τι ΔΕΝ εφαγα σημερα (ιστοριες καθημερινης επιτυχιας) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 282
    Senior Member
    Badgirl τι διαιτα κανεις ακριβως αν επιτρεπεται?
    Διοτι εσυ οπως λες "τωρα ξερεις οτι μπορεις" να τα χασεις τα κιλα σου..εγω ομως βαδιζω προς το αγνωστο..παντα με βαρκα την ελπιδα..αλλα και με πολλους πειρασμους η αληθεια ειναι..

Senior Member
    οταν θα τα χασεις θα δεις οτι μπορουσες οποτε μην απογοητευεσαι...παντως αφου μπορουμε εμεις μπορεις κ εσυ...ελα παρεουλα. Σε νιωθω αγχωμενη, χαλαρωσε, με το αγχος δε βγαινει τιποτα...τωρα κανω μια εβδομαδιαια διαιτα κ μετα θα δω, μεχρι να ξαναπαω στο διαιτολογο μου (ειμαι σε ταξιδι) οποτε θα ξαναρχισω σωστη διατροφη...

Senior Member
    Ε οσο να ΄ναι οταν πρεπει να χασεις καμια 25αρια κιλα, ειναι λιγο αγχωτικο, δεν ειναι?
    Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα, αν και δεν ειναι οτι πιο ευκολο.
    Ειμαι και τρελη γλυκατζου, αυτο ειναι το αδυνατο σημειο μου..μια εβδομαδα τωρα προσπαθω να ξεγελαστω με μικρες πλακιτσες μαυρη σοκολατα...ομως πιστευω να τα καταφερω..τουλαχιστον προσπαθω.

Senior Member
    e oλοι εχουμε αδυναμιες...κ γλυκατζου να μην ησουν θα ησουν του φαγητου, οσο για τα 25 κιλα φυσικα κ ειναι αγχωτικα, προσποιησου οτι δεν ειναι κ μη σκεφτεσαι τον τελικο στοχο αλλα βαζε μικρους εφικτους στοχους, πχ δευτερο στοχο να πας 90+ κιλα πχ 91 ή 92

Senior Member
    Δικιο εχεις, οι μικροι στοχοι ειναι καλυτεροι απο ψυχολογικης πλευρας,κι εγω το εχω σκεφτει.
    Οπως βλεπω και στο τικερακι σου εσυ τα εχεις καταφερει περιφημα, μπραβο σου, ολα αυτα τα κιλα τα εχασες μονη σου η με την βοηθεια διαιτολογου? Και μεσα σε ποσο διαστημα?

Senior Member
    τετι μου για σου και απο μενα..ξερεις ακτι?? ειχα κανει παρα πολλες προσπαθειες για να χασω κιλα ομως τωρα ειναι αλλιως.βγαινει απο μονο του...ξαφνικα.ξυπνας ενα πρωι και λες τελος.ως εδω.οι πειρασμοι και ολα τα σχετικα παντα 8α υπαρχουν..ειναι κα8αρα στο μυαλλο να τα απολαυσεις εξυπνα ωστε να μην σε φορτωσουν με παραπανω κιλα. μην ανησυχεις..και εγω 25 εχω να χασω.αυριο ζυγιζομαι κιολας!!!

Senior Member
    Originally posted by teti
    Δικιο εχεις, οι μικροι στοχοι ειναι καλυτεροι απο ψυχολογικης πλευρας,κι εγω το εχω σκεφτει.
    Οπως βλεπω και στο τικερακι σου εσυ τα εχεις καταφερει περιφημα, μπραβο σου, ολα αυτα τα κιλα τα εχασες μονη σου η με την βοηθεια διαιτολογου? Και μεσα σε ποσο διαστημα?
    apo πριν το καλοκαιρι σκεφτομουν οτι κατι πρεπει να γινει με τα κιλα μου...
    τελη αυγουστου αρχισα γυμναστηριο (δεν ειχα ξαναγυμναστει ποτε μου) κ αρχισα κ διαιτα μονη, διατροφη μαλλον, αφου ετρωγα αρκετα...δυσκολο να ελαττωσεις τις θερμιδες...
    Μετα ηταν μια περιεργη φαση οπου την μια πηγαινα στο διαιτολογο κ την αλλη εκανα μονη...
    ειχα παει κ παλιοτερα στον ιδιο κ γνωριζα τι πρεπει να τρωω απο αυτυα που κανουμε στο σπιτι μου...(ειχε κανει διαιτολογιο με τα φαγητα που τρωνε ολα τα μελη της οικογενεας)
    Την μια νομιζα οτι τα παω καλα, την αλλη εβλεπα στασιμη τη ζυγαρια, την αλλη σπαγαν τα νευρα μου κ ετρωγα υπερβολικα...ενα μπαχαλο.
    Μετα αρχισα να διαβαζω να μαθαινω οσα μπορω, νασχολουμαι περισσοτερο με το σωμα μου, τελικα το αγαπησα παροτι παχυ κ αρχισα να νιωθω καλα μεσα σαυτο. Και τοτε αρχισε να πεφτει η ζυγαρια...
    μετα βρηκα εσας εδω κ πηρα κι αλλη δυναμη κ προχωρησα...η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι τη συνεχεια...απλα αφεθηκα να προοχωραω στον σωστο δρομο ελπιζω...

Συγνωμη για το κατεβατο αλλα
    ηταν καλη ευκαιρια να κανω ενα πισογυρισμα, να δω ποσα εχω περασει κ να παρω δυναμεις...Ειμαι παλι σε κρισιμη φαση, σα να μη βλεπω το 103 κ βλεπω μονο το 83...Πρεπει να συνειδητοποιησω οτι τα παω πολυ καλα κ να σταματησω να ζηταω διαρκως περισσοτερα απο τον οργανισμο μου...

Senior Member
    Απαντηση στην τελευταια σου ερωτηση...
    Τον Σεπτεμβρη στο γυμναστηριο με ρωτησε ο γυμναστης ποσα κιλα ειμαι...ντραπηκα αλλα το ειπα...νομιζω 99!!! για την ακριβεια εδειχνε μια 99 μια 101 αλλα εγω ειχα πει νομιζω 99...ισως κ λιγοτερο μη με σταυρωσετε

Senior Member
    Τι δεν τρωω τωρα,,, την σουπα που προοριζεται για αυριο!!!!

Senior Member
    Εγώ σήμερα ξεπέρασα ένα κλαμπ (δεν το έφαγα) αν και το ήθελα πολύ.

Senior Member
    Μια χαρα τα εχεις καταφερει badgirl και παλι μπραβο σου.
    Τελικα αυτο που λες πρεπει να κανουμε ολες μας, να αγαπησουμε τον εαυτο μας και το σωμα μας, γιατι οταν το μισουμε του φερομαστε σαν να ειναι σκουπιδοτενεκες.
    Νομιζω οτι αυτο πρεπει να σταματησει. Γρηγορα κιολας. Τουλαχιστον απο την πλευρα μου..

Senior Member
    παλια μου ελεγαν φαε αυτο μη μεινει κ το ετρωγα...πλεον οταν μου το λεει η μανα μου, οσο κι αν το θελω λεω οχι κκ της ριχνω κ ενα βλεμμα ολο πεισμα...

Καποια κοπελα εχει στο τικερ της το μηνυμα "ε οχι δε θα γινουμε σκουπιδοτενεκεδες" ή καπως ετσι, κ το σκεφτομαι οποτε θελω να φαω το φαγητο αλλου ή υπολλειματα...απο τα κεντρικα πιατα

Senior Member
    Απο εδω και περα λοιπον θα το σκεφτομαι και εγω αυτο το μηνυμα!
    Οχι τιποτε αλλο, αλλα προκειται στο αμεσο μελλον να γινω και νονα και τοτε τι φορεμα μπορει να φορεσει ενας σκουπιδοτενεκες οεο?
    Θα ειμαι να με κλαινε και οι ρεγγες.

Senior Member
    Σήμερα δεν έφαγα και είμαι πολλή περήφανη γι αυτό.......τα καλούδια που συνόδευαν την επίσκεψη της ξαδέρφης μου που είναι σε ενδιαφέρουσα.
    Μου έφερε 2κουτιά σπιτικά κουλουράκια κανέλας σαν δώρο και γύρω στις 21:00 μου λέει ότι θα φύγει για να πάει να φάει, αλλά εγώ την κράτησα και τις είπα να φάμε μαζί. Τις είχε δώσει η θεία μου μαζί της, 5κρέπες στο φούρνο γεμιστές με τυρί, ζαμπόν και μπεσαμέλ. πού ήταν περιχυμένες με κρέμα γάλακτος & 3κομ. παστίτσιο το οποίο λατρεύω.
    Εγώ έφαγα μόνο σαλάτα........

Senior Member
    ποπο μκεη78..χαρα στο κουραγιο σου...ειλικρινα..εδω τα λαχταρισα εγω!!

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast