Κανω διαιτα ... εχετε δει τι ρτωω γενικως ... εχω κολλησει εδω και 2 μηνες . και αντε πες οτι αυτο θα λυθει μολις παω στη διαιτολογο μεσα στη βδομαδα . Εχω ριξει του θεου το διαβασμα και την αυπνια τελευταια , τα νευρα μου ειναι κροσια , τα ματια κοκκινα κλπ . και σημερα γινεται το κορυφαιο . Ετρωγα το μεσημερι και ημασταν εγω η μανα μου και ο αδερφος μου (τον οποιο λογω υποχρεωσεων αν και στο ιδιο σπιτι δεν τον βλεπω συχνα) . Και λεω στη μανα μου να μου θυμησει το τηλ της διαιτολογου . Πεταγεται ο αδερφος μου "γιατι θες να πας , δεν κανεις και μονη σου διαιτα;" "ε ναι , του λεω , αλλα εχω κολλησει" "ποσο καιρο εχεις κολλησει;" "κανα 2μηνο" "ε βεβαια ρε βλαμμενο αφου μια φορα τη βδομαδα που παραγγελνουμε σουβλακια παντα παιρνεις κι εσυ σουβλακι πως να χασεις ;;;;"
μιλουσε σοβαρα ... Τα πηραααααααα!!!!!! μιλουσε και η κουραση γενικοτερα οποτε εγινα σκατα . Μετα απο λιγο με παιρνει τηλεφωνο ο δικος μου (που ειναι στρατο) . Με πετυχαινει με νευρα ..."τι εχεις;" του ειπα γιατι ημουν τσαντισμενη ....
"ε δικιο εχει ο αδερφος σου βρε μωρο μου!!!!" καλα , βαλτοι ειναι ?!?!?!?! να μου τη λενε ρε γαμωτο οταν γουρουνιαζω και κανω μαλακιες γενικως , αλλα οχι και τωρα ... ελεος δηλαδη !!! ουφφφφφφφ....