Καλώς σας βρήκα!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Καλώς σας βρήκα!!

Text
    Χαιρετώ όλα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ!
    Νέα στην όμορφη παρέα σας αν και σας παρακολουθώ από τη Δευτέρα!
    Η ιστορία μου μοιάζει λίγο πολύ με όλων σας..Υπήρξα και εγώ αδύνατη και όμορφη και και και..
    Αλλά ήρθε ο καιρός που, σαν κοριτσάκι και εγώ, έπεισα τον μπαμπάκα να μου πάρει μηχανάκι στην πρώτη λυκείου και τότε άρχισε η κάτω βόλτα...
    Τα κιλά άρχισαν να μπαίνουν σταδιακά και, ας πούμε, χωρίς να το πολυκαταλάβω, έφτασα να είμαι +20 κιλά όταν τελείωσα το λύκειο.
    Είχα σταματήσει να περπατάω πολύ όπως έκανα πριν αγοράσω το μηχανάκι και αυτή ήταν η "τιμωρία" μου..
    Τελειώνοντας το λύκειο λοιπόν, δεν πέρασα σε κάποια σχολή με αποτέλεσμα όλη μέρα να είμαι μέσα στο σπίτι, να μη δουλεύω και να τρώω συνεχώς. Πέρασαν 9 πολύ πολύ δύσκολοι μήνες, με εμένα να έχω μία μορφή ελαφριάς κατάθλιψης, να μη θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου, να μη θέλω να πηγαίνω πουθενά, ούτε λόγος για θάλασσα εκείνο το καλοκαίρι, και όταν έβγαινα έξω φορούσα συνεχώς φόρμες καθώς το πολυπόθητο 28 νούμερο αγαπημένο τζιν μου,μου χωρούσε μέχρι το γόνατο..
    Φεύγει το 2007, έρχεται ενα 2008 εντελώς αδιάφορο με εμένα να είμαι ακόμη στην ίδια κατάσταση, χωρίς φίλες πλέον αφού και εκείνες είχαν φύγει εκτός πόλης για σπουδές και όσες είχαν μείνει,μάλλον βαρέθηκαν τη "μιζέρια" μου..Γιατί, γυρνόντας το χρόνο πίσω, μάλλον μίζερη συμπεριφορά είχα..
    Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, βρίσκω επιτέλους δουλειά και αρχίζω τα lipotox χωρίς όμως να κάνω κάποια δίαιτα απλά περιμένοντας να μου κόψουν την όρεξη..
    Χάνω 3 κιλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και τα σταματάω.
    Τον Σεπτέβρη γράφομαι στη σχολή που πάω μέχρι και σήμερα και αρχίζω να είμαι και πάλι κοινωνική.Κάνω νέες παρέες και μπαίνω σε γνώριμους μαθητικούς ρυθμούς.
    Τέλη Νοέμβρη αποφασίζω να πάω σε μία διαιτολόγο και να πάρω πλέον την κατάσταση στα χέρια μου..
    Κάνω τη δίαιτα για περίπου 1 μήνα, χάνω 9 κιλά και νιώθω άλλος άνθρωπος!!
    Απογοητεύομαι σε κάποια στιγμή, γιατί ήταν δύσκολο να συνεχίζω να πηγαίνω καθώς για αλλαγή μου έλεγε <<μπορείς να πίνεις καφέ το πρωί αντί γάλα>> και εγώ τις έδινα 30ε κάθε φορά!!
    Έρχοντε τα Χριστούγεννα, η δίαιτα σταματάει και μέχρι το καλοκαίρι του 2009 τα έχω πάρει πίσω +6.
    Φτάνουμε στο σήμερα λοιπόν, έχω αρχίσει δίαιτα ξανά την ίδια απο 11/1 με παράλληλο συνδυασμό lipotox, πριν το πρωινό το μεσημεριανό και το βραδυνό, έχω χάσει 2 κιλά και συνεχίζω ακάθεκτη..Είμαι 1,76 με βάρος 95 κιλά, ευτυχώς με ομοιόμορφη κατανομή και όλοι απλά με θεωρούν νταρντάνα και δεν πιστεύουν πως είμαι τόσο..
    Έχω βάλει στόχο τα 20 κιλά, ίσως και παραπάνω για να αποκτήσω τον παλιό μου εαυτό!
    Συγγνώμη αν σας κούρασα, αυτή ήταν μία μίνι ανασκόπηση των 3 τελευταίων χρόνων της ζωής μου!
    Θα τα λέμε πολύ συχνά απο δώ!!
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Junior Member
    καλώς την!!!
    κι εγώ καινούργια είμαι, χθες ήρθα στην παρέα. Είμαι κι εγώ +20 αλλά δεν ειμαι τόσο μικρή (δεν χάνω πολύ εύκολα). Πες μου πως πας με τα lipotox; τα είχα πάρει μια φορά αλλά μου έφερναν ανακατωσούρα και τα παράτησα. Ξέρεις είναι λίγο δεσμευτικά ως προς την ώρα που πρέπει να φας. Δεν το μπορώ νοιώθω πολύ περιοριστικά. Όμως αν έχει αποτέλεσμα, χαλάλι, καντο!!!!!

Senior Member
    Καλώς ήρθες, μοναδική ζωή μοναδίκή ευκαιρία, επί το ελληνικότερον. Φαίνεσαι τόσο αποφασισμένη που σίγουρα θα το πετύχεις...εξάλλου έχεις τα νιάτα και...τις πολύτιμες καύσεις σου. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Senior Member
    Καλή μου faty τώρα διάβαζα το δικό σου ποστ και γι'αυτό άργησα να απαντήσω!
    Τα λιποτοξ δε ξέρω αν οντως βοηθούν ή απλά έχω πεισμώσει τόσο πολύ!!
    Δεν έχω τις ιδιες λιγούρες αλλά ζορίζω και τον εαυτό μου και λέω, όχι δε θα φας!
    Τώρα, όσον αφορά τις ώρες, 15 λεπτά πριν το πρωινό, δηλαδή το πίνω, πλένω το πρόσωπό μου, ντύνομαι και τρώω πρωινό.
    Μετά 12μιση πίνω τα 2 και 1μιση τρώω γιατι και η διαιτα μου είναι με συγκεκριμένες ώρες,δηλαδή τρωω από 1μιση εως τις 2.
    Έπειτα 7μιση άλλα 2 χαπάκια και 8μιση με 9 βραδυνό!
    Και εμένα με ανακατεύουν μέχρι να πιώ νερό :/

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Καλώς ήρθες, μοναδική ζωή μοναδίκή ευκαιρία, επί το ελληνικότερον. Φαίνεσαι τόσο αποφασισμένη που σίγουρα θα το πετύχεις...εξάλλου έχεις τα νιάτα και...τις πολύτιμες καύσεις σου. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    Δεν ξέρω γιατί, με άγγιξαν πολύ τα λόγια σου!
    Σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι και σε σένα καλή συνέχεια!!

Senior Member
    καλως ηρθες one life one chance

βρισκεσαι στο σωστο μερος για βοηθεια και κατανοηση!
    Ευχομαι καλη επιτυχια στο στοχο σου.Ευχομαι να εχεις δυνατη θεληση και πεισμα στο να μην τρως αυτα που δεν πρεπει. Και να θυμασαι επισης οτι εχεις καλο συμμαχο, εκτος απο την ηλικια σου, και το ουαου υψος σου!!!! Οπως πολλες φορες λεω χαριτολογοντας...δεν ειμαι χοντρη ειμαι κοντη! χαχαχαχ (1,66)

αλλα πρεπει να μας πεις πως να σε φωναζουμε γιατι δεν λεει να γραφουμε ολο αυτο!! χαχαχ

καλη επιτυχια καλη μου!

Senior Member
    Καλώς σε βρήκα Νεκκυ, με λένε Πηνελόπη!
    Με τα κιλά που έχω και με την όρεξη που έτρωγα, αν ήμουν πιο κοντούλα, θα με αφήνατε στην ανηφόρα και θα κατέβαινα σαν βαρελάκι!!!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και εσένα!
    Υπομονή και ο χρόνος είναι σύμμαχος μέχρι το καλοκαίρι που θα είμαστε όλες κορμάρες!!!

Senior Member
    Καλώς ήρθες onelifeonechance , σου εύχομαι καλή επιτυχία στο στόχο σου
    και οτιδήποτε χρειαστείς, μη διστάσεις όλοι εδώ είμαστε.

Θα συμφωνήσω με τη Νέκκυ, πες μας πως θέλεις να σε φωνάζουμε γιατί
    θα μπερεδευόμαστε με όλο αυτό το σιδηροδρομάκι καλή μου :P
    καλή επιτυχία, φιλιά

Senior Member
    καλησπερα πηνελοπη μου. καλως μας βρηκες!!εισαι στο σωστο δρομο ηδη για να πετυχεις το στοχο σου!εμεις θασε βοηθησουμε οσο μπορουμε αλλα να ξερεις οτι οτι καταφερεις θα το εχεις κανει με την δικη σου υπομονη και προσπαθεια!! χαιρομαι που το πηρες αποφαση..καλο κουραγιο και μην ανησυχεις!! ολα καλα θα πανε..ηδη γι αμενα περασαν 2 βδομαδες σκληρης προσπαθειας μετα απο μηνες σκληρης προσπαθειας που δεν απεδωσαν και αισθανομαι πολυ τυχερη που βρηκα αυτο το φορυμ γιατι με βοηθουν ολες οι κουκλιτσες πολυ..φιλακια!

Senior Member
    Κορίτσια τώρα μπήκα και είδα τα τελευταία ποστ!
    Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη!
    Μόλις γύρισα από βολτίτσα, είχα πάει ταβερνάκι!
    Ευτυχώς δε γουρούνιασα (πολύ :P )
    Εφαγα κοτόπουλο φιλέτο, σαλάτα και μερικά κολοκυθάκια τηγανητά!
    Ουφ!
    Έχω λίγες τύψεις για τα παλιοκολοκυθάκια αλλά τα ευχαριστήθηκα!!!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου όμορφα, να'μαι παλι κ εγώ!
    Σας έχασα για μια βδομάδα περίπου λόγω φόρτου εργασίας :@
    Είμαι εδώ όμως και πάλι, η δίαιτα συνεχίζεται κανονικά, δεν έχω ζυγιστεί βέβαια ακόμη αλλά τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία επίσκεψη!
    Μάλλον θα αλλάξουμε και τη δίαιτα γιατί ειναι περυσινή και θέλω να βγάλω κάποια φαγητά.
    Το μεγάλο νέο όμως είναι πως σήμερα στις 8 έχω ραντεβού για να ενημέρωση σε ένα γυμναστήριο που έχει μηχανήματα power plate!
    Tσιμπημένη η συνδρομή (59ε/μήνα) αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!
    Εσείς τί έχετε ακουσει ή ακόμη, το έχετε δοκιμάσει;;