τι ΔΕΝ εφαγα σημερα (ιστοριες καθημερινης επιτυχιας) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 282
    Senior Member
    και εχθες κρατηθηκα αρκετα το βραδυ και δεν σαβουριασα. βασικα δεν εφαγα τα υπεροχα μακαρονια με την υπεροχη κοκκινη σαλτσα που αφησε ο αντρας μου. εφαγα μονο τη σαλτσα με λιγο ψωμι και εκανα μονο κατι αλλα τσιμπολογηματα.

Senior Member
    Εγώ πήγα σούπερ μάρκετ και αντιστάθηκα. Αντί για λιχουδιές πήρα φρούτα και γιαουρτάκια!

Senior Member
    δεν έφαγα τα κάσιους που ήταν στο ντουλάπι όσο
    περίμενα να γίνει το ψαράκι και το μπρόκολο. χιχι
    τώρα πάω να πιω και νεράκι.

Senior Member
    δεν ήπια και κοκακόλα έχει μία ανοιχτή στο ψυγείο....
    και όλο με γυροφέρνει..... ή μάλον όλο εγώ την γυροφέρνω...

δεν βούτηξα ούτε τα μπισκοτάκια του παιδιού

Senior Member
    χαχαχχαα ατιμες κοκα κολες... παλια επινα τονους οποτε την εκοψα μαχαιρι. Πλεον πινω μονο αν οντως τη λιγουρευτω κ οχι απλα επειδη υπαρχει στο ψυγειο...συνηθως με σουβλακι ή κρεατικα θελω να πιω...

Δεν εφαγα μακαροναδα με κιμα που μοσχομυριζε, ουτε κοτοπουλακι στο τεφαλ που φαγαν οι αλλοι...κανω μια καθολου ευελικτη διαιτα...αντε να δουμε! 2 κιλα σε 2 μερες κ συνεχιζω...

Senior Member
    Πάντως εγώ θα τσίμπαγα λίγο τη μακαρονάδα

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    χαχαχχαα ατιμες κοκα κολες... παλια επινα τονους οποτε την εκοψα μαχαιρι. Πλεον πινω μονο αν οντως τη λιγουρευτω κ οχι απλα επειδη υπαρχει στο ψυγειο...συνηθως με σουβλακι ή κρεατικα θελω να πιω...

Δεν εφαγα μακαροναδα με κιμα που μοσχομυριζε, ουτε κοτοπουλακι στο τεφαλ που φαγαν οι αλλοι...κανω μια καθολου ευελικτη διαιτα...αντε να δουμε! 2 κιλα σε 2 μερες κ συνεχιζω...
    badgirl κάνεις αυτή τη δύσκολη δίαιτα για απώλεια πολλών κιλών που έχει κάτι 100γρ. ψωμί κτλ?
    Είναι δύσκολη?
    Πόσο είναι 100γρ ψωμί? Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης?

Senior Member
    εχειι μαυρο ψωμι, δεν ξερω αν λεμε την ιδια διαιτα, εγω την επελεξα απο το τοπικ με τις διαιτες που αν δεν απατωμαι την εχω βαλει πρωτη πρωτη κ μου την ειχε δωσει μια γνωστη που εχασε 20 κιλα...
    Επειδη μαρεσει το γερμανικο πολυσπορο τρωω 2 φετες απο αυτο που ειναι 140 γρ. αλλα δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η ποσοτητα σαυτη τη διαιτα αλλα οι τροφες...

Την αρχισα προχθες κ παω πολυ καλα (-2 κιλα), αρκει μολις την σταματησω να μη τα παρω, και αυτο γιατι εχω κανει αλλη μια διαιτα περιεργη (οχι απο διαιτολογο) την διαιτα με τη λαχανοσουπα, κ μολις τη σταματησα τα πηρα σχεδον ολα (δεν ειχα χασει κ τιποτα)

Senior Member
    πάω να την διαβάσω
    δεν νομίζω να τα πάρεις
    η λαχανόσουπα ήταν σκέτη πείνα γι' αυτό τα έπαιρνες μετά
    αυτή μου φαίνεται πιο ανθρώπινη!

Senior Member
    Και γω σαυτο πονταρω Λιντα...ναι κ εχει απολα αλλα οχι την ιδια ημερα...εδωσα λινκ. Γεια σου κιολα Λιντακι

Απλα μου φαινεται δυσκολη γιατι σε δεσμευει, λες ή την κανω ακριβως να δω τι παιζει ή δεν την κανω, οποτε λυπασαι να τη σπασεις...(υποθετικα αφου μεχρι τωρα την εσπαγα ) αν αξιζει τον κοπο θα σας πω σε δεκα μερες...παντως μακρυα απο λαχανοσουπες, αποτελεσμα μηδεν, μονο υγρα εχασα...αντε κ ενα κιλο κανονικο αλλα με φοβερη πεινα...

Senior Member
    δεν έφαγα τα μακαρόνια του παιδιού

Senior Member
    Δεν έφαγα τις πατάτες που είχε στη μερίδα κοτόπουλο που παρήγγειλα...

Senior Member
    Κι εγώ , έφαγα έξω και δεν έφαγα το συνοδευτικό που ήταν πατάτες τηγανιτές...

Senior Member
    δεν εφαγα δευτερο κομματι σπιτικη τυροπιτα
    δεν εφαγα σοκολατακι που με κερασανε
    δεν εφαγα γαριδες τηγανιτες και κουτσομουρες που μ εφεραν για μεζε!!! (απογευματιατικα! εξαφανιστηκα απο την κουζινα και τα εφαγαν ευτυχως ο καλος μου με την μεγαλη μου κορη )

καλη συνεχεια στα "δεν εφαγα" μας!!!!

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast