τι ΔΕΝ εφαγα σημερα (ιστοριες καθημερινης επιτυχιας) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 282
    Senior Member
    Διάβασα μέχρι αργά και μετά έπεσα για έεεναν ύπνοοοοοοο.......Αχ!και την ξέχασα την πείνα μου!!!!Μακάρι να κάνω έτσι και τις επόμενες ημέρες...

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    λοιπον, παρασκευη απογευμα σε παιδικο παρτυ δεν εφαγα το τριτο κομματι πιτσας που με φωναζε, το τριτο κομματι κεικ, το δευτερο μπισκοτακι, δεν ηπια μπυρα και δεν ηπια καπουτσινο, με ενα σκετο νες την εβγαλα (και με 2 κομματια κεικ, 2 πιτσα και ενα μπισκοτο μονο.....)
    σαββατο βραδυ σε ταβερνα δεν εφαγα ψωμι, δευτερη μεριδα κοτοπουλο με ολη του τη πετσα, δευτερο κομματι ρεβανι, σουβλακια, και οτι αφησαν τα παιδια (σνιτσελ και μπιφτεκι.....) και εφαγα μια μεριδα κοτοπουλο διαφορες σαλατες, τηγανητες πατατες, ρεβανι και κατεβασα εναν βοσπορο νομιζω. α, εβαζα και σοδα για να αραιωνει...
    κυριακη, ακομη χειροτερα. νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι που δεν εφαγα...απο αυριο ξαναξεκιναω...τι κριμα και ειχα χασει σχεδον 3 κιλακια σε 4 ημερες
    \

Καλα εχω πεθανει στα γελια!!!!!!!!!!!!!
    εισαι απιστευτη!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Το βραβειο για το σπιτι με τους περισσοτερους πειρασμους το κερδιζει η....... irenep!
    Αμαν βρε κοριτσι μου...τι τραβας και εσυ!!!!!
    κουραγιο!!!!!!!!!

Εγω τις προηγουμενες μερες εφαγα πολλα που δεν επρεπε αλλα...

σημερα δεν εφαγα τουρτα και την πεταξα στα σκουπιδια, δεν εφαγα τυροπιτακι και το πεταξα και αυτο στα σκουπιδια, δεν εφαγα σοκολατα που ετρωγε η κορη.
    Πρεπει να σκεφτω σοβαρα να παρουμε ενα κατοικιδιο γιατι πολλα πεταω τελικα! αχαχαχχα Και να φανταστητε οτι καποτε ολα αυτα κατεληγαν στο στομαχι μου....

Senior Member
    Είμαι σχεδιάστρια εργάζομαι σε έναν πολιτικό μηχανικό.
    Σήμερα αλλάξαμε γραφείο. Πήγαμε σε καινούριο
    ιδιόκτητο, Νέα οικοδομή?..Με παίρνει τηλ. χθες και μου
    λέει: όλα έτοιμα, μόνο η αποχέτευση δεν θα δουλεύει!!!!!!!
    οπότε όλο το πρωί ούτε ήπια κάτι, ούτε έφαγα.....
    και ευτυχώς δεν χρειάσθηκε να??Καταλαβαίνετε τώρα?.
    Αλλά δυστυχώς πάει η χαρά μου, έφαγα τα μακαρόνια που
    δεν έτρωγε ο γιός μου? κλαψ
    Μου γύρισε μπούμερανγκ.............

Senior Member
    τι ΔΕΝ θα ετρωγα σημερα αλλα τελικα...τπ εφαγα κ το καταφχαριστηθηκα! 1 μεριδα γυρο κοτοπουλο, 3/4 πιτα. καμια δεκαρια πατατες τηγανιτες + λιγη σως. ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ενεδωσα αλλα αξιζε τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Αντε ελπιζω να χωραω στο νυφικο παρα τον γυρο κοτοπουλο χαχαχαχα

Senior Member
    Δεν εγκλημάτισες πολύ.....από αύριο όμως φερμουαράκι σαν αυτό του νυφικού...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά έκανες και το έφαγες αφού το ήθελες και τελικά το ευχαριστήθηκες τόσο...Είπαμε,δε θα γίνουμε και σπαστικά στερημένα!!!!

οχι μονο θα χωρας καλη μου αλλα θα σαι και ΚΟΥΚΛΑΡΑ και ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!το σημαντικο ειναι να μη νοιωθεις τυψεις μετα!εξαλλου ο γυρος ηταν κοτοπουλο αρα ΔΙΑΙΤΗΣ!!!!!

Senior Member
    ....Που το πας αυτό...Θυμάστε τα μπισκοτάκια βουτύρου που δεν έφαγα χτες???????

Ε.....να.........είπα.............δηλα� �ή δεν είπα ακριβώς.........έφαγα!!!!!

5 ολόκληρα και ένα μισό....ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ.....!!!!!!

Παρακαλώ τα γιαούρτια που θα μου ρίξετε να είναι αγελαδίτσα 2%...Ευχαριστώ!

αχαχαχαχαχαχααχαχα!αστερο� �κονη θεααααααααα!!!παντα 2%!!!!!!!τα μπισκοτακια μπισκοτακια ΑΛΛΑ τα γιαουρτακια παντα διαιτης!!!!!!

Senior Member
    Θα μπορούσαν να είναι και 0% αλλά είπα αφου την έκανα την παρασπονδία....ας γιαουρτωθώ αξιοπρεπώς!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!σωστη!επισης τα 0% δνε εχουν καθολου λιποδιαλυτες βιταμινες οποτε τα 2 % ειναι και η πιο σωστη επιλογη απο θρεπτικης αποψεως!!ευγεεεεε!!!!

Senior Member
    mille merci mademoiselle!!!!!!!

Senior Member
    εγώ λέω να σου ρίξω μερικά μπισκοτάκια ακόμη, ε τι λές? δε μου πάει να σε γιουρτώσω βρε,
    πιο καλά τα μπισκοτάκια!

Senior Member
    μπισκοτάκια ε????
    ναι ναι νομίζω ότι μου αξίζει να μου τα πετάξεις στο κεφάλι...!!!!(εγώ να ξέρεις θα τα πιάσω στον αέρα σαν το σκύλο μου...!)

Senior Member
    καλέ να τα φάς πια ! έλεος χαχχααχα

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast