λογοι που με κανουν να τρωω! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    irenep
    Guest
    γιατι δεν ψαχνεις να βρεις ενα δημοτικο κεντρο συμβουλευτικης? εχουν ψυχολογους βεβαια δεν ξερω αν παιρνουν χρηματα αλλα και να περνουν σιγουρα θα ειναι πολυ λιγοτερα.σου το λεω γιατι καταλαβαινω πως τα λεφτα ειναι πολλα και εχω δει οτι στην περιοχη μου υπαρχει ενα δημοτικο κεντρο συμβουλευτικης.

irenep
    Guest
    http://www.aigaleo.gr/Default.aspx?t...language=el-GR

βεβαια δεν ξερω αν μενεις αθηνα.

irenep
    Guest
    αν θες πες μου που μενεις ή στειλτο μου με u2u και θα το ψαξω στο ιντερνετ. τωρα οσον αφορα αν θα ειναι καλοι δεν το ξερει κανεις απο πριν. μια προσπαθεια ομως δεν βλαπτει. δες και αυτο που σου εγραψα για το αιγαλεω. καλα και για την ομονοια δεν το συζητω. καλα εκανες και σταματησες. αληθεια τι δουλεια ψαχνεις?

irenep
    Guest
    σου εστειλα στο U2U αλλα θα ψαξω και αλλο.

irenep
    Guest
    σου εστειλα τρια διαφορετικα μνμτα. αν δεν ερθουν ολα θα προσπαθησω να σου ξαναστειλω. καποιο ειναι και υποστηριξης ανεργων. τα υπολοιπα ειναι γενικα ψυχολογικης υποστηριξης. απλα εβαλα στο google τιτλους οπως δημοτικο κεντρο υποστηριξης (και το ονομα της περιοχης), υποστηριξη διατροφικων διαταραχων (+ονομα περιοχης) και τα βρηκα.

Member
    Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής μας.
    Ακριβώς αυτό.
    Αν νομίζει κανείς εδώ πέρα οτι με το φαγητό δεν ξεσπάμε στα διάφορα ψυχαναστικά και οτι απλώς μισούμε το σώμα μας, κάνει λάθος.
    Τα κορίτσια εδώ μιλάνε για ρούχα και μαλλιά, δεν μισούνε το σώμα τους.
    Με τονν περίγυρο γύρω από αυτό έχουνε ένα θέμα - κι εγώ επίσης.
    Και οκ, το πιο αβλαβές είναι να πλακώνεις τις μπουγατσοτυρόπιττες από το να πλακωθείς με όσους σου την κάνανε ...
    Τι πιο σίγουρο, τί πιο ασφαλές.
    Δεν βάφουμε τοίχους, δεν πετάμε μολότωφ, δεν πλακώσαμε στις ανάποδες το Δημητράκη, ΦΑΓΑΜΕ.
    Αυτό είναι το όχι μας στην ανθρωπότητα κύριε πρόεδρε.
    ποινή: Νο 64 ή Νο 52.
    Δεν έχει σημασία.
    καμμιά ντουζίνα δακτυλίους στο στομάχι, ορμονικά, ντροπή αν δούμε κάναν γνωστό από το λύκειο " και τι θα πει άμα με δει έτσι" ανασφάλειες κάθε είδους και κύκλοι λούμπα.
    Σαν τρύπα του λουκουμά κι εμείς όλο τριγύρω.
    Όποιος μου πει οτι το φαί έστω και στην απόρριψή του [ ανορεξία] δεν είναι η πιο μεγάλη πρέζα θα την πληρώσει πρώτος επειδή εγώ, σταμάτησα να τρώω τιμωριτικά.
    Αυτό.
    Και ...έστηκα για τον υπογλυκαιμικό του καρότου.

Senior Member
    Journey

δεν θα μπορούσες να το γράψεις πιο εύστοχα.

Senior Member
    Journey θα συμφωνήσω και ΑΛΛΗ μια φορά μαζί σου. ΠΟΣΟ δίκιο έχεις, ΠΟΣΟ........

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234