Results 1 to 5 of 5
Thread: καταθλιψη
-
05-07-2008, 11:22 #1
καταθλιψη
νομιζω οτι εχω καταθλιιψη.
χρειαζομαι ενα καλο ψυχιατρο στην θεσνικη η στις σερρες.
γνωριζει κανεις τπτ να με βοηθησει?
ευχαριστω.
- 05-07-2008, 11:35 #2
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
05-07-2008, 12:31 #3
θα ηθελα ψυχιατρο γιατι πιστευω οτι ο ψυχολογος δεν θα με βοηθησει. ηδη παιρνω καποια ηρεμιστικα χωρις συνταγη γιατρου και η κατασταση ειναι γενικοτερα δυσκολη.
05-07-2008, 12:47 #4
selana,
καλύτερα διάγνωση να σου κάνει ενας ειδικος, όπως καλύτερα θα ταν να σταματουσες κ τα ηρεμιστικά που παιρνεις χωρις συνταγή γιατρου. Καταλαβαινω κ υποθέτω πώς για να το κανεις νιωθεις απογνωση, ομως έτσι δεν σε βοηθάς τελικα.....
Καλή δύναμη στο σημαντικο βήμα που ετοιμαζεσαι να κανεις είτε ειναι ψυχιατρος ειτε ψυχοθεραπευτής αυτος που θα απευθυνθεις.
Θα θελα μονο να σου πώ πώς ο αρμοδιος για το αν χρειαστείς φάρμακα ή οχι δεν εισαι εσύ αλλα ένας ειδικος....πολλες φορές δεν ειμαστε οι ιδιοι σε θέση να κρινουμε. Το λέω κ απο προσωπικη εμπειρια, όχι έτσι θεωρητικα....
Καλώς ήρθες...
05-07-2008, 18:56 #5
γεια σου selana. καλό θα ήταν να σταματήσεις απο μόνη σου τα ηρεμιστικά. Να πάς κατευθείαν σε ψυχίατρο. Μην το καθυστερείς καθόλου όχι για κανένα άλλο λόγο αλλα για να προλάβεις πριν επιδυνωθεί η κατάσταση. Θα σε βοηθήσει με αντικαταθλιπτικά που είναι άφοβα και ίσως κάπιο αγχωλυτικό για να σε ηρεμεί και όχι ηρεμιστικά. Το αγχωλυτικό περιέχει 10% ηρεμιστικό και για τον οργανισμό σου που είναι παρθένος σε τέτοια φάρμακα είναι αρκετό. Κι εγώ ετσι απλά ξεκίνησα αλλά το καθυστέρησα και πήγαινα σε ψυχολόγο αλλά με τη συζήτηση δεν γινόταν τίποτα και η κατάσταση επιδυνώθηκε. Μην το καθυστερείς για καλό δικό σου. Δεν είναι κάτι σοβαρό μη σε φοβίζει είναι κάτι που αντιμετωπίζεται αλλά επιδυνώνεται όσο το καθυστερείς και το παλεύεις μόνη σου.
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία