Results 1 to 15 of 29
Thread: βιβλια με επωνυμες διαιτες
-
13-01-2010, 21:21 #1
βιβλια με επωνυμες διαιτες
εχει παρει ποτε κανεις?
Πηρα ενα με διαιτα ατκινς, ενα για χασιμο βαρους χωρις διαιτα που δεν εχει τιτλο διαιτας, κ ενα που δεν πηρα λεγοταν "gi διαιτα". Γνωριζετε καποιο απο αυτα ή εχετε εφαρμοσει κανενα?
- 13-01-2010, 21:26 #2
Η ατκινς είναι πολύ διαδεδομένη απ' ότι βλέπω. Στο φαρμακείο της γειτονιάς μου δίνουν κάτι βιβλιαράκια για την δίαιτα ατκινς προωθώντας και κάτι προϊόντα με το ίδιο όνομα.
Προσωπικά δεν έχω εμπειρία.
13-01-2010, 21:32 #3
για το βιβλιο της ατκινς μιλαω το επισημο, οχι διαφημιστικα...
13-01-2010, 21:35 #4
Originally posted by badgirl
για το βιβλιο της ατκινς μιλαω το επισημο, οχι διαφημιστικα...
13-01-2010, 21:40 #5
Πήρα ένα όταν ήμουν Αγγλία, ενός διαιτολόγου Jay Robb. Αυτός είναι πολύ γνωστός στην Αμερική και βασικά πρεσβεύει το σύστημα carb cycling. Πότε πρέπει να τρώμε δλδ τα αμυλούχα τρόφιμα ώστε να καίμε λίπος. Από ότι μου έχει πει ο ξάδερφος μου και οι φίλοι του που χτυπιούνται στα γυμναστήρια, είναι αρκετά διαδεδομένη μέθοδος και έχει φοβερά αποτελέσματα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όμως
13-01-2010, 21:57 #6
κατι αντιστοιχο παιζει κ με την ατκινς? τωρα αρχισα να ψιλοκοιταω το ενα βιβλιο κ ουσιαστικα αυτο λεει, ελεγχο υδατανθρακων κ πως να τους καταναλωνω
13-01-2010, 22:23 #7
Originally posted by Danai20
Πήρα ένα όταν ήμουν Αγγλία, ενός διαιτολόγου Jay Robb. Αυτός είναι πολύ γνωστός στην Αμερική και βασικά πρεσβεύει το σύστημα carb cycling. Πότε πρέπει να τρώμε δλδ τα αμυλούχα τρόφιμα ώστε να καίμε λίπος. Από ότι μου έχει πει ο ξάδερφος μου και οι φίλοι του που χτυπιούνται στα γυμναστήρια, είναι αρκετά διαδεδομένη μέθοδος και έχει φοβερά αποτελέσματα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όμως
εχει εναλλακτικο τροπο καυσεις υδατανθρακων ? θελω στο γυμναστηριο να καιω λιπος κ οχι υδατανθρακες ουφ
δες και αυτο "χαστε βαρος χωρις διαιτα, οδηγος ισορροπημενης διατροφης για ολη την οικογενεια" Ian Marber dip ion. θα το κοιταξω σπιτι αυτο.
13-01-2010, 22:31 #8
Originally posted by Vasiliki76
Originally posted by badgirl
για το βιβλιο της ατκινς μιλαω το επισημο, οχι διαφημιστικα...για την gi εχεις ακουσει? ή για το αλλο βιβλιο που λεω παραπανω "χαστε βαρος χωρις διαιτα" αυτο το πηρα...παω για μελετη, καλο ξημερωμα
13-01-2010, 22:37 #9
Ο Jay Robb δεν εχει σχέση με την Ατκινς. Αυτό που λέει ουσιαστικά είναι μία μέρα να τρώμε αμυλούχα και μία όχι.
Η μέθοδος carb cycling, (θα βρεις πολλά και στο ιντερνετ) είναι ο τρόπος για να κάνεις τις μεγαλύτερες καύσεις λίπους. Αυτό κάνουν οι μπόντιμπίλντερ πριν κατέβουν σε αγώνες ας πούμε και θέλουν να έχουν μίνιμουμ λίπος. Μην μπερδευτεις και νομίζεις ότι κάνει και τεράστια μούσκουλα-καμία σχέση, αυτό το κάνουν με άλλους τρόπους
Ο οργανισμός όταν τρωει συνεχεια το ίδιο συνηθίζει και δεν κάνει καύσεις. Γι αυτό πρέπει να τον σοκάρεις, να του δίνεις μια υδατάνθρακες και μια πρωτείνη.
Αυτά τα διάβασα και ξέρω και κάποια άτομα που το κάνουν ένα μήνα πριν το καλοκαίρι και γίνονται κορμάρες. Προσωπικά δεν το έχω κάνει.
13-01-2010, 22:41 #10
Στο γυμναστήριο για να χάνεις λίπος και όχι μυς πρέπει να κάνεις αεροβική σε συνδιασμό με (λίγα στην αρχή) βαράκια.
Επίσης υδατάνθρακες θα χάσεις θες δε θες γιατί από κει αρχίζει ο οργανισμός όταν ασκείσαι. Γι αυτό η αεροβική σου πρέπει να είναι πάνω από 20' ώστε να αρχίσει να καίει λίπος μετά.
13-01-2010, 22:41 #11
οκ θα το ψαξω σευχαριστω πολυ, ο,τι αλλο ριχτο
ισως μπορω να το κανω κ στα γευματα αυτο ωστε ενδιαμεσα να καιω λιπος, εχω κ διαιτολογο το Σαββατο κ θα ρωτησω
ολο τον εκπλησσω. Εσυ δεν εχεις την συγκατοικο διαιτολογο ή θυμαμαι λαθος? τυχερουλα!!!
13-01-2010, 22:43 #12
Στο γυμναστήριο για να χάνεις λίπος και όχι μυς πρέπει να κάνεις αεροβική σε συνδιασμό με βαράκια.
Επίσης υδατάνθρακες θα χάσεις θες δε θες γιατί από κει αρχίζει ο οργανισμός όταν ασκείσαι. Γι αυτό η αεροβική σου πρέπει να είναι πάνω από 20' ώστε να αρχίσει να καίει λίπος μετά.
14-01-2010, 17:53 #13
Πήρα ένα όταν ήμουν Αγγλία, ενός διαιτολόγου Jay Robb. Αυτός είναι πολύ γνωστός στην Αμερική και βασικά πρεσβεύει το σύστημα carb cycling. Πότε πρέπει να τρώμε δλδ τα αμυλούχα τρόφιμα ώστε να καίμε λίπος. Από ότι μου έχει πει ο ξάδερφος μου και οι φίλοι του που χτυπιούνται στα γυμναστήρια, είναι αρκετά διαδεδομένη μέθοδος και έχει φοβερά αποτελέσματα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όμωςμε επιανε μια τρελλη πεινα
14-01-2010, 18:05 #14
Forty
Ναι; Δεν είδες διαφορά; Βασικά έχεις δίκιο στα νούμερα. Θυμάμαι τον ξάδερφο μου να τρώει μια κοτόπουλο με μαρούλι και μια μακαρονάδες. Οπότε μάλλον έχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Αλλά αυτοί ορκίζονται σε αυτό τον τρόπο διατροφής και η αλήθεια είναι ότι στα σώματα τους δούλεψε πολύ καλά.
Πόσο καιρό την έκανες; Αν θες δώσε λεπτομέρεις για να ξέρω τι να αποφύγω
Η αλήθεια είναι δε νομίζω να αντέξω με τόσους λίγους υδατάνθρακες. Ειδικά για ψωμί τρελαίνομαι (και φαίνεται)
14-01-2010, 18:17 #15
Forty
Ναι; Δεν είδες διαφορά; Βασικά έχεις δίκιο στα νούμερα. Θυμάμαι τον ξάδερφο μου να τρώει μια κοτόπουλο με μαρούλι και μια μακαρονάδες. Οπότε μάλλον έχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Αλλά αυτοί ορκίζονται σε αυτό τον τρόπο διατροφής και η αλήθεια είναι ότι στα σώματα τους δούλεψε πολύ καλά.
Πόσο καιρό την έκανες; Αν θες δώσε λεπτομέρεις για να ξέρω τι να αποφύγω
Η αλήθεια είναι δε νομίζω να αντέξω με τόσους λίγους υδατάνθρακες. Ειδικά για ψωμί τρελαίνομαι (και φαίνεται)
κρατας παντα σταθερα την πρωτεινη και παιρνεις την μια μερα 40 γρ. υδατανθρακα και 60 γρ. λιπη...την επομενη μερα 60 γρ. υδατανθρακα και 50 γρ. λιπη ....80γρ. υδατανθρακα και 40 λιπη....150γρ. υδατανθρακα και 30 γρ. λιπη και ξανα απο την αρχη.
Οσο μειωνεις τους υδατρανθρακες ανεβαζεις το λιπος αλλα μεσα στο θερμιδικο ανοιγμα που εχεις οχι ανεξελεκτα.
Εγω το εκανα μεσα στην διαιτα που ακολουθησα για να χασω τα κιλα μου,δεν ειχα καποιο στανταρ προγραμμα απλα παρακολουθουσα τα παντα με το fitday και ενδιαμεσα δοκιμασα και την κυκλικη διαιτα.Θελει μεγαλη πειθαρχια γιατι εβλεπα οτι την τριτη μερα πεινουσα πολυ ενω αν κρατουσα τους υδατανθρακες καθημερινη στα ιδια γραμμαρια ημουν πολυ καλυτερα,ισως αν αντεχα την πεινα να ειχα χασει πιο γρηγορα αλλα δεν μου ταιριαζε
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια