υπολοιπα ειναι περιττα. σε λιγες ωρες δινω μαθημα και αντι να διαβαζω συζητω με εσας!!! πολυ καλη η παρεα σας!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και μάλιστα θα τολμήσω να προτείνω να γίνει στις απόκριες, για να μεταμορφωθούμε πάλι εμείς οι transformers, χωρίς να μας πάρουν με τις πέτρες!
    Εγώ θα είμαι η σοπράνο, η Δανάη μπασκεμπολίστας, λόγω μακρυών άκρων, Λίλυ τι λες να γίνεις εσύ ο αστροναύτης της παρέας?
    ουου ναί ότι πρέπει είναι τ' άστρα για μένα, έτσι κι αλιώς
    στη κοσμάρα μου είμαι χεχεχε

Senior Member
    Irenep
    είσαι το πρότυπο μου Ναι εγώ είμαι το εντελώς αντίθετο, κάτι ανάμεσα σε μπασκεμπολίστας κ τεννίστας. ʼσε που όλο ζημιές κάνω, η μάνα μου όποτε ανεβαίνω στο πατρικό μου μαζεύει όλα τα γυαλικά. Και μένα η διπλωματική έχει πάει περίπατο τις τελευταίες μέρες

Παιδιά όντως υπάρχουν γυναίκες που έχουν τόση αυτοπεποίθηση που σε πείθουν για το ανύπαρκτο. Μπα ποτέ δεν το είχα.

Καλά αυτό το τόπικ έχει γίνει άστα να πάνε. Μα να προσπαθώ να δώσω συμβουλές ως σωστός επιστήμονας και μετά να λέω για γκόμενους;

Senior Member
    Γρήγορα στην επανάληψη irenep! Μπορεί να έχουμε ωραία παρέα, αλλά το μάθημα προέχει. Όπως λέει μια ατάκα σε αγαπημένη ελληνική ταινία (οι γαμπροί της Ευτυχίας), γρήγορα στο γιαπί! Γρήγορα στο γιαπί! Καλή σου επιτυχία!

Senior Member
    Lily

είναι υπέροχο να είσαι στον κόσμο σου. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι με τα μπούνια μέσα στην βαρετή καθημερινότητα, μου φαίνονται αφύσικοι

Αβα, εμένα η αγαπημένη μου ελληνική είναι Της Κακομοίρας με το Χατζηχρήστο και το Δις Διεθυντής με ΚΑρέζη

irenep
    Guest
    κοριτσια σας αφηνω!! ελπιζω να εισαστε μεσα και αυριο!!!!!! κυριε μαρξ ερχομαι να σε κατατροποσω!!!

Senior Member
    Λίλυ μου, θα ήθελα να γίνω για λίγο αστροναύτης, να είμαι στα άστρα, μακρυά από την πεζή πραγματικότητα και όσους προσπαθούν να με προσγειώνουν διαρκώς σε αυτή.
    Δανάη μου, απίστευτο το "της κακομοίρας"! Η βασίλισσα της ατάκας! Να τώρα που έγινε το τόπικ και κινηματογραφόφιλο! Κι αυτό το κάναμε transformer!

Senior Member
    Παιδιά πάω και εγώ που έχω κάτι βλαμμένα από την Πολιτεία να τους κάνω ιδιαίτερο, στο γήπεδο τους βεβαίως βεβαίως. Δεν είμαι ρατσίστρια με τους πλούσιους, αλλά είναι πολύ χαζά τα παιδιά τους

ʼβα μου το Κακομοίρας είναι κορυφή και το βλέπω όποτε δεν έχω τα κέφια μου.

Σας αφιερώνω και ένα τραγουδάκι.
    Black eyed peas- I gotta a feeling
    Φιλιά

Senior Member
    Φιλιά! ʼντε κι εσύ, γρήγορα στο γιαπί!
    Στο της κακομοίρας λέει: κι εγώ να πάω στο γιατρό, πάω στο γιατρό! Όλοι στο γιαπί και στο γιατρό!
    Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση! Θα το ακούσω με πολλή προσοχή!
    Φιλιά!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ καλημερα κοριτσια, μπορεις να μετονομασεις το τοπικ σε¨:
    "τι λενε οι γυναικες στο γυμναστηριο" χαχαχαχα
    χθες πετυχα μια γνωστη που ειχα να δω πολυ καιρο κ αναλυσαμε κ τις δυο εγγυμοσυνες της, τη δικια μου απωλεια βαρους, τους αντρες, τους ρωην γκομενους, τους αντρες μας, τους αντρες φιλων μας
    κ μετα συνηδειτοποιησα οτι θαπρεπε να παω δουλεια αμπανιαριστη αφου ειχε περασει η ωρα!!! κ ολα αυτα ενω καναμε αεροβικη (οχι δεν εκανα ανεβασμα στην ενταση μεγαλο, δε γινοταν χαχαχαχα)

Senior Member
    πλακα πλακα δε θαταν πολυ ωραια να υπηρχαμε ολες μαζι λεει σενα γυμναστηριο κ να καναμε ενα γεματο προγραμμα ενω μπλαμπλαδιζαμε χαχαχαχα (στα 30'' μεταξυ των ασκησεων οχι διαρκως

Senior Member
    Καλημέρα Badgirl! Συμφωνώ με τη μετονομασία του τόπικ. Τώρα, όμως πάω κι εγώ δυστυχώς στο γιαπί. Η πεζή πραγματικότητα που λέγαμε... Όσο για τα κιλά το κατάφερα το 88,8! Έλα να κατεβαίνουμε!
    Φιλιά σε όλες!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες μου!!!
    Καλεεεεεεεε τι λετε εδω μεσα....απαπαπα!!! Πως το λενε αυτο γιατι ειμαι και ασχετη? ειστε οφ τοπικ??!! χαχαχα...πλακα κανω ισα ισα σας χαιρομαι

Λοιπον Δαναη μου....τα φωτα σου θελω.
    Αγορασα διαδρομο και οταν ηρθε σπιτι, γνωστος του αντρα μου γυμναστης του ειπε να ασηθουμε συμφωνα με τον τυπο 220 - ηλικια χ (0,65 η 0,75).Δεν ειχα ιδεα περι τουτου και για να καταλαβω τι παιζει αρχισα να διαβασω διαφορα αρθρα.Τοτε καταλαβα πως ο κανονας λεει οτι καποιο ατομο για να ειναι σιγουρο οτι καιει λιπος κατα την αεροβια πρεπει οι σφυγμοι του να κυμαινονται στο 65% του Μεγιστου Καρδιακου Ρυθμου (ΜΚΡ)
    Ο ΜΚΡ ενος ατομου βρισκεται αν απο το 220 αφαιρεσουμε την ηλικια του και εφοσον τον βρουμε μετα βρισκουμε ποσο ειναι το 65% του ΜΚΡ για να βρουμε σε ποσους σφυγμους πρεπει να λειτουργει ωστε να κανει καυση του λιπους του.
    Ολα ωραια ως εδω.
    Λοιπον συμφωνα με τον τυπο:
    220 - 40(ηλικια μου)=180
    και 180 χ0.65% (η ενταση)=117 η 180 χ 0.75=135
    εγω θα πρεπει να πιανω στο διαδρομο 117 με 135 περιπου η αν θελω 60% (γιατι διαβασα οτι μπορω να παιζω σε ενταση 60% - 75%) 180 χ 0.60=108
    Αλλα εχω καταλαβει οτι οι παλμοι που δειχνει ο διαδρομος ειναι πλασματικοι και δεν εχω ιδεα τι παλμους πιανω.Γνωριζω οτι μετα απο 25 λεπτα καιω λιπος και παντα κανω ο κοσμος να χαλασει πανω απο μιση ωρα διαδρομο αλλα χωρις να ξερω πραγματικους παλμους.
    Κατι μου εχουν πει οτι κυκλοφορει κατι που ειναι σα ζωνη και μετραει παλμους....η κατι που βαζεις στον καρπο και μπορεις καθε στιγμη να βλεπεις σε τι παλμους εισαι.

Ποια η γνωμη σου?Αξιζει να αγορασω?(νομιζω το λενε παλμογραφο) και αν ναι απο που και ποσο κανει περιπου?

Και κατι ακομη...
    καθε φορα που κατεβαινω απ το διαδρομο κανω οχταρακια!! λοοοολ!!!

Senior Member
    πολυ ωραια ερωτηση! το ιδιο αναρωτιομουν κ εγω, ειμαι περιεργη αν το ελλειπτικο που θα παρω θα μετρα σωστα τους παλμους, ειδαλως θα παρω κ γω κατι εξτρανα τους μετρα. στο γυμναστηριο τους μετραει τελεια...

μπραβο αβα μου, ελα κοπελα μου καιρος να πεφτουμε!

Senior Member
    στο καρπο και νομιζω πως για σενα ναι αξιζει τον κοπο!!
    κανουν γυρω στο 80? αλλα εχεις καταφερει τοσα πολλα που αξιζει να κανεις ενα δωρακι στον εαυτο σου. ασε που θα σε ενθαρρυνει !!!

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast