site με δίαιτες κ τις θερμίδες τους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

site με δίαιτες κ τις θερμίδες τους

Senior Member
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=3#pid54387
    διαβασε αυτο απο την αρχη, εχω διαφορες διαιτες μεταξυ των οποιων κ πολλες με θερμιδες κ αναλυτικα ολα (πρωτεινες, λιπη κτλ). Αν το διαβασεις με προσοχη ισως βρεις αυτο που θες.
    Ναταλακι ευχαρισζτω παω κ γω να δω καμμια ιδεα για διατροφη

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by changes
    καταρχήν ευχαριστώ κ τις 3 σας που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε

natallia,όντως έχει δίαιτες κατά θερμίδες αλλά πολύ πρόχειρα μου φάνηκαν φτιαγμένες κ πολύ υδατάνθρακα,βρε παιδί μου.Είναι η ιδέα μου λες;

badgirl συγγνώμη αν σε στενοχωρήσω αλλά η όλη προσέγγιση της έννοιας δίαιτα ήταν ανησυχητικά ρηχή στο topic που άνοιξες και μου πρότεινες να διαβάσω.αυτό που μου έμεινε περισσότερο από όλα είναι η δίαιτα βάσει ύψους...εκεί παρέδωσα τα όπλα!
    τι να πω,ελπίζω στο μέλλον να συνειδητοποιήσεις που είσαι λάθος,για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα,όχι τίποτα άλλο.

marou_laki έκανα εγγραφή στο diet up κι ενώ μου έβγαλε τα συγγχαρητήρια,εγγραφήκατε κλπ δε μου ήρθε αυτόματα μήνυμα στο mail μου,δεν ξέρω τι παίχτηκε.

επίσης,από ότι είδα στο παράδειγμα δίαιτας που έχει,βγάζει ένα διαιτολόγιο για μείωση βάρους βάσει bmi,ηλικίας και φυσικής δρατσηριότητας αλλά δεν αναφέρει θερμίδες,ποιος είναι ο στόχος κλπ.πολύ αόριστο και ελλειποανεπαρκές μου φάνηκε το όλο εγχείρημα και λογικό,κανένα λογισμικό θα είναι που βάσει σκέτων αριθμών βγάζει πρόγραμμα,πόσο της προκοπής μπορεί να είναι;

συμπέρασμα,θα συνεχίσω να ψάχνω κι αν έχει την καλή διάθεση και κάποια άλλη,ας βοηθήσει

και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
    καλη μου, (καλε μου?), δεν εχω κανει την διαιτα που ειπες απλα τις μετεφερα απο περιοδικο για ενδιαφερομενες...δεν ειναι δικιας μου εμπνευσης. αφου δε σου κανει καμμια δε πειραζει, αλλα μη προσαπτεις σεμενα την ευθυνη... Ευχομαι να βρεις αυτη που σου ταιριαζει!

Senior Member
    Επίσης να σας πω ότι γυμνάζομαι,οπότε τη χρειάζομαι την πρωτεινούλα μου...
    Όλη τη βδομάδα εκτός Κυριακής,κάνω μία ώρα διάδρομο τη μέρα,σπαστή στη μέση και πάω και curves σχεδόν καθημερινά.
    μια αλλη προταση:γιατι δεν ανοιγεις ενα θερμιδομετρητη τρωγοντας ισορροπημενα γευματα με απλα φαγητα απο ολες τις ομαδες τροφιμων

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    Επίσης να σας πω ότι γυμνάζομαι,οπότε τη χρειάζομαι την πρωτεινούλα μου...
    Όλη τη βδομάδα εκτός Κυριακής,κάνω μία ώρα διάδρομο τη μέρα,σπαστή στη μέση και πάω και curves σχεδόν καθημερινά.
    μια αλλη προταση:γιατι δεν ανοιγεις ενα θερμιδομετρητη τρωγοντας ισορροπημενα γευματα με απλα φαγητα απο ολες τις ομαδες τροφιμων
    Μια που ασχολείσαι με ταcurves πεςμας τη γνώμη σου. Είναι όντως το πρόγραμμα ενα μισάωρο; Έχεις δει διαφορά; Το κλίμα εκεί ποιο είναι; Πόσα δίνεις; (Θέε μου, με έπιασε το εξεταστικό μου. Τώρα πιάνω και το μαστίγιο)

Senior Member

Senior Member
    τα ειπες τοσο παραστατικα που τωρα θελω κ εγω curves σαν συμπληρωμα! δυστηχως δεν εχει εδω...

Senior Member
    Παραστατικότατη και αναλυτικότατη η changes.Να'σαι καλά. Ακούγεται ως καλή λύση και το γεγονός ότι απευθύνεται μόνο σε γυναίκες σημαίνει ότι είναι όντως γυμναστική και όχι σουργελάδικο...

Senior Member
    Όσο για τη δίαιτα που ζητάς, τα κορίτσια εδώ έχουν ολόκληρη σελίδα...στην αρχή μου φαίνεται