Results 16 to 25 of 25
Thread: ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ?
-
01-07-2008, 13:39 #16
οχι δεν ειπα αυτο.....
απλα αν καποιος σε θεωρει για τα μπαζα (η οτι αλλο) για ποιο λογο να συμφωνησεις μαζι του??
αγαπα τον οσο θες, αλλα τραβα αλλου, εκει που θα σε εκτιμανε - αγαπανε η οτι.
- 02-07-2008, 00:24 #17
Πόσο δίκιο έχεις αγαπητέ Κρίνε ....
02-07-2008, 13:41 #18
Originally posted by alexloukoumaki
Πόσο δίκιο έχεις αγαπητέ Κρίνε ....
ναι, μονο που δεν το βρισκω ποτε μα ποτε....
χιχιχιχιχι!
:cool:
02-07-2008, 14:56 #19
καποτε ημουν και εγω στην θεση σου....εψαχνα να βρω τα γιατι......Δεα τα βρηκα ποτε αλλα τωρα υστερα απο 10 μηνες χωρισμου δεν με νοιαζε να μαθω...αντιθετως με νοιαζουν αλλα πραγματα να μα8ω :)
Εγω δεν θα μπορεσω να απαλυνω τον πονο σου αλλα σιγουρα μπορω να σου δωσω καποιες συμβουλες...Παρε τις φίλες σου ειναι καλοκαιρι,πηγαιντε στην παραλια καντε μπανιο,κανε διακοπες και βγες εξω..Απασχολησε τον εαυτο σου με ομορφα πραγματα και μην ρουχλιαζεις.Δεν βοη8αει κα8ολου..κ εννοειται οτι δεν αφηνεις τον εαυτο σου εεε....Και θα δεις οτι θα βρεθει συντομα ο επομενος που θα σου κανει κλικ....Μην χανεις την αυτοπεποιθηση σου και γενικα στρεψε υπερ σου οτι εγινε...Στο κατω κατω με τοσα ψεμματα κ τετοια συμπεριφορα δεν του αξιζες εσυ..Πιθανον του αξιζε κατι χειροτερο.....
καθενας λενε παιρνει οτι του αξιζει,Εγω νομιζω οτι καθενας παιρνει αυτο που νομιζει οτι του αξιζει(κ ας αξιζει πολυ παραπανω ή παρακατω)
02-07-2008, 14:58 #20
Για το πως φευγει απο το μυαλο 8α δεις οτι μερα με την μερα θα απομακρυνεται σαν το κυμα της θαλασσας.....Μου το ελεγαν κ μενα αλλα δεν τους πιστευα(σορρυ παιδιααα) αλλα διαπιστωσα πως ειναι αληθεια....
02-07-2008, 15:04 #21
ε ναι δεν υπαρχουν ντε φακτο συνταγες.
18-08-2008, 23:16 #22
Aυτό το θέμα είναι καρφωμένο στο μυαλό μου εδώ και 3 σχεδόν χρόνια. 3 χρόνια υποφέρω και με αφορμή το θέμα της κοπέλας βρήκα επιτέλους ανθρώπους να με ακούσουν. Ο χωρισμός ήταν και είναι για μενα θάνατος. Τι κι αν έμεινα μόνη μου, τι κι αν έκανα άλλη σχέση, τίποτα!είμαι κολλημένη με κάποιον που με πλήγωνε και δεν εκτίμησε τίποτα, που ήταν κομπλεξικός και με την πρώτη ευκαιρία με μείωνε για να νιώθει ανώτερος. Τώρα λέει παντού ότι ακόμη με σκέφτεται ενώ εγώ τον ξέχασα.Μάλλον θα ήθελε να πεθάνω κιόλας γι αυτόν. Τέτοια άτομα δεν αξίζουν κανονικά ούτε μια κουβέντα αλλά όταν είσαι (δυστυχώς) κολλημένος, το μ΄΄ονο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις χαμόγελο και αισιοδοξία και σιγά σιγά θα γίνουν ένα με το πρόσωπο σου! Αυτή είναι η συμβουλή μου!
19-08-2008, 00:27 #23
Μετα απο εναν χωρισμο ολοι νιωσαμε προδομενοι,νοιωσαμε πως δωσαμε τοσα πολλα και ο αλλος τα καταχραστηκε.Πιστευουμε πως φταιμε εμεις η πως θα μπορουσαμε να κανουμε κατι για να το αποφυγουμε.Ερχεται και η μοναξια σαν ταφοπλακα,κατι που εχεις ξεχασει ιδιαιτερα μετα απο σχεσεις πολλων χρονων.Και το γιατι αιωρειται.Γιατι δεν με σεβαστηκε,που πηγαν ολες οι εκεινες οι υποσχεσεις.Ολα ηταν ψεματα?
Μπορει να ηταν μπορει και οχι.Μπορει εκεινη την περιοδο να με αγαπουσε και μετα να περασε.Αυτο δεν σημαινει πως φταιω εγω.Καποτε και εμεις μπορει να φυγαμε απο μια σχεση,οχι γιατι δεν αγαπουσαμε ενα ατομο αλλα γιατι δεν μας καλυπτε.Δεν εφταιγε αυτο επειδη το παρατησαμε αλλα εμεις γιατι θελαμε κατι διαφορετικο,κατι παραπανω που δεν μπορουσε να μας το δωσει αλλα ηταν σημαντικο για μας.Και ισως να το βρηκαμε καπου αλλου.Αλλα τα δυσκολα ειναι για αυτον που μενει μονος μετα.Το γιατι λιγο πολυ το εξηγησα παρα πανω.Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μαζεψουμε τα κομματια μας,να τα ξανακολλησουμε και να προσπαθησουμε να βρουμε πλεον ενα ατομο που να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερα κοινα μαζι του.Και κυριως να μπορει να αγαπα.Αν η επιλογη ομως γινει λογω ομορφιας,η ομορφου ντυσιματος η καλου αυτοκινητου,σπιτιου,προικα ς κλπ(και μη μου πειτε πως δεν γινονται τετοιες επιλογες),τοτε το πιθανοτερο ειναι \"μια απο τα ιδια\".Συναισθηματικα ατομα ειναι καλο να φτιαχνουν δεσμο με ομοειδη τους,συναισθηματικα ατομα δηλαδη.Που θα βρεθουν τετοια εξω?Νομιζω η απαντηση ειναι στο cosmopolitan σελις 56.(δυσκολα τα πραγματα δηλαδη).
20-08-2008, 23:06 #24
δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά μιας και το ανέφερε ένα μέλος, θα έλεγα να διαβάσεις το άρθρο στο συκεκριμένο περιοδικό στο τεύχος σεπτεμβρίου που μιλάει για χωρισμό και επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πολλά όταν το διαβάσεις. κι εγώ ακόμα αγαπώ αυτόν που με πλήγωσε. μας δόθηκαν ευκαιρίες να ξαναγίνει κάτι αλλά κόβαμε απότομα επαφές ακ΄μα και μέχρι σήμερα. Μπορεί να με πόνεσε αλλά πιστεύω ότι κι αυτός πονάει αλλιώς θα με είχε διαγράψει. Σκέψου το κι αυτό! Επίσης ένα άλλο άρθρο στο τεύχος μιλάει για τον βάτραχο-πρίγκιπα δηλαδή για το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες όταν χωρίζουμε: να τα φτιάχνουμε με κάποιον που ενδιαφέρεται για μας μόνο και μόνο για να διώξουμε τη μοναξιά μας.
21-08-2008, 01:11 #25
Οπως εχει πει και ενας γνωστος σκυλας...\'\'Ο ερωτας με ερωτα περναει...\'\' Τελος!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....