Results 1 to 15 of 77
-
15-01-2010, 13:04 #1
Γεια σας!!!! Είμαι καινούρια στην παρέα!!!
Γειά σας!!
είμαι καινούρια στην παρέα και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε forum.
Είμαι αρκετά παχουλή (έως πολύ, τι να λέμε τώρα) και έχω κουραστεί να κάνω δίαιτα, να παχαίνω και να αδυνατίζω... Παλιά ήμουν αδύνατη και αθλήτρια, τώρα πια χάλια.
Anyway, χρειάζομαι βοήθεια και υποστήριξη γι'αυτό πήρα την απόφαση να έρθω στην παρέα σας. Τρώω από άγχος, προβλήματα και ξεσπάω στο φαγητό συνήθως το βράδυ
Τι να κάνω για να ξεπεράσω τη χαζομάρα αυτή που κάνω;
- 15-01-2010, 13:12 #2
Καλως ηρθες! να κανεις υπομονη κ να ψαχουλεψεις το σαιτ να παρεις μια ιδεα. Το πρωτο βημα το εκανες...να καταλαβεις οτι δε παει αλλο πια...
15-01-2010, 13:18 #3
Ευχαριστώ πολύ badgirl!!!!!
Είμαι γενικά μουδιασμένη, προσπαθώ να κάνω δίαιτα (είμαι 1,62 και ζυγίζω 82 κιλά η τοφάλα!!!!) αλλά ζυγίζμαι συνέχεια με αποτέλεσμα να μην καταφέρνω τίποτα και να απογοητεύομαι συνέχεια. Μήπως τελικά τα έχω παίξει εντελώς??????????
15-01-2010, 13:22 #4
Kαλώς ήρθες, faty.Συμφωνώ με το ¨κακό κορίτσι¨πως το πρώτο βήμα έγινε...κι εγώ είμαι σχετικά νέα στο φόρουμ αλλά τους παρακολουθούσα καιρό περιδιαβάζοντας δώθε-κείθε και με βοηθάει πολύ να ανακαλύπτω τις ομοιότητες μας...διάβασε τριγύρω και κάπου θα βρεις κι εσύ την άκρη...ή θα δημιουργήσεις μια νέα αρχή για όλες εμάς...Θα δείξει! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
15-01-2010, 13:29 #5
Ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!
Νοιώθω ήδη πολύ όμορφα, δεν νοιώθω μόνη. Αν μπορούσατε να με δείτε θα με βλέπατε ελαφρώς βουρκωμένη...
Θέλω πολύ να αδυνατίσω, όχι να γίνω όπως παλιά, αυτό ίσως να μην γίνεται, αλλά τουλάχιστον δεν μου αρέσει να με κοιτάνε περίεργα όσοι με ήξεραν παλιά και να λένε, καλά πως έγινε έτσι αυτή!!!!
Θα επανέλθω πιο ανεβασμένη και πιο αποφασισμένη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά.
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και εύχομαι σε όλες και σε όλους να'στε πάντα καλά, με υγεία και καλή ψυχολογία. Όλα τα άλλα θα τα καταφέρουμε παρεϊτσα!!!
15-01-2010, 13:35 #6
Καλως ηρθες faty
Οτι χρειαστεις ειμαστε στη διαθεση σου...
Καλη δυναμη στην προσπαθεια σου κοπελα μου
15-01-2010, 13:36 #7
Γλυκειά μου faty, όχι βουρκωμένα ματάκια!
Καλώς όρισες και από μένα. Είμαστε στα ίδια κιλά (τα απέκτησα και δεν κατάφερα ακόμα να τα χάσω μετά από δύο απανωτές εγκυμοσύνες).
Και γω στην προσπάθεια είμαι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Διάβασε για να παρηγορηθείς και να μην νιώθεις μοναξιά.
Βρες την δύναμη και ξεκίνα τον αγώνα (εγώ είπα από Δευτέρα για να δεσμευτώ ενώπιον όλων) και πάμε μαζί.....Δεν θα είσαι μόνη στον αγώνα σου, κάτι είναι κι αυτό για αρχή!
15-01-2010, 13:43 #8
Lidaki!!!!!!
κι εγώ το ίδιο, γέννησα 2 παιδάκια μέσα σε 2 χρόνια!!!
Κορίτσια, έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, έχω πάρει reductil, (χαζομάρα έκανα, είναι επικίνδυνο), έχω πάρει lipotox, τελικά τίποτα, το θέμα είναι ότι τα πάντα είναι στο μυαλό μας τελικά και εκεί πρέπει να γίνει ο αγώνας!!!
Κορίτσια, επειδή δεν έχω γραφτεί άλλη φορά σε forum, τί γίνεται, που μπορώ να πάρω πληροφορίες για τη λειτουργία του, δηλ. π.χ. σε πόσα topics μπορεί κάποιος να συμμετέχει, μπορεί σε όλα;
15-01-2010, 14:07 #9
Είμαι κι εγώ το ίδιο άσχετη γι'αυτό που ρωτάς.Πάντως να ξέρεις κι εγώ παίρνω reductil kαι πού και πού ξενικάλ και..τίποτε αλλά νομίζω ότι εδώ θα βοηθηθούμε..ή αν μη τι άλλο, θα βρούμεφίλες, βρε αδερφέ!
15-01-2010, 14:10 #10
15-01-2010, 16:55 #11
maroulaki mou
γειά σου. Έκανα login για λίγο γιατί πρέπει να παω τα μικρά μου κολυμβητήριο. Ελπίζω να μείνεις και να κάνουμε παρέα. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη προσπάθεια. Βέβαια πριν από λίγο γουρούνισα και έχω τύψεις, έφαγα 1 κομμάτι λεμονόπιτα η γουρούνα.... Ειναι οι δύσκολες ώρες αυτές για μένα, από τωρα και μετά τρωω από άγχος να τα προλάβω όλα..
Τα ξαναλέμε το βραδάκι
μάκια παρεϊτσα!!
15-01-2010, 16:57 #12
Originally posted by faty
Lidaki!!!!!!
Κορίτσια, έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, έχω πάρει reductil, (χαζομάρα έκανα, είναι επικίνδυνο), έχω πάρει lipotox, τελικά τίποτα, το θέμα είναι ότι τα πάντα είναι στο μυαλό μας τελικά και εκεί πρέπει να γίνει ο αγώνας!!!
Κορίτσια, επειδή δεν έχω γραφτεί άλλη φορά σε forum, τί γίνεται, που μπορώ να πάρω πληροφορίες για τη λειτουργία του, δηλ. π.χ. σε πόσα topics μπορεί κάποιος να συμμετέχει, μπορεί σε όλα;
Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?
Που μένεις?
15-01-2010, 16:58 #13
αχ
οι γουρουνιες μας ενωνουν
το ιδιο και οι προσπαθειες
και οι τυψεις...
χα χα!
αντε με το καλο να τα προλαβεις ολα!
15-01-2010, 17:01 #14
Originally posted by tidekpe
Είμαι κι εγώ το ίδιο άσχετη γι'αυτό που ρωτάς.Πάντως να ξέρεις κι εγώ παίρνω reductil kαι πού και πού ξενικάλ και..τίποτε αλλά νομίζω ότι εδώ θα βοηθηθούμε..ή αν μη τι άλλο, θα βρούμεφίλες, βρε αδερφέ!
νοιώθω ότι ήδη γνωριζόμαστε χρόνια!!!!! Δεν ξέρω για τα reductil, δεν τα πολυσυμπάθησα. Όντως κόβουν την όρεξη αλλά μετά τα συνηθίζεις και όταν τα κόψεις τι γίνεται μετά;; Εμένα μου έκαναν παρενέργειες, ξηροστομία και αυπνία. Δεν θέλω ψυχοτροπικά φάρμακα, τα φοβάμαι και σταμάτησα. Για το Αlly ή Allie κάπως έτσι το είσα σε διαφήμιση χθες αλλά δεν πρόλαβα το όνομα καλά τί ξέρεις; είναι λέει σαν το ξενικάλ αλλά με λιγότερες παρενέργειες. Χρειάζομαι κάποια ΄τετοια βοήθεια για να "πάρω μπροστά" Θα΄φύγω σε λίγο και θα επανέλθω το βραδάκι
σε φιλώ πολύ
15-01-2010, 17:03 #15
Originally posted by LIDA
Originally posted by faty
Lidaki!!!!!!
Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?
Που μένεις?
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα