Ελεείστε το δεκαεπτάχρονο..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Ελεείστε το δεκαεπτάχρονο..

Γειά σε όλους. Ονομάζομαι Ειρήνη και αυτή είναι η παρθενική μου ένταξη σε κάποιο forum.
    Πήρα το θάρρος να γίνω μέλος γιατί πολύ θα ήθελα να ακούσω κάποιες συμβουλές. Ουσιώδεις συμβουλές, όχι του τύπου "μπορείς να το κάνεις, αρκεί να το θες" και τα γνωστά γλυκανάλατα.. ΟΛΟΙ εδώ επιδιώκουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας, κι αυτό είναι μια σωστή διατροφή και -γιατί όχι- μια καλή δίαιτα.
    Με όλα αυτά, λοιπόν, παρέλειψα να σας πω τι ακριβώς με ώθησε να postάρω αυτό το μήνυμα.
    Φοιτώ στην τρίτη τάξη του λυκείου, και μόλις πριν λίγους μήνες πάτησα τα 17 χρόνια, τα 160 εκατοστά και τα..... 63 κιλά.
    Μπορώ με περρίσια σιγουριά να σας πω πως το πρόβλημα αισθητικά δεν είναι άσχημο, παρ' όλ' αυτά θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το πως μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το δεκάκιλο λίπους, μέχρι τον Ιούνιο. Είναι περίεργη η κατάσταση μου, καθώς οι Πανελλήνιες με περιμένουν στη γωνία και δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω καμία δίαιτα- express, που ενδεχομένως να μου ξετινάξει το μεταβολισμό. Υπήρξα πολύ πειθαρχημένη όσον αφορά τη διατροφή μου κάποτε (ήμουν αθλήτρια kick boxing και κουβαλούσα μόλις 52 κιλά), αλλά σταμάτησα λόγω μαθημάτων, και πήρα την κατηφόρα.
    Συγγνώμη για το Κολοσσιαίο μου μήνυμα, ανέκαθεν ήμουν φλύαρη! Ευχαριστώ!!!

Senior Member
    απλα μην μασουλας οταν διαβαζεις και οταν βγαινεις μην παιρνεις κρεπα και fredoccino.παρε χυμο η τσαι.και γενικα οσο δυσκολο κιαν ειναι περιορισε τα γλυκα.ξερω οτι βοηθουν στο διαβασμα δυστυχως. ομως πανω απο ολα μην βαλεις σε κινδυνο το διαβασμα για να μην παρεις ενα δυο κιλα ακομα. προσεχε μην παρεις παραπανω ακι αν χασεις κιολας εχει καλως. μετα τις πανελληνιες θα εχεις οσο καιρο θελεις να επανελθεις...φιλακια

Senior Member
    Καλή μου ασπιρινούλα, να σου πω από τηνπείρα μου ως εκπαιδευτικός αποκλειστικά στη γ΄λυκείου, τα παιδάκια μοιραία παχαίνουν λίγο στη γ΄(αυτά που διαβάζουν, τουλάχιστον). Έχε το νου σου, γενικά χωρίς υπερβολές, και τσιμπολόγα φρουτάκια αλλά και κομμάτια μαύρης σοκολάτας κι αν δεν τα καταφέρεις, μη σκας...να σου πω τα καλά νέα; Όταν οι κοπελιές, φοιτήτριες πια, ξανάρχονται να μας δουν είναι πάντα πιο αδύνατες και πιο όμορφες...στάνταρντ!!!!

Junior Member
    Ευχαριστώ θερμά.
    Προς SANEL: Τραγική ειρωνία το γεγονός ότι σήμερα γεύτηκα την τελευταία μου κρέπα. ;-)

Senior Member
    χαχαχαχχα!!καρδια μου..υπομονη..εγω πηρα 25 περσι..στις πανελληνιες μου.ομως εκανα και πρωταθλητισμο οποτε τα 10τα πηρα χωρις να αλλαξω τπτ...

Junior Member
    Η αλήθεια είναι πως όταν πήγαινα στη σχολή (kick boxing) έτρωγα αρκετά εώς πολύ, αλλά καίγαμε τρελό λίπος τότε, και δεν υπήρχε πρόβλημα. Όταν, όμως, σταμάτησα τον αθλητισμό, συνέχιζα να τρώω με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό. Ιδού το λάθος μου!!! :P

Junior Member
    Lily μου, σε ευχαριστώ πολύ.. Πρέπει, ίσως, να το πάρω ζεστά... Νομιίζω πως μόνο η αρχή είναι δύσκολη. Κάποτε πάλευα να κόψω την coca - cola. Στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά πλέον την απεχθάνομαι.
    Ευχαριστώ και πάλι για το γενικό support

Senior Member
    Aπό την υπογραφή φαινεται και η κατεύθυνση,ε;;;

Junior Member
    η καλύτερη κατεύθυνση...

Junior Member
    εν τω μεταξύ, χαζεύω το μήνυμα μου και διορθώνω τα λάθη μου :Ρ

περρίσια = περίσσια.
    χαχαχ. Συγγνώμη, απεχθάνομαι να κάνω ορθογραφικά!