τι ΘΑ φάω αύριο - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 240
    Senior Member
    Μκεη πλζ....

Senior Member
    ok sorry

Senior Member
    εσπριττττ πως πηγε η πρωτη μερα σημερα???

Senior Member
    να σας πω ενα κολπακι? κατσε και σκεψου " θα μαλωνα ποτε με ενα παιδακι του δημοτικου?" "θα προσπαθουσα να συναιτησω εναν τρελο?" "υπαρχει περιπτωση να εβγαζα ακρη με μια γρια με ανοια?" σκεφτειτε αυτα και παμε παρακατω ναι? Αρκετα προβληματα εχετε ηδη στην καθημερινη σας ζωη αμαρτια ειναι να γεμιζετε αρνητικη ενεργεια την ψυχουλα σας! Φιλικα παντα και δεν υπαρχει ιχνος κακιας ειρωνειας η οτιδηποτε αλλο στο ποστ μου... αυτα ενιωσα αυτα ειπα για να σας βοηθησω... να ξερετε πως σας αγαπω πολυ πολυ ολες!

Senior Member
    φρικη η πρωτη μερα... ηλπιζα οτι επειδη ηταν ιδιωτικο σχολειο θα ηταν ησυχα τα παιδακια... αλλα μπα... πολυ ανησυχα πολλη φασαρια ενας χαμος... με πονοκεφαλο εφυγα... και το κορυφαιο?? με φωναζανε κυρια...

Senior Member
    Λοιπόν άστις ειρωνίες έξυπνη και συμμαζέψου! ʼντε εκμεταλλευόσαστε το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντμίν και γράφει κάθε μία ότι θέλει! Στα ξαφνικά από το τίποτα να σου επιτίθεται η κάθε μία κατίνα!

Senior Member
    χαχαχ
    -κυριααααααααααααααααααα ????
    -πες παιδι μου ( εσυ υποθετεις πως θελει να πει μαθημα.. )
    - να παω τουαλεταααα???

χαχαχα

Senior Member
    δεν επιτεθηκα σε κανεναν ουτε ανεφερα καποιον στο ποστ μου... λυπαμαι αν το πηρες στραβα. Τελος παντων ομως σου υποσχεθηκα πως δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου οποτε δεν θα κατσω να το αναλυσω αλλο ναι μαρακι μου?

Ζωη τι σαιτες πετουσανε τι θορυβο κανανε τι επανω στα θρανια ανεβηκανε... και να φανταστεις οτι κανανε κανονικα μαθημα ε? δεν διδασκαμε εμεις σημερα αλλα η κανονικη τους καθηγητρια... φαντασου εμας τι θα μας κανουν...

Senior Member
    Αναφερόσουνα στις "κοπέλες" που τσακώνονται μαζί μου. Για ποιόν άλλον να το έλεγες;

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    δεν επιτεθηκα σε κανεναν ουτε ανεφερα καποιον στο ποστ μου... λυπαμαι αν το πηρες στραβα. Τελος παντων ομως σου υποσχεθηκα πως δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου οποτε δεν θα κατσω να το αναλυσω αλλο ναι μαρακι μου?

Ζωη τι σαιτες πετουσανε τι θορυβο κανανε τι επανω στα θρανια ανεβηκανε... και να φανταστεις οτι κανανε κανονικα μαθημα ε? δεν διδασκαμε εμεις σημερα αλλα η κανονικη τους καθηγητρια... φαντασου εμας τι θα μας κανουν...
    κουραγιο

Senior Member
    κανω κανω... βεβαια μας ειπανε οτι τελικα δεν θα παρουμε δεκαρα τσακιστη και οσο να ναι δεν βοηθαει ιδιαιτερα στο να κανω κουραγιο αλλα τεσπα... λοιπον αντε ας αφησουν το τοπικ ησυχο ναι?

Senior Member
    ουτε αποα την σχολη ουτε απο την δουλεια??/ πικρα ρε συ αυτο..

Senior Member
    λοιπον. εγω αυριο σκεφτομαι να φαω: πρωι: γιαουρτι με κονφλειξ
    μεσημερι 1-2 γαριδουλες με 1 φετουλα ψωμι...(γιατι εχει και τη σαλτσουλα)
    απογευμα 1 νεκταρινι
    βραδυ 8α δειξει..αν προλαβω κανα γιαουρτι με μηλο. καλα ειναι? γιατι ειναι καπως ανορ8οδοξο το προγραμμα

Senior Member
    α ναι εγω σημερα μετα την χθεσινη κρεπαλι με τις πατατες και τη σαλατα το ταχινι.. μεχρι στιγμης ειμαι με 2 καφεδες και ενα τοστακι... και το βραδυ καμια σαλατα... και αυριο ειναι νηστεια .. οποτε λογικα κανα λαδερο φαγητο θα φαω

αααα δεν σας ειπα πηρα ολα τα χαρτια για το κολυμβητηριο!! το αργοτερο τριτη ξεκιναω!!!!

Senior Member
    με το φτωχο μου το μυαλο μηπως ειναι λιγα αυτα?? και που το βρηκες το νεκταρινι χειμωνιατικα καλε?

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast