Results 196 to 210 of 282
-
04-02-2010, 14:28 #196
Originally posted by irenevaladia
Δηλαδή τι τρώει? Αλμυρά και τέτοια?
Κατι αντιστοιχο με οταν κανουμε διαιτα που λιγουρευομαστε ολα τα ασχετα...με τη διαφορα οτι εγω κ να φαω τα ασχετα δε τρεχει τιποτα...υγιεστατη ειμαι, εκεινη ομως?
- 04-02-2010, 15:12 #197
είδες το απαγορευμένο τι κάνει?
04-02-2010, 16:35 #198
Originally posted by BARB3
τι να σου κανω που δεν εισαι κοντα....θα ερθεις ομως καμια φορα στους κουμπαρους ε?
05-02-2010, 14:13 #199
λοιπον τι ΔΕΝ εφαγα εχθες....τιποτε...τα εφαγα ολα....σνιφ....και 5000 θερμιδες και 10000 και βαλε.....μεχρι και ρεβανι με παγωτο. καλε τι θα κανω?
και σημερα το στομαχι μου πειναει......ουτε καν την πιτα που μου προσφεραν το πρωι δεν αφησα...........τελικα οσο τρως, τοσο πεινας μου φαινεται......ταχα κανω και ελλειπτικο να καψω θερμιδες...........και ολη μερα να εκανα, παλι δεν το εσωνα.........
05-02-2010, 14:54 #200
Μπαρμπουνάκι μου καλό
μπαρμπουνάκι μου αισιόδοξο
μην μου χαλιέσαι
εντάξει ήταν και Τσικνοπέμπτη και είχες το κάθε δίκιο!
Κάνε πιο χαλαρά σήμερα και το ΣΚ και από Δευτέρα σε θέλω δυναμική ξανά πίσω στην ομάδα (θα τολμήσουμε και να ζυγιστούμε κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!).
05-02-2010, 15:27 #201
Originally posted by BARB3
λοιπον τι ΔΕΝ εφαγα εχθες....τιποτε...τα εφαγα ολα....σνιφ....και 5000 θερμιδες και 10000 και βαλε.....μεχρι και ρεβανι με παγωτο. καλε τι θα κανω?
και σημερα το στομαχι μου πειναει......ουτε καν την πιτα που μου προσφεραν το πρωι δεν αφησα...........τελικα οσο τρως, τοσο πεινας μου φαινεται......ταχα κανω και ελλειπτικο να καψω θερμιδες...........και ολη μερα να εκανα, παλι δεν το εσωνα.........
ούτε σήμερα σταμάτησα
μόνο σε 1 σοκοφρετάκι είπα όχι....
06-02-2010, 12:27 #202
καλημερα σε ολες!!!!!αχ κοριτσια και εγω τις τρεις τελευταιες μερες ΕΣΚΑΣΑ!!!!ετρωγα ασυστολα αλλα ευτυχως ψιλουγειινα (κατι ειναι και αυτο)...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ!!!!απο σημερα λοιπον ας αποφασισουμε οτιο,τι καναμε καναμε και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!πισω στο στοχο μας...
εγω καλα ξεκινησα αφου ΔΕΝ εφαγα πιτσα και ψωμακια ζεστα ζεστα που μου εσπασαν τη μυτη!!!
καλη συνεχεια και καλο κουραγιο!!
06-02-2010, 15:35 #203irenepGuestδεν εφαγα χτες ενα κομματι πιτσα που μου προσεφεραν αλλα ηπια ενα ποτηρι κοκκινο κρασι. νομιζω πως παω σχετικα καλα ακομα.
08-02-2010, 13:05 #204
λοιπον το "εφαγα τα παντα" το συνεχισα και ολο το σαββατοκυριακο. ημουν down και ξεδωσα στο φαι....συνηλθα μετα αλλά συνεχισα το χομπι....λεω απο σημερα να το κοψω και παλι.
ομως απο οτι καταλαβαινω, μου αρεσει το φαι και θα εχω κακα ξεμπερδεματα......παλι με χρονια και καιρους, παλι 100 θα γινω μου φαινεται
08-02-2010, 13:08 #205
Originally posted by chocaholic
καλημερα σε ολες!!!!!αχ κοριτσια και εγω τις τρεις τελευταιες μερες ΕΣΚΑΣΑ!!!!ετρωγα ασυστολα αλλα ευτυχως ψιλουγειινα (κατι ειναι και αυτο)...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ!!!!απο σημερα λοιπον ας αποφασισουμε οτιο,τι καναμε καναμε και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!πισω στο στοχο μας...
εγω καλα ξεκινησα αφου ΔΕΝ εφαγα πιτσα και ψωμακια ζεστα ζεστα που μου εσπασαν τη μυτη!!!
καλη συνεχεια και καλο κουραγιο!!
08-02-2010, 13:23 #206
.............ερωτηση κρισεως???????!!!!!!!!!!!!
οταν δεν συνειδητοποιουμε τι τρωμε ,πως το αξιολογουμε?????
για να γινω πιο σαφης.......
χτες ειχαμε βγει εξω μια παρεα.εφαγα μονο λιγο χταποδι,σαλατα και κατι ψητες σαρδελες....και 4 ποτηρακια κρασι...ναι δεν επρεπε το ξερω αλλα πολυ το ευχαριστηθηκα ,να μπει λιγο αλκοολ στο συστημα μου..........
και εκει που ημουν σε κουκουρουκου διαθεση και μιλαγα,ελεγα αστεια μου φερνουνε ενα κομματι μικρο θα ελεγα,μωσαικο...(αυτο το γλυκο με τη σοκολατα και τα μπισκοτα που βαζουμε στο ψυγειο....)το οποιο οπως καταλαβατε το εφαγα και συνειδητοποιησα τι ετρωγα οταν εφτασα στο προτελευταιο κομματι????????
κυριες και κυριοι του δικαστηριου...ειμαι αθωα ή ενοχη?????????????
08-02-2010, 13:28 #207
Originally posted by XENIA!
χτες ειχαμε βγει εξω μια παρεα.εφαγα μονο λιγο χταποδι,σαλατα και κατι ψητες σαρδελες....και 4 ποτηρακια κρασι...ναι δεν επρεπε το ξερω αλλα πολυ το ευχαριστηθηκα ,να μπει λιγο αλκοολ στο συστημα μου..........
και εκει που ημουν σε κουκουρουκου διαθεση και μιλαγα,ελεγα αστεια μου φερνουνε ενα κομματι μικρο θα ελεγα,μωσαικο...(αυτο το γλυκο με τη σοκολατα και τα μπισκοτα που βαζουμε στο ψυγειο....)το οποιο οπως καταλαβατε το εφαγα και συνειδητοποιησα τι ετρωγα οταν εφτασα στο προτελευταιο κομματι????????
Αθώα!!!!!
08-02-2010, 16:14 #208
Originally posted by XENIA!
καλα το δικο μου ειχε και μερεντα μεσα....
08-02-2010, 17:12 #209
παιδια εχω καιρο να γραψω διοτι πολυ απλα...δεν υπαρχει κατι που να μην τρωω χαχαχαχαχα βλεπω μια χαρα τα πατε αθωες κοπελουδες καλη συνεχεια
09-02-2010, 22:46 #210
ax arxisameeeeeeeee ειπα ναρχισω διαιτα, εχω λυσσαξει στην πεινα, οχι επειδη δεν εφαγα καλα αλλα επειδη πηγα γυμναστηριο ενω δεν το ειχα σκοπο....αχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ετσι μαλλον επρεπε να παρω κι αλλη τροφη αλλα τωρα ειναι αργααααααααααα
ολοι τρωνε γιουβαρλακια κ γω πινω ροφημα!
Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία
07-08-2025, 12:14 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη