Γεια σας!!!! Είμαι καινούρια στην παρέα!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    ΓΕΙΑ Σου κα απο μενα faty.ποσες ιδιες χαζομαρες εχω κανει και εγω ιδιες με τις δικες σου..μην σςε παιρνει απο κατω..κοιτα μονο μπροστα απο εδω και περα..και εγω δεν αντεχω να με βλεπω στον καθρεφτη γιατι και εγω ημουν πρωην αθλητρια και σιχαινομαι οταν λενε πως εγινε ετσι αυτη αλλα ξερεις κατι??στο χερι σου ειναι και να κλεισεις τα στοματα τους και να ανοιξειw του αντρα σου(απo θαυμασμο εννοειται!!!) :P.εχω ξεκινησει 2 βδομαδες γυμναστηριο και εχω και εγω καπου 20 κιλα να χασω.. ξεκινα αμεσως να πηγαινουμε παρεουλα!!!

Senior Member
    Originally posted by faty
    Κοριτσάκια γύρισα και είπα να μπω μήπως βρω καμία online...

Έχω μία απορία. Πως μπορώ να "ειδοποιήσω" κάποια από σας π.χ. τη Lida ή το μαρουλίνι μας ότι είμαι "μέσα" και θέλω κουβεντούλα ή έχω κάποιο θέμα και ζητάω βοήθεια; Εγώ τώρα είμαι online, αν μπει κάποια από σας πού θα το δεί για να μιλήσουμε;

Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ τα φώτα του γιατί δεν ξέρω και θα κάνω καμια βλακεία και θα με βρίζουν οι αρμόδιοι του site.

Τα νέα μου, πήγαμε κολυμβητήριο με τα μικρά και πέρασα από ένα γυμναστήριο που το έχει μία γνωστή μου και πήρα το πρόγραμμα!!! ναι , ναι θα ξεκινήσω, αύριο πάω για τα απαραίτητα ψώνια και μετά ξεκινάω... Θέλω πολύ να πηγαίνω κάπου να ξεδίνω, όχι ότι είναι εύκολο αλλα θα προσπαθήσω. Κούκλες, για μένα οι δύσκολες ώρες που τρώω είναι τα βράδυα δυστυχώς. Να, τώρα π.χ. σκέφτομαι να φάω , θα φαω καρότο!!!!!

Είδα ένα topic στο forum για χειρουργικές επεμβάσεις. Φοβάμαι λιγάκι είναι η αλήθεια, ποιά το έχει σκεφτεί να το κάνει;
    Τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ για το site και τα μηνύματα, άρα όποιος πιστός ας ξεστραβώσει τους αόματους...

Senior Member
    Originally posted by faty
    Originally posted by tidekpe
    Είμαι κι εγώ το ίδιο άσχετη γι'αυτό που ρωτάς.Πάντως να ξέρεις κι εγώ παίρνω reductil kαι πού και πού ξενικάλ και..τίποτε αλλά νομίζω ότι εδώ θα βοηθηθούμε..ή αν μη τι άλλο, θα βρούμεφίλες, βρε αδερφέ!
    Hello beautifull!!!

νοιώθω ότι ήδη γνωριζόμαστε χρόνια!!!!! Δεν ξέρω για τα reductil, δεν τα πολυσυμπάθησα. Όντως κόβουν την όρεξη αλλά μετά τα συνηθίζεις και όταν τα κόψεις τι γίνεται μετά;; Εμένα μου έκαναν παρενέργειες, ξηροστομία και αυπνία. Δεν θέλω ψυχοτροπικά φάρμακα, τα φοβάμαι και σταμάτησα. Για το Αlly ή Allie κάπως έτσι το είσα σε διαφήμιση χθες αλλά δεν πρόλαβα το όνομα καλά τί ξέρεις; είναι λέει σαν το ξενικάλ αλλά με λιγότερες παρενέργειες. Χρειάζομαι κάποια ΄τετοια βοήθεια για να "πάρω μπροστά" Θα΄φύγω σε λίγο και θα επανέλθω το βραδάκι

σε φιλώ πολύ
    Παρόλου που δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα πολύ μου αρέσει το beatifu γι'αυτό και προσποιούμαι ότι είναι δικό μου όνομα. Κοίτα εμένα τα ρεντουκτίλ για την ώρα δε μου έχουν κόψει την όρεξη παρά μόνο μου έχουν αυξήσει λίγο την πίεση. Όσο για το ξενικάλ πραγματικά δεν με βοήθησαν καθόλου, παρά μόνο για την τουαλέτα που είχα πρόβλημα στο έντερο μετά τη δεύτερη γέννα. Τώρα έδωσα μια διορία στα ρεντουκτίλ για 15 μέρες και βλέπουμε..Βάλε τα μικρά για ύπνο και τα λέμε αν και τα δικά μου είναι ξενύχτικα...

Senior Member
    παιδιά δε μπορείτε να "ειδοποιήσετε" οτι είστε μέσα, φαίνεται ποιός είναι μέσα
    στην αρχικη σελίδα του φόρουμ, και στο κάθε μέλος αριστερά η λέξη online.

δεν είναι όλοι μέσα πάντα, ο καθένας έρχεται όποτε τον βολεύει.
    Όταν δείτε καποιον μέσα, τότε ή του στέλνετε u2u, και αν το δεί τον καλείτε
    στο τσατοδωμάτιο, ή γράφετε σε κάποιο τόπικ που θα το δεί αν είναι μέσα.
    Δε ξέρω αν βοήθησα, ρωτήστε αν δε καταλαβατε κάτι.

Senior Member
    Λϊλη, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τώρα...απορίες:1. το u2u το ξεχνάμε...ούτε τί σημαίνει δεν ξέρω, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιώ. 2.όταν γράφω σε τόπικ κανείς δε φαίνεται ότι μου απαντά. Πρέπει πρώτα να βγω και μετά να μπω (σαν ροζ περιγραφή ακούγεται!!) για να δω το μήνυμα...ισχύει ή λέω μπούρδες, μάλλον..;;;;

Senior Member
    Λοιπόν άκου καλή μου, το u2u είναι το πράσινο κουμπάκι κάτω από κάθε πόστ, αυτό εάν το πατήσεις
    στο δικό μου, π.χ. για να το τσεκάρουμε, σε οδηγεί κάπου όπου μπορείς να μου στείλεις προσωπικο μήνυμα.
    Τώρα για να δείς αν σου απαντά κάποιος την ώρα που συνομιλεις, πάτησε το refresh στο browser σου και θα φανεί
    η απάντηση, δοκίμασε το τώρα να το τσεκάρουμε παρεούλα, έλα

Senior Member
    αχ και εγω θελω.το παταω!!!

Senior Member
    κοιτα τι μου εβγαλε...Σφάλμα
    Το u2u το οποίο προσπαθείτε να σώσετε, είναι αδειανό

Senior Member
    xa xa πως τα κατάφερες? μήπως πάτησες το δικό σου?
    το δικό μου πάτησε και στείλε μου μήνυμα, να δοκιμάσεις

Senior Member
    δεν στελνετε...θελει να γραψω και θεμα μηπως?μπορεις να μου στειλεις εσυ?

Senior Member
    ααααααα!!αυτο ηταν! ηθελε και θεμα..

Senior Member
    Sanel, το έλαβα, και σου απήντησα. Θα το βρείς επάνω δεξιά όπως βλέπεις τη σελίδα
    που λέει "you have 1 new message" ή κάτι τέτοιο, για δες

Senior Member
    Kι εγώ που εκείνη την ώρα ούρλιαζε η μικρή και βγήκα, έμεινα μπουκάλα...αλλά με το που θα πετύχω καμιά σας μεσα θα ξεκινήσουμε δοκιμές.1-2,1-2....test.

Senior Member
    Όποιος ελεήμων χριστιανός ας στείλει, όποτε έχει χρόνο ένα u2u την ασκούμενη τεχνολόγα...

Junior Member
    Καλημέρα σε όλες

Tidekpe, sanel, lily κλπ.... είχα ένα πρόβλημα χθες με το ρεύμα σπίτι, ξαφνικά έπεσε η τάση και μαζί η σύνδεση στο internet... δεν ήξερα πως να το επαναφέρω, άστα να πάνε αγχώθηκα πολύ και στεναχωρήθηκα γιατί είχα ωραία κουβεντούλα με την Lilly....

Λοιπόν, κούκλες όμορφες σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα αν και για μένα ξεκίνησε χάλια. Πήγα σουπερ μαρκετ (κανονικά στις 8:00)!!! και με είδε μία γνωστή, έπιασε την κοιλιά μου και μου είπε: με το καλό το τρίτο!!!!! Δεν είμαι έγκυος καλέ!!!!! έλεος τόσο χοντρή δείνχω πια!!!

ούφ, το είπα και ξεθύμανα.....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast