eimai xontri...xalia psuxologika kai se olous tous tomeis..pws tha xefugw?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Member
    Κορίτσια καλησπέρα , έχω και εγώ την ίδια ψυχολογία με εσάς μην σας τα γράφω , όμως σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν το καλοκαίρι που έρχεται να με βρει μια από τα ίδια , έτσι λοιπόν έβαλα τα δυνατά μου από σήμερα και ότι καταφέρω ξεκινώ με 85 κg και θα σας γράφω και νεότερα. Εύχομαι να πείτε και εσείς ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ με άλλη ψυχολογία .

Senior Member
    kala ola pou lete....den thumamai kapoios to ethese polu filosofika...mplampla kane keino to allo.....plaka mou kanete
    ???an itan tha to kana....hello???tha mou peis den uparxei den mporw uparxei dne thelw...alla thelw na mai xontri...???den prolavainw na kanw swsti diatrofi giati trexw douleia spiti sxoli....ara den exw xrono gia athlisi...ti na kanw????

Senior Member
    Όλοι προσέχουν το βάρος τους. Σε όλους τυχαίνουν αναποδιές. Κανένας δεν θέλει να είναι διαφορετικός από τους άλλους, να προκαλεί σχόλια, να μη μπορεί να βάλει ένα ρούχο της προκοπής, να φοβάται να ερωτευτεί, να στερείται βασικά πράγματα από τη ζωή του. Προσπαθώ να το σκέφτομαι έτσι.
    Για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να κινητοποιηθούμε. Για παράδειγμα να μαγειρεύεις το βράδυ, ώστε να μην τρως σκουπίδια όταν γυρίζεις από τη δουλειά ή τη σχολή. Να γυμνάζεσαι λίγο το μεσημέρι ή να κάνεις κάποιες διαδρομές με τα πόδια, να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες, αντί για ασανσέρ. Θα μου πεις ξεβόλεμα τρομερό, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται. Όταν βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά, θα δεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Senior Member
    t odexomai....egw mageireuw...den trww apo exw...perpataw apo ti douleia sto spiti kai to anapodo....den trww sti douleia oute sti sxoli....den vlepw diafora!!!

Member
    διαφορά θα δεις άμα κόψεις τα γκρικλισ.
    Το είδα στα ταρώ, εγγυημένο

Senior Member
    Σκέψου αν έτρωγες από έξω, αν δεν περπατούσες... Θα είχες παραπάνω κιλά, σίγουρα. Κι εγώ προσπαθώ να βρω τη δική μου φόρμουλα και να την κάνω τρόπο ζωής. Ξέρω ότι το περπάτημα μου κάνει πολύ καλό, αλλά με τέτοιο κρύο, που να βγω. Βρίσκω δικαιολογίες. Αυτοί που αθλούνται και τρέφονται υγιεινά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αν άλλαζες τον τρόπο μαγειρικής σου, πχ. λιγότερο λάδι, όχι παχυντικά ή δεν ξέρω τι είναι το σωστό για σένα. Ίσως ένας διατροφολόγος. Να μαγειρεύεις ότι σου πει το Σαββατοκύριακο και να τα βάζεις στην κατάψυξη. Δεν ξέρω, ιδέες δίνω.

Senior Member
    να δωσω κι εγω μερικες ιδεες. λαχανοσαλατα που ειναι ευκολη, καροτο, ρεπανι, ετοιμες κομμενες σαλατες απο super, τετοια πραγματα. αν δεν χανεις κιλα, το εψαξες ορμονολογικα? ποσες θερμιδες ημερησιως καταναλωνεις?

Senior Member
    destiny...exeis dikio...apla epieidi vlepw kai kala kanete!!! oti dinete kapoies idees...prwton douleia den trww tipta...an faw tha faw 2-3 pti mper giati alliws den ta dexetai o organismos kai ta vgazw...salates apo super market einai polu vrwmikes....tis ftiaxnw moni mou sto spiti....mexri prin apo 4-5 xronia den thumamai akrivws athloumoun kathimerina....stivo kai pisteuw pragmatika oti an xekinisw kapoio athlima to swma mou tha xupnisei...alla apo xrono...mou leipei!!!opws kai to xrima...kai pera apo auto ta tmimata enilikwn se opoiodipote athlima einai eite polu nwris eite polu arga kai dne ta prolavainw....exw vouliaxei ston proswpiko mou vourko....ola maura!!!!

Senior Member
    Originally posted by Journey

o kathenas opws thelei grafei............ο καθενας οπως θελει γραφει!!!!

irenep
    Guest
    [i]apo xrono...mou leipei!!!opws kai to xrima...
    γυμναστηριο γιατι δεν πας? σιγουρα υπαρχει τουλαχιστον ενα κοντα στο σπιτι σου.με 35-45? το μηνα πας οτι ωρα θες απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. δεν μπορει να μην βρεις μια ωριτσα!

Senior Member
    Originally posted by mplampla
    Originally posted by Journey
    o kathenas opws thelei grafei............ο καθενας οπως θελει γραφει!!!!

Ελα Τσε Γκεβαρα http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
    Eιναι και παρακληση του φορουμ, να γραφουμε ολοι στα ελληνικα

Σχετικα με την διατροφη σου, το προβλημα που εντοπιζεται αφου υπαρχει ελλειψη χρονου? Οτι τρως πολυ το βραδυ?

Senior Member
    oti trww...psiloxalia....to vradu dld!!!!

Senior Member
    Originally posted by irenep
    [i]apo xrono...mou leipei!!!opws kai to xrima...
    γυμναστηριο γιατι δεν πας? σιγουρα υπαρχει τουλαχιστον ενα κοντα στο σπιτι σου.με 35-45? το μηνα πας οτι ωρα θες απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. δεν μπορει να μην βρεις μια ωριτσα!
    opws grafw kai panw oikonomika eimai xalia!!!an eixa 35eurw to mina na xodeuw 8a to ekana.....ase pou stin geitonia mou to elaxisto einai 55

Senior Member
    Βρε κορίτσι μου, νομίζω οτι είσαι αρνητική σε όλα, δείχνεις σα να μη θέλεις
    να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Στην ανάγκη κάνε απλό περπάτημα, κάνε ποδήλατο, κινήσου. Κάνε κάτι, υπάρχουν και στους δήμους
    γυμναστήρια.
    Εάν πραγματικά το θέλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου, και βουνά μπορείς να κινήσεις.
    Και εσύ και όλοι μας. Το κεφάλι μας αποφασίζει.

Ίσως σου γίνομαι δυσάρεστη, όμως λυπάμαι να σε βλεπω βουτηγμένη στην αδράνεια
    και στην απόγνωση.
    φιλικά

Senior Member
    Originally posted by DEPON

Κανενας καλος λογος προς το παρον ,ουτε και απο τον ιδιο μου τον εαυτο.
    ο ιδιος σου ο εαυτος ειναι ο λογος που θα σου δωσει δυναμη να κανεις τα παντα...κ γω εφαγα σημερα παρα πολυ, εν γνωωση μου, κ αηδιασα, οχι με μενα αλλα με την επιλογη μου να φαω οπως παλια...γιατι δεν ειμαι οπως παλια, γιατι λοιπον να πισογυριζω τον εαυτο μου?
    Γιατι δεν προσπαθειτε κ εσεις να κανετε μικρα βηματα μπροστα? Αν καθεστε στασιμες κ δεν κανετε ουτε ενα τοσοδουλι βηματακι μπροστα κανεις δε μπορει να σας σπρωξξει... Εσεις πρεπει να αρχισετε να κινειστε , κυριολεκτικα κ μεταφορικα, κ τοτε ολα οσα μεχρι πριν σας εμποδιζαν τωρα θα σας σπρωχνουν...
    Ξεκολληστε τα μυαλα σας, συγνωμη για τον πηθυντικο αναφερομαι κ στην αλλη κοπελα, κ καντε κατι. Με το να μη κανετε τιποτα ποιο το νοημα να το συζητατε...λογια λογια. Do it!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast