τι ΔΕΝ εφαγα σημερα (ιστοριες καθημερινης επιτυχιας) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 282
    Senior Member
    Originally posted by chocaholic
    ας πιω και εγω λιγο νερακι να κοπασω τη λιγουραααα!στην υγεια σου νεκκυ μου!!!!!!
    στην υγεια σου chocaholic!!!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχαχααχ

irenep
    Guest
    τι να κανω ρε κοριτσια που δε μενω μονη στο σπιτι????αφηστε!!!ετσι ειναι ολη την ωρα:ζω μεσα στους πειρασμους,γιατι ενταξει εγω πρεπει να κανω διαιτα,οι υπολοιποι τι φταινε???οποτε το παιζω τερας αυτοσυγκρατησης και ο,τι γλιτωσω γλιτωσα!!

πες τα ρε κοπελα μου! ο πατερας μου μας εφτιαξε κρεπες χτες! γλυκιες με σοκολατα-σιροπι-μπισκοτο! εφαγα μια χτες το βραδυ αλλα σημερα κρατηθηκα η ατιμη. την γλυτωσα με 2 κομματακια σοκολατα υγειας.α και κρατηθηκα επισης και δεν εφαγα και ενα σοκοφρετινι που με κερασανε.

αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!πως σε καταλαβαινω.....αντικειμενι� �α για να αντισταθεις στη ζεστη σπιτικη κρεπα με ολα τα καλουδια πρεπει να σαι μοναδικα και εξωπραγματικα εγκρατης και πειθαρχημενος!εισαι τρομερη που κρατηθηκες!!!!ευγε και παλι ευγε!!!
    (ωρες-ωρες σκεφτομαι τι καλα που θα ταν να μενω μονη μου και στο ψυγειο να υπαρχουν μονο γιαουρτια 2%,πρασινα λαχανικα και νερο...αντιθετως αυτη τη στιγμη στο ψυγειο υπαρχουν απο παριζακια,μπεικον,ζαμπον κλπ μεχρι κρεμ καραμελε,προφιτερολ και κωκακια...)ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΛΥΚΩΝ????????

irenep
    Guest
    αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!πως σε καταλαβαινω.....αντικειμενι� �α για να αντισταθεις στη ζεστη σπιτικη κρεπα με ολα τα καλουδια πρεπει να σαι μοναδικα και εξωπραγματικα εγκρατης και πειθαρχημενος!εισαι τρομερη που κρατηθηκες!!!!ευγε και παλι ευγε!!!
    (ωρες-ωρες σκεφτομαι τι καλα που θα ταν να μενω μονη μου και στο ψυγειο να υπαρχουν μονο γιαουρτια 2%,πρασινα λαχανικα και νερο...αντιθετως αυτη τη στιγμη στο ψυγειο υπαρχουν απο παριζακια,μπεικον,ζαμπον κλπ μεχρι κρεμ καραμελε,προφιτερολ και κωκακια...)ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΛΥΚΩΝ????????

στην ιδια κατασταση ειναι και το δικο μας το ψυγειο. και μετα σου λεει οικονομικη κριση! την θυμομαστε μονο αν ζητησω καμια εκδρομουλα! τοσες σοκολατες, αν μαζευα τα λεφτα που δινουμε, μια εβδομαδα στο παρισι θα πηγαινα!!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by irenep

.,.......μηπως να αρχισετε την διακινηση ναρκωτικων που δεν παχαινουν κιολας???????????
    εγω αντισταθηκα στη σοκολατα που με κερναγαν το πρωι...
    φιλια

αχαχαχαχαχαχαχαχα!καθολου αδικο δεν εχεις!!!θα τοπερασω ως προταση <<ο,τι λεφτα ξοδευετε εσεις σε γλυκα,θα μου τα δινετε εμενα σε ρευστο να τα κανω ο,τι θελω!!>> δεν ειναι καθολου κακοοοοοοοο!!!!πολυ καλη ιδεαααα!

irenep
    Guest
    δεν το συζητω. τωρα που εχει και εκπτωσεις!!! χρυσες δουλειες θα κανουμε!
    παντως εγω τους το υπενθυμιζω συνεχεια το περιεχομενο του ψυγειο για να το τρωνε εκεινοι και οχι εγω.
    ξερεις η καλη κορουλα που ρωταει καθε τρεις και λιγο την μανουλα και τον πατερουλη αν θελουν να τους φτιαξω μια κρεπα, ενα σαντουιτς κατι βρε παιδι μου! τρωνε αυτοι και χορταινω εγω!

αχαχαχαχαχαχα....και σ αυτο ταιριαζουμε!!εγω το κανω αυτο με τα αδερφια μου...μηπως θες ενα κομματι τσουρεκι??να σου φτιαξω μια καρμποναρα???εχει μεινει μισο kinder bueno...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ???κι ολο περναω κατω απ τη μυτη τους φαγητακαι γλυκα μπας και φαν τα σκασμενα....ουφφφφφφ!

Senior Member
    Originally posted by irenep
    δεν το συζητω. τωρα που εχει και εκπτωσεις!!! χρυσες δουλειες θα κανουμε!
    παντως εγω τους το υπενθυμιζω συνεχεια το περιεχομενο του ψυγειο για να το τρωνε εκεινοι και οχι εγω.
    ξερεις η καλη κορουλα που ρωταει καθε τρεις και λιγο την μανουλα και τον πατερουλη αν θελουν να τους φτιαξω μια κρεπα, ενα σαντουιτς κατι βρε παιδι μου! τρωνε αυτοι και χορταινω εγω!
    σιγα μη χορταινα!!!

Senior Member
    επιτελους μπορω να πω τι δεν εφαγα!!! συγκρατηθηκα καλουτσικα εχθες!!! δεν εφαγα γιουβαρλακια, δεν εφαγα πατατες με κοτοπουλο (ειχα φαει σκετο στηθος κοτοπουλο νωριτερα), δεν εφαγα ψωμι, δεν εφαγα σημερα το πρωι κιμοπιττα της μαμας και τοστ....

Senior Member
    δεν εφαγα τυρόπιτα
    ψωμί
    και αναψ. τυπου κολα

Senior Member
    δεν εφαγα πιτσα, δεν εφαγα μακαροναδα, δεν εφαγα κεικ φρεσκοφτιαγμενο, δεν ηπια κοκακολα που αδειαζαν τα κουτακια σα να ηταν νερο, δεν ηπια ουισκι (ναι πρωι πρωι επιναν ουισκι....) αλλα αυτο το τελευταιο δε με πειραξε...το βραδυ ομως δε ξερω αν θα κρατηθω παλι να μη φαω κ να μη πιω τιποτα....δεν εφαγα σοκολατακια και το χειροτερο δεν μου κοπηκε καθολου η ορεξη παροτι συμβαινουν ολα αυτα τα τραγικα...

καλε ποσα δεν εφαγες?????παναγια μου!!!ατσαλινη θεληση!!!!ετσι ετσι!μπραβο κουκλα μου!!στοιχημα οτι θα σαι κουκλαρα στο γαμο σου και ο αντρουλης σου δεν θα το πιστευει οτι παντρευεται τετοια θεα!!!!

Senior Member
    δεν έφαγα δεύτερο πιάτο μακαρόνια.

Senior Member
    choco η αληθεια ειναι αππορω κ εγω πως κ δεν εφαγα τιποτε απο ολα αυτα...αρχισα χθες μια διαιτα κ λεω κριμα μη τη σπασω, ή την κανω ή οχι...αν βγαλω τη βδομαδα καλα θαναι... (την εσπασα την πρωτη μερα αλλα με χορτα αλαδωτα...χαχαχαχαχ)

ΜΚΕΗ ειδες...θα μπορουσες κ χειροτερα καλη μου, ομως σταματησες εκει! κ μπραβο σου!

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast