!!!!ΜΕΖΟΥΡΕΣ,ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΚΛΠ!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    που την ειδατε την υποκρισια;
    πιο καθαρα και ξαστερα δε μπορουσα να τα πω.αν το νι και το σιγμα εσεις το θεωρειτε καθαρο μετωπο και ευγενεια,προβλημα σας.
    σας ειπα αριβως αυτα που σκεφτομουν ανεξαρτηως του πως θα ακουστουν,επεσημανα οτι ισως ημουν καπως αποτομη και εννοειται οτι ζητησα ευχαριστω σε οσες μπηκαν στον κοπο να απαντησουν.ολα τα υπολοιπα ειναι δικα σας συμπερασματα και αρα δικα σας προβληματα.

επι τη ευκαιρια,ενας διαχειριστης ας μεταφερει εκεινο το σουπερ αναλυτικο ποστ μου σχετικα με τα curves που ειχα γραψει στο αλλο το θεμα που ειχα ανοιξει με τιτλο 'διαιτα 1400 θερμιδων' η καπως ετσι τελοσπαντων,στο παλιο θεμα curves μηπως και βοηθηθει κανας ανθρωπος γιατι εκει που ειναι παει χαμενο.

Senior Member
    λαθος καταλαβες ειπα την υποκρισια εδω μεσα οχι για σενα, εσυ απλα τα λες με ασχημο τροπο αλλα δεν ειναι δυνατον να μη στη λεει κ σενα κανεις...αυτο εννουσα (φιλικα παντα οπως λες οτι εισαι κι εσυ αλλωστε) κ μη με παρεξηγησει κανεις που ειμαι κ γω αποτομη, ο,τι δινεις παιρνεις!

Senior Member
    λοιπον!οποια νιωθει οτι δεν ξερει...και θελει να μαθει πεντε πραματα σωστα περι σωστης διατροφης και χασιμο κιλων,να παει να ξεκοκαλισει τα ποστ μου στη σελιδα 5 του θεματος 'τι θα φαω αυριο' στην ενοτητα παχυσαρκια
    νομιζω θα βοηθηθει.
    χαιρετουρες!

Senior Member
    πολυ σωστη changes!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by device
    ασε device,εβησα κατα λαθος (πατησα edit αντι να κανω reply)το πιο περιεκτικο ποστ (το γραφα καμια ωρα τωρα!) κι εχω φρικαρει

Senior Member
    Originally posted by changes
    Originally posted by device
    ασε device,εβησα κατα λαθος (πατησα edit αντι να κανω reply)το πιο περιεκτικο ποστ (το γραφα καμια ωρα τωρα!) κι εχω φρικαρει

δεν πειραζει, καποια αλλη στιγμη που θα χεις κεφι το ξαναγραφεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12