αποσυσρση reductil!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Έχεις δίκιο.Και η κατασκευάστρια εταιρία των χαπιών αυτών,με ανακοίνωσή της σε αυτό ποντάρει...Ναι,υπήρξαν αναλογικά με τους λήπτες των χαπιών λίγοι θάνατοι (βέβαια και ένας είναι υπεραρκετός,για ανθρώπινη ζωή μιλάμε!) αλλά ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι ευθύνεται αποκλειστικά ή συμπληρωματικά η σιμπουτραμίνη....Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...!!!!χχχ

irenep
    Guest
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Έχεις δίκιο.Και η κατασκευάστρια εταιρία των χαπιών αυτών,με ανακοίνωσή της σε αυτό ποντάρει...Ναι,υπήρξαν αναλογικά με τους λήπτες των χαπιών λίγοι θάνατοι (βέβαια και ένας είναι υπεραρκετός,για ανθρώπινη ζωή μιλάμε!) αλλά ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι ευθύνεται αποκλειστικά ή συμπληρωματικά η σιμπουτραμίνη....Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...!!!!χχχ

να ρωτησω κατι γιατι μου φαινεται μας περνανε για χαζους?
    τι εννοουν ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι ευθύνεται αποκλειστικά ή συμπληρωματικά η σιμπουτραμίνη?? πως να αποδειχτει δηλαδη? να πεθανουν οοοολοι οσοι την καταναλωνουν (χτυπα ξυλο)? ο χριστος και η παναγια.

Member
    προφανώς να έχουν τα πτώματα μια ταμπέλα που να γράφει " πέθανα από το τάδε αίτιο".
    ενδεχομένως με φωτάκια που αναβοσβήνουν.

Senior Member
    Καλά ότι μας περνάνε για χαζούς παρ'το ως δεδομένο και ξεκίνα από το επόμενο βήμα...Την κρίση σου,τη γνώμη των επιστημόνων που εμπιστεύεσαι εσύ και ό,τι άλλο νομίζεις ότι αξίζει να διερευνήσεις.Αν εμπιστευτούμε σε αυτούς τη ζωή μας παίρνουμε ρίσκο...ʼλλωστε πιστεύω ότι αν αυτές οι βιομηχανίες λειτουργούσαν ανθρωποκεντρικά τότε πιθανώς να μην υπήρχε ακόμη καρκίνος...

irenep
    Guest
    Καλά ότι μας περνάνε για χαζούς παρ'το ως δεδομένο και ξεκίνα από το επόμενο βήμα...Την κρίση σου,τη γνώμη των επιστημόνων που εμπιστεύεσαι εσύ και ό,τι άλλο νομίζεις ότι αξίζει να διερευνήσεις.Αν εμπιστευτούμε σε αυτούς τη ζωή μας παίρνουμε ρίσκο...ʼλλωστε πιστεύω ότι αν αυτές οι βιομηχανίες λειτουργούσαν ανθρωποκεντρικά τότε πιθανώς να μην υπήρχε ακόμη καρκίνος...

πες μου γλυκια μου αστεροσκονη ποιους επιστημονες να εμπιστευτω? αυτους που χρηματοδοτει η εταιρια παραγωγης του ρεντουκτιλ ή αυτους που χρηματοδοτουν οι ανταγωνιστριες εταιριες?? καποιος εχει γραψει στο site: οχι δεν θα γινουμε σκουπιδοντενεκεδες! ποσο σωστος ειναι! σορρυ αν ειμαι αποτομη αλλα και μονο στην ιδεα οτι παιζουν με τις ζωες και την υγεια τοσων ατομων τσαντιζομαι.

Senior Member
    Όχι-όχι!!!!Όταν λέω να εμπιστευτείς κάποιον επιστήμονα εννοώ το εξής απλό...Να πας κατευθείαν στο γιατρό που εμπιστεύεσαι....Όλοι έχουμε ένα γιατρό που να γνωρίζουμε και να εκτιμούμε τις γνώσεις και την κρίση του...Και αν δεν έχεις...ψάξε και βρες τον...ʼσε βέβαια αυτές τις βεντέτες....υπάρχουν πολλοί και καλοί γιατροί που σκέφτονται τον άνθρωπο πρώτα...

Senior Member
    Eγω αμφιβαλλω αν υπαρχει φαρμακο στην αγορα, χωρις παρενεργειες και μακροχρονιες επιπτωσεις στην υγεια. Προσφατο παραδειγμα, το τραγικο ταμιφλου. Ειμαι της αποψης, αν δεν υπαρχει ιατρικη αναγκη, να μην βαζουμε στο στομα μας τετοια πραγματα. Παμε να σωσουμε μια κατασταση και γκρεμιζουμε κατι αλλο, οποτε δεν εχει νοημα υποθετω.

Member
    δεν είμαι γιατρός αλλά κι ένας γιατρός δεν θα μπορούσε να μιλήσει με αποδείξεις για το θέμα αυτό γενικότερα..
    [ καλα αν είναι του ικα δεν θα μπορούσε να πει τίποτα απολύτως]

αυτό που γενικά συμβαίνει είναι οτι μια ομάδα ανθρώπων λαμβάνουν μια δραστικη΄ουσία.
    κάποιοι παρουσιάζουν μια συμπτωματολογία που όμως μπορεί να οφείλέται σε χίλια δυο άλλα πράγματα ή ακόμα χειρότερα να οφείλεται σε συνδυαστική δράση της δραστικής ουσίας με κάτι ανεξέλεγκτο π.χ. μια άλλη δραστική ουσία από ασπιρίνη έως έμπλαστρο - λέω σαν παράδειγμα- και μπουμ ! πάρτους κάτω.
    ή μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο και απλως συμβαίνει να παθαίνουν κάτι.
    για να έχουμε στατιστικά αποτελέσματα [ in vivo] θα πρέπει
    1] να υπάρχει ελεγχόμενο περιβάλλον όπου θα υπάρχουν τα υποκείμενα της μελέτης
    2] τα υποκείμενα της μελέτης να είναι το δυνατόν πιο ελεγμένα και να είναι βεβαιωμένη το δυνατόν πιο απόλυτα η πρότερη- πριν τη λήψη της ουσίας κατάστασής τους
    3] οι μελέτες αυτές να είναι μακροχρόνιες.
    έτσι λοιπόν θα υπάρχουν αποτελέσματα προς ανάλυση και αξιολόγηση.
    και θα ξέρουμε με πιθανότητες τι μπορεί να προκληθεί κλπ.

και όλα αυτά, ενώ οι μελέτες και τα αποτελέσματά τους δεν θα πειραχθούν, αλλιωθούν κλπ
    ποιος πιστεύει οτι gia κάτι τοσο προσοδοφόρο όσο ένα χάπι αδυνατίσματος [ όπως κι ένα χάπι αντιγήρανσης κοκ] όλα τα παραπάνω είναι εφικτά? εεε?

irenep
    Guest
    Originally posted by kwstas01
    Eγω αμφιβαλλω αν υπαρχει φαρμακο στην αγορα, χωρις παρενεργειες και μακροχρονιες επιπτωσεις στην υγεια. Προσφατο παραδειγμα, το τραγικο ταμιφλου. Ειμαι της αποψης, αν δεν υπαρχει ιατρικη αναγκη, να μην βαζουμε στο στομα μας τετοια πραγματα. Παμε να σωσουμε μια κατασταση και γκρεμιζουμε κατι αλλο, οποτε δεν εχει νοημα υποθετω.

νομιζω πως εχεις απολυτο δικιο.και οχι μονο για το ρεντουκτιλ.

Senior Member
    Η φωνή της λογικής σε αυτό το φόρουμ ήρθε για να μας επαναφέρει....δίκιο έχεις....πολλές φορές κοιτάμε αποκλειστικά το αποτέλεσμα της μάχης και ακόμα και αν οι παράπλευρες απώλειες είναι μεγαλύτερες στο νικητή δεν το αναφέρουμε ποτέ...Έλα όμως που δεν τις σκεπάζεις έτσι αυτές τις απώλειες....Καλύτερα λιγότερο νικητής παρά νικητής προσωρινά....ουφ!Ας αλλάξουμε θέμα ρε παιδιά!!!!Λοιπόν ότι μάθει και ό,ποιος μάθει κάτι νεότερο ή σχετικό παρακαλείται όπως ποστάρει άμεσα,μιλ μερσί και να σκεφτόμαστε το στόχο μας...Φόκους που λέει και ένας γνωστός...χεχεχε.

irenep
    Guest
    Η φωνή της λογικής σε αυτό το φόρουμ ήρθε για να μας επαναφέρει....δίκιο έχεις....πολλές φορές κοιτάμε αποκλειστικά το αποτέλεσμα της μάχης και ακόμα και αν οι παράπλευρες απώλειες είναι μεγαλύτερες στο νικητή δεν το αναφέρουμε ποτέ...Έλα όμως που δεν τις σκεπάζεις έτσι αυτές τις απώλειες....Καλύτερα λιγότερο νικητής παρά νικητής προσωρινά....ουφ!Ας αλλάξουμε θέμα ρε παιδιά!!!!Λοιπόν ότι μάθει και ό,ποιος μάθει κάτι νεότερο ή σχετικό παρακαλείται όπως ποστάρει άμεσα,μιλ μερσί και να σκεφτόμαστε το στόχο μας...Φόκους που λέει και ένας γνωστός...χεχεχε.
    προς τι η ειρωνια?ειναι κακο να συμφωνουμε με καποιον?

Senior Member
    Μάλλον δεν κατάλαβες...δυστυχώς από τον υπολογιστή δε φαίνεται ο τόνος της φωνής.Ουδεμία ειρωνία.Συμφωνώ απόλυτα...Το γράφω άλλωστε..."ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ"...!!!!!

irenep
    Guest
    οκ. με συγχωρεις τοτε. μπορει να ειναι και ορμονικο και να παρεξηγουμε ευκολα αυτες τις μερες!!!!!!!!!!

Senior Member
    Κανένα πρόβλημα....Εαν όντως ήταν ειρωνία κι εγώ θα ρωτούσα....Ρώτησες δεν έκανες κτ κακό!!!!

Senior Member
    Με αφορμη το παραπανω, να τονισω και εγω, οτι καποιες φορες απο τον γραπτο λογο δεν φαινεται το υφος μας και πως εννοουμε κατι... οποτε λιγη ανοχη και κατανοηση

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast