Results 31 to 45 of 53
Thread: λογοι που με κανουν να τρωω!
-
15-01-2010, 17:01 #31
maroulaki πέσμου σε παρακαλώ αν ξέρεις που γίνονται στην Αθήνα συναντήσεις των ανώνυμων υπέρφαγων? Ειλικρινά δεν το ήξερα, νόμιζα μόνο στην Θεσσαλονίκη!
Αν ήταν δωρεάν τα ρούχα και οι ψυχαναλυτές δεν θα ξανάτρωγα στην ζωή μου ούτε και θα δούλευα πια!
- 15-01-2010, 17:16 #32
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=223
εχει στοιχεια εδω!
15-01-2010, 18:05 #33
πλεον τρωω μονο οταν πρεπει , πειναω δε πειναω, αλλα καποιες φορες κ αυτο το ξεχναω αν δε πειναω. μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον τρωω το φαγητο κ δε με τρωει κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιαυτο! απειρες φορες νιωθω την αναγκη να φαω ενω δε πρεπει κ κατι που παχαινει αλλα δε το κανω, τρωω κατι πιο υγιεινο κ χορταστικο. Ετσι δε κανω πια βουλιμικα αφου εχω εγω τον ελεγχο κ οχι το φαγητο. Φιλια
15-01-2010, 18:13 #34
Originally posted by badgirl
πλεον τρωω μονο οταν πρεπει , πειναω δε πειναω, αλλα καποιες φορες κ αυτο το ξεχναω αν δε πειναω. μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον τρωω το φαγητο κ δε με τρωει κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιαυτο! απειρες φορες νιωθω την αναγκη να φαω ενω δε πρεπει κ κατι που παχαινει αλλα δε το κανω, τρωω κατι πιο υγιεινο κ χορταστικο. Ετσι δε κανω πια βουλιμικα αφου εχω εγω τον ελεγχο κ οχι το φαγητο. Φιλια
15-01-2010, 22:09 #35
θα το παθεις κι εσυ κ ολες πολυ συντομα, λιγη επιμονη θελει κ πεισμα. Ολα γινονται κοριτσια, οπως κ ολα χαλανε αν δε τα θελουμε αρκετα
15-01-2010, 22:42 #36
Originally posted by LIDA
Από αυτά που είπε το Μαρουλάκι, κρατάω το ευχαρίστηση.
Στο φαγητό βρίσκω ευχαρίστηση.... μεγάλη!
ευτυχώς γιατί το θεωρώ πολύ υγιές το να τρώς συνηδειτά γιατί έτσι σου αρέσει. Από αυτή τη σκοπιά βέβαια, είναι και λίγο επικίνδυνο, γιατι αν τρώς ότι σου αρέσει, μπορεί να δείς τη ζυγαριά να ανεβαίνει τρελλά.
Συνεπώς θέλει γνώση και έλεγχο και όχι μόνο διαιτητικό φαγητό, θέλει απ'όλα και λίγο, να ξέρεις πότε σταματάς.
Νομίζω οτι είμαι σε καλό δρόμο όμως.
16-01-2010, 09:48 #37
Εγώ συνήθως το φαγητό μού το δωρίζω...έτσι το νιώθω! Το βάζω στο μυαλό μου, συνήθως όταν κοντεύω να γυρίσω από τη δουλειά, ως κάτι ωραίο που θα κάνω! Επίσης, ανταμείβω τον εαυτό μου με αυτό όταν περνάω δύσκολα σε κάτι, δηλ.σκέφτομαι ότι θα φάω πίτσα και νιώθω καλύτερα. Ε, ΑΝ σκεφτείτε πόσες μέρες τραβάμε ζόρια (παιδιά, σπίτι, δουλειά, η σκιά μου που μου φαίνεται πανχοντρη) τότε καταλαβαίνετε πόσο συχνά ανταμείβω τον εαυτό μου. Επίσης, είμαι σίγουρη πλέον ότι έχει αντικαταστήσει το ρόλο του τσιγάρου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη διάρκεια τουγέυματος
16-01-2010, 15:51 #38
Αχ αυτο το φαγητο!
Τρωω γιατι μου αρεσει το φαγητο και το απολαμβανω! Και οπως ειπαν και καποιες παραπανω...μου δινει ευχαριστηση!!!! Με κανει και νιωθω 'γεματη' (και στην κυριολεξια χαχαχαχαχ) και ικανοποιημενη.
Εχω ομως ανακαλυψει οτι τρωω ασχημα οταν ειμαι τσατισμενη/νευριασμενη και πολυ κουρασμενη.
16-01-2010, 18:43 #39
Originally posted by tidekpe
Εγώ συνήθως το φαγητό μού το δωρίζω...έτσι το νιώθω! Το βάζω στο μυαλό μου, συνήθως όταν κοντεύω να γυρίσω από τη δουλειά, ως κάτι ωραίο που θα κάνω! Επίσης, ανταμείβω τον εαυτό μου με αυτό όταν περνάω δύσκολα σε κάτι, δηλ.σκέφτομαι ότι θα φάω πίτσα και νιώθω καλύτερα. Ε, ΑΝ σκεφτείτε πόσες μέρες τραβάμε ζόρια (παιδιά, σπίτι, δουλειά, η σκιά μου που μου φαίνεται πανχοντρη) τότε καταλαβαίνετε πόσο συχνά ανταμείβω τον εαυτό μου. Επίσης, είμαι σίγουρη πλέον ότι έχει αντικαταστήσει το ρόλο του τσιγάρου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη διάρκεια τουγέυματος
16-01-2010, 21:36 #40
BADGIRL. έχεις απόλυτο δίκιο...γι'αυτό δεν κατάφερα 5 χρόνια τώρα (τόσο έχω κόψει το τσιγάρο να επανέλθω στα παλιά...
17-01-2010, 17:51 #41
τις εχουμε ολες τις απαντησεις μεσα μας καλη μου...αρκει να ψαχτουμε λιγο...τελικα τιποτε δεν ειναι δυσκολο αρκει επιτελους νασχοληθουμε και με τον εατο μας κ οχι διαρκως με τοους αλλους...
συγχαρητηρια για το τσιγαρο κ τα 5 χρονια... Μαραθωνιος μεγαλος το παλιοτσιγαρο...ελπιζω να μην το ζητας ακομα 5 χρονια μετα...σου λειπει?
17-01-2010, 19:36 #42
Εγώ τρώω για να γεμίσω τα κενά μου
Να με ανταμείψω και να με τιμωρήσω.
Να με μαλλώσω και να με κανακέψω.
Τρώω επειδή με μισώ
18-01-2010, 11:23 #43irenepGuestτι εννοειτε ''τρωω για να με τιμωρησω ή επειδη με μισω''; πως ειναι δυνατον βρε κοριτσακια μου να μισειτε το κορμακι σας;
18-01-2010, 12:10 #44
Προσωπικό βίωμα: Γύρισα ένα βράδυ σπίτι, ένιωθα μόνη, απογοητευμένη, ήθελα παρηγοριά, αγκαλιά. Δεν είχα τίποτε πρόχειρο. Μαγείρεψα κοτόσουπα, για να νιώσω την ψευδαίσθηση της θαλπωρής. Το περίεργο είναι πως την ένιωσα.
18-01-2010, 12:16 #45irenepGuestOriginally posted by Destinity22
δεν ξερω κατα ποσο μπορει αυτο να ερμηνευτει κ δε σε λιγες προτασεις
δε ξερω για την Journey
αλλα μιλωντας για τον εαυτο μου
ειναι αποτελεσμα μη αυτοπεποιθησης κ αυτοεκτιμησης
οταν δεν αγαπας τον εαυτο σου, το σωμα σου κ αυτο που εισαι
δε μπορεις παρα να σε απεχθανεσαι
οταν δε, εισαι πολυ ευαισθητη ενοχικη κ λες δεν αξιζω
τιμωρεις τον εαυτο σου
μεσω αυτου που σεχει καταντησει ετσι
οταν δεν εχεις μαθει να βαζεις εσενα πανω απολους
κ εχεις μεινει μονη το φαγητο γεμιζει τα κενα σου
ισως παλι τοχουμε συνδυασει με καλες αναμνησεις
κ νομιζουμε οτι θα φερει την ευτυχια
πχ βγαινεις με τη παρεα σου κ πατε σενα καλο εστιατοριο η μαγειρευετε ολοι μαζι η κανετε χαβαλε σενα φαστ φουντ
κ ολα αυτα σπανια συνεπαγονται με υγιες φαγητο αποζητας λοιπον την απολαυση
η ατακα λοιπον της Journey
Εγώ τρώω για να γεμίσω τα κενά μου
Να με ανταμείψω και να με τιμωρήσω.
Να με μαλλώσω και να με κανακέψω.
απλα τα λεει ολα λυτα κ απεριτα
γιατι ισως η δικ μου προσπαθεια εξηγησης εχασε ολο το νοημα....
αν δεν το νιωθεις δεν υπαρχουν λογια
Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ!!!!
λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου. δεν ειμαι η καταλληλη να σε συμβουλευσει αλλα ισως θα επρεπε να αλλαξεις οπτικη.δεν χρειαζεται το φαγητο να καλυψει τα κενα σου. αυτο το εχω νιωσει και εγω αλλα οχι για να με τιμωρησω. σκεψου οτι το σωμα μας ειναι ο ναος της ψυχης μας. το μεσο ωστε μπορεσουμε να υλοποιησουμε καθε μας στοχο και επιθυμια. μην το τιμωρεις. να το κανακευεις. μαθε να κανακευεις και να περιποιησε τον εαυτο σου.αγαπα το κορμι οπως και αν ειναι γιατι η εικονα σου εισαι εσυ, δεν πρεπει να μισεις το εγω σου.και αν σε στεναχωρει κατι ή καποιος αγνοησε το. αν δεν γινεται να το αγνοησεις προσπαθησε να το λυσεις.οχι να αυτοτιμωρηθεις. σκεψου πως για να μισησουμε καποιον αλλον πρεπει να μας κανει κατι πολυ ασχημο,να μας πληγωσει και παλι μετα απο καιρο θα το εχουμε ξεχασει.γιατι λοιπον να μισεις το σωμα σου?δεν σου εκανε κατι κακο. και αν δεν ειναι και το τελειο σωμα δεν εγινε και τιποτα.η εικονα μας ειναι η πρωτη εντυπωση.η καλη συμπεριφορα ειναι αυτο που θυμουνται η αλλοι απο εμας.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....