ερωτησούλα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

ερωτησούλα

Senior Member
    Χωρις να πολυσκεφτω 8α ελεγα κανονικη και οτι ζηλευω.

Senior Member
    γκομεναρα νταρντανογυναικα ( 1,72 και με τακουνι φτανεις το 1,80 αγαπη μου ) .... θα την ελεγα
    ειμαι 1.71... και καποτε πριν χρονια ειχα καταφερει να φτασω 70 και ημουν τελεια.. αφου βλεπω φωτος και λεω δεν ειναι δυνατον.. γιατι αφεθηκα μετα και εγινα ετσι..

και τωρα αυτον τον στοχο εχω τα 70 κιλα...

Senior Member
    ποια ειναι αυτη η γυναιικα? ετσι θελω να γινω ξανα εγω για να το εχω σαν στοχο καταλαβαινεις οτι μαρεσει πολυ! πολυ βασικο ειναι αυτο που ανεφερες...1ον ο βαρυς σκελετος, 2ον η ομοιομορφη κατανομη λιππους. αυτα εξισσοροπουν τα επιπλεον κιλα και δημιουργουν αρμονικη εμφανιση...

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    γκομεναρα νταρντανογυναικα ( 1,72 και με τακουνι φτανεις το 1,80 αγαπη μου ) .... θα την ελεγα
    ειμαι 1.71... και καποτε πριν χρονια ειχα καταφερει να φτασω 70 και ημουν τελεια.. αφου βλεπω φωτος και λεω δεν ειναι δυνατον.. γιατι αφεθηκα μετα και εγινα ετσι..

και τωρα αυτον τον στοχο εχω τα 70 κιλα...
    ασε κουκλα μια απο τα ιδια. ευτυχως δεν εχω φωτος απο τοτε, γενικα δε βγαζω, οποτε ο πονος ειναι μικροτερος. ομως το μυαλο δε ξεχνα το τελειο συναισθημα να φορας οσα σου πηγαινουν κ θελεις χωρις να ψαχνεις να βρεις το L ή XL στην καλυτερη περιπτωση...ουτε ξεχνιεται η κοιλιτσα που πετουσε αλλα ηταν τοσο γλυκια...ολα ειναι γλυκα οταν εισαι 70+ κιλα. αντε 80 παρα. κ παλι μια χαρα

ΥΓ Ζωη κανει καλο να σκεφτεις γιατι πηρες τα κιλα. θα σε βοηθησει κ να τα χασεις αλλα κ να τα κρατησεις... ντου ιτ. εμενα με βοηθησε πολυ η πληρης αυτογνωσια. οταν εθελοτυφλουμε δε παμε μπροστα αλλα πισω

Member
    Originally posted by changes
    Mια γυναίκα 1.72m , 72 kg , με βαρύ σκελετό και ομοιόμορφη κατανομή λίπους,θα τη λέγατε κανονική,όμορφα πληθωρική και νταρντάνα,χοντρούλα,χοντρή ;Πώς;Ποια εικόνα σας έρχεται πρώτη-πρώτη στο μυαλό;

Ξέρω,όλα είναι σχετικά και ψιλοανόητη και άστοχη η ερώτηση αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τις απαντήσεις σας...

Περιμένω,ναι;Τhanks!
    Ιδανική και υπέροχη...
    Προσωπική άποψη, αλλά έτσι θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι το «ιδανικό» γυναικείο μοντέλο. :-)

Senior Member
    εξαλλου το μοντελο της μεσογειακης ελληνικης κοπελας... ειναι η κοπελα με λιγες καμπυλες..
    οχι τα ανορεκτικα και κοκκαλιαρικα μοντελα..

τι πιο υγιες απο μια ζουμερη γυναικα... ( ας που με η σιση χρηστιδου δεν ειναι καρακουκλαρα? )
    η βανα μπαρμπα δεν ειναι απολυτα θυλικη με τις καμπυλες της?

Senior Member
    ετσι μοντελα με πιασιματα οχι τις ξερακιανες που μολις ξεβαφτουν ειναι σαν ζομπι... αντρας εισαι solitude?

Senior Member
    ωραια γραφουμε ολοι μαζι, τουλαχιστο συμφωνουμε χαχαχαχα

Senior Member
    Οχι.. Τι ειπα παλι? Oo

Senior Member
    παλι? τιποτα απλα μου φανηκε σαν απαντηση αντρικη αυτη...

Senior Member
    Οχι οχι κοπελα ειμαι και βρηκα την περιγραφη της changes ονειρεμενη και ιδανικη.

Senior Member
    Τελεια....με τελειες καμπυλες...ζηλευωωωωωω...θελ ω κ γω.... )

Senior Member
    Σωστη ζωιτσα....Σισσυ Χρηστιδου.....κουκλαρα...με υπεροχες καμπυλες....οχι ξερακιανη...ζουμερη κ πανω απ ολα γυναικα βρε κοριτσια )σκουποξυλο δεν θα θελα να μαι ποτε στη ζωη μου...Κ μιας κ πιασαμε τετοια κουβεντα...NEXT TOP MODEL....εχει κανεις να σχολιασει κατι γι αυτην την εκπομπη?????

Senior Member
    συμφωνώ με όλες τις κοπέλες.
    Το μονο πρόβλημα,,,
    Να βρεις άντρα πάνω από 1.80,
    όχι τίποτα να μπορείς να χαίρεσαι τις γόβες στιλέτο που υποθέτω θα σου στέκονται τέλεια με τέτοιο μπόι

Page 1 of 2 12 LastLast